misioooo Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Dwa tygodnie minęły od wypadu do Długołęki. Proponuję jutro popołudniem (ok. 18:30) wybrać się do Trzebnicy !piwko Lucjana odwiedzimy, colę wypijemy i dalej coś obmyślimy. Propozycja startu: BP naprzeciwko MCDonalda przy moście szczytnickim. Godzina 18:30. Kto chętny? Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Zapraszam wszystkich chętnych. W zależności od frekfencjii posiedzimy u mnie na tarasie lub pojedziemy do Pizzerii. !piwko Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 jestem na tak:) Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Termin zapisany, postaram się być !scooter Ale tak sobie myślę, że ode mnie Szczytnicki to trochę nie po drodze - jaką trasę do Trzebnicy planujecie dokładnie? Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Z Lucjanem rozmawiałem - 5-tkę trzeba ominąć (asfalt tam leją i wahadłowo ruch idzie). Więc jakoś inaczej się kulniemy. Proponuję przez Oborniki Śl. Do Obornik drogą 342, potem na Trzebnicę. Droga ładna i w miarę mało ruchliwa wieczorami. Możemy II punkt zborny zrobić na stacji paliw przy ul. Obornickiej Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 To ja proponuję Lotosa na Obornickiej - przyjadę sobie przez Milenijny 18:45 - będę czekał Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 9 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Okej, zatem 18:45 Lotos przy Obornickiej. Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 to i ja sie postaram byc Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 9 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 To o 19:00 będę czekał na Was w Golędzinowie to jest parę km przed Obornikami (od strony Wrocka) na krzyżówce na Wilczyn, przez który dojedziemy do Trzebnicy. Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 No to super M@rkiz przyprowadź całą ekipe do mnie do domu Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Tak tak Lucjan ma dobre lody . . No i ciacha w czekoladzie !OKK . Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Hmm... Nic nie powiedział o lodach ani ciachach! Trzeba będzie raz jeszcze pojechać chyba Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Faktycznie zapomniałem o lodach... a ciasto przecież było i to domowe. Następnym razem zapraszam nieco wcześniej, zrobimy grilla. Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 10 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ciacho z truskawkami było pycha. Chyba zacznę jeżdżić po sąsiedzku do Trzebnicy co tydzień Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 M@rkiz to były maliny.... Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Na lody do Lucjana . No chyba założę nowy temat . P.S Degustacja u Lucjana , oczywiście mam namyśli lody od litra wzwyż !OKK . No i jeszcze ciasto z malinami , Lucjan szkoda że tak daleko do Ciebie . Upiór pozdrawia serdecznie . Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Upiorek wpadaj kiedy tylko chcesz, u mnie dzwi zawsze szeroko otwarte Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Witam z rana . Wiem wiem , mile wspominam obiadek u Ciebie , chociaż czas tak szybko płynie i życie ucieka , to nie które chwile pozostają głęboko w pamięci . P.S Jak dobrze pamiętam to ciacha były to pierniki w czekoladzie i nie tylko . Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Witam, czy coś planujemy na najbliższy piątek ? Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ja odpadam - jestem na urlopie poza miastem !OKK Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ja niestety tez nie moge - w sobote w nocy smigam na wakacje Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 na mnie tez raczej nie mozna liczyc Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No coż sezon urlopowy, życzę wszystkim udanego wypoczynku i zaraz po powrotach z wakacyjnych wypraw ustalimy jakieś spotkanko. No chyba że jest jeszcze ktoś chętny na spot ? Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Ja będę w stanie pojawić się na spocie najszybciej 10 września 2010 (tak, to nie pomyłka: mam na myśli wrzesień) W ciągu najbliższych dni zostanę wessany w tryby ENH (www.enh.pl), a potem wybywam na 5 tygodni za granicę w sprawach służbowych. Mam w planie wrócić 4 września, w sobotę. Pzdr i udanych wakacji! !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 22 Lipca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 No to mamy wakacje Lucek. W ten piątek ma być we Wrocku mokro i przyjemnie chłodno bo aż tylko plus 20 stopni.... Może uda nam się w większej grupie skrzyknąć na następny piątek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi