Bob Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Cos bardzo cicho w naszym rejonie,chyba wszyscy jezdza Moze jakies spotkanko -sobota niedziela Wstepnie planujemy wyjazd 3 w sobote do Drawna,ale moze cos planujecie np nad morzem.chetnie dolaczymy 10 lipca jestesmy w Polanowie !scooter Pozdrawiam
Sent Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Jest mała nadzieja, że w Suliszewie (choszczeńskie) będę w sobotę u babci i może Dni Drawna zaliczę Ale niedziela bankowo Szczecin - uroczystości rodzinne. Jeszcze dam znać i może razem podskoczymy !bicz PS. Odpadam, jutro po 13 czeka na mnie do odbioru Pentax !scooter W końcu
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2010 Jest mała nadzieja, że w Suliszewie (choszczeńskie) będę w sobotę u babci i może Dni Drawna zaliczę Ale niedziela bankowo Szczecin - uroczystości rodzinne. Jeszcze dam znać i może razem podskoczymy PS. Odpadam, jutro po 13 czeka na mnie do odbioru Pentax W końcu Ja już szykuje się i !OKK na wypad w karkonosze (niedziela wyjazd) więc na razie nie będę się umawiał.
eMKa Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 A ja tak sobie czytam i licho mnie bierze, że śmigać nie mogę na moto, na moim skuterze !OKK. Trochę sprawa się ciągnie, ale mam nadzieję, że niedługo dosiądę jakiegoś "stalowego rumaka" i choć raz w sezonie gdzieś z Wami śmignę Sąsiedzi .
Sent Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie chcę zapeszać, ale będę miał następce Burgmana !OKK PC 800... Są takie przymiarki Choć podoba mi się Deauville... Osiołkowi w żłobie dano Viadro w przyszłym sezonie, a na ten PC i potem ja zabieram PC Wiecie coś o tym sprzęcie ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 2 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja odpadam. Chciałem przetestować nową S3 i mi motur stanął. Czekam w szczerym polu na transport i żeby zabić trochę czasu wszedłem na Burgmanię.
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja odpadam. Chciałem przetestować nową S3 i mi motur stanął. Czekam w szczerym polu na transport i żeby zabić trochę czasu wszedłem na Burgmanię. O to przykre, rozmawiałem na warsztacie co prawda jeszcze nie rozebrali ale chyba nie są to dobre wieści dla silnika. Ja idę umyć jutro wyjazd do Jeleniej Góry. A, dzisiaj rozmawiałem z miłym małżeństwem pod TESCO mają Mayesty. SUPER może do nas dołączą zapraszamy.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 3 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2010 O to przykre, rozmawiałem na warsztacie co prawda jeszcze nie rozebrali ale chyba nie są to dobre wieści dla silnika. Ja idę umyć jutro wyjazd do Jeleniej Góry. A ja rozmawiałem i rzeczywiście wieści chyba nie są dobre... Jeszcze nie zostało to zdiagnozowane, ale prawdopodobnie silnik przekroczył dopuszczalne obroty i tłok się spotkał z zaworem. Jeśli tak, to jak to jest możliwe? Przecież powinna być jakaś blokada. Nie po raz pierwszy jechałem szybko... Ale poczekajmy na diagnozę...
Sent Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Grunt to pozytywne nastawienie. Nie będzie aż tak źle, głowa do góry Ze dwa dni temu dziewczyna na Krzywoustego ładnie dawała Madisonem i była zadowolona jak żółwika na światłach jej przybiłem Bilety, zbliża się jubileusz 500-tnego posta
Klubowicze bilety Opublikowano 3 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Lipca 2010 Bilety, zbliża się jubileusz 500-tnego posta Chyba piwo postawie
raf30 Opublikowano 7 Lipca 2010 Opublikowano 7 Lipca 2010 Witam! Pozdrawiam Maxi(i nie tylko),dlaczego tak mało jest maxi-skuterów w Szczecinie ??szkoda! pozdrawiam-Rafał na niebieskim Piaggio Hexagon lx4 125 cm.
Sent Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 No mało, znam kilka SW, T-Maxy, kilka Majesty, Madisona, kilka Burgmanów itd U nas nawet Straż Miejska ma maxi skutery !OK (Burgman z angielskiego to mieszkaniec małego miasteczka, potocznie Wieśniak, lepiej to po niemiecku wychodzi Jak nie którzy nazywają straż miejską wieśniakami, to Burgman im idealnie pasuje ). Do zobaczenia na gdzieś na mieście PS. Bilety, a mówiłem, że Moto 46 sprzedało T-Maxa i Majesty w jednym tygodniu. Może to te małżeństwo kupiło !OKK Artur, jak ?
dr.big Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 (...)dlaczego tak mało jest maxi-skuterów w Szczecinie ??(...) Teraz to i tak duzo .
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Pozdrawiam nowego, właśnie wróciliśmy z Jeleniej Góry, na Berliner Ringu, rozerwało mi oponę i SW musiał wrócić na lawecie. (jutro foto opony) Na szczęście nic się nam nie stało.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Pozdrawiam nowego, właśnie wróciliśmy z Jeleniej Góry, na Berliner Ringu, rozerwało mi oponę i SW musiał wrócić na lawecie. (jutro foto opony) Na szczęście nic się nam nie stało. Coś zła passa nas dosięgła... !piwko Całe szczęście, że Wam nic się nie stało. A z moim? Urwały się śrubki do regulacji luzu zaworów. I teraz pewnie będę czekał brazylion lat na nowe! Niestety raczej nie powinno się zakładać śrubek z Castoramy, dlatego muszę czekać na oryginalne. Już je znalazłem, ale do tej pory nie mam potwierdzenia, kiedy będą (i czy w ogóle) - wszystko na zamówienie. !scooter Ale mimo wszystko "nowego" pozdrawiam! !OKK
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 No i są zdjęcia, jurto na godz. 10-tą jestem umówiony na wymianę opony.
jack daniels Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 A było się tak śpieszyć? ... Tak na poważnie, kamień mi z serca spadł że już dotarliście do domu. Biwak południowy-druga edycja uważam za bardzo udany i już knuję nad programem przyszłorocznego wspólnego szwędrania się po Sudetach. Pozdrawiam J.D. !YES
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2010 Biwak południowy-druga edycja uważam za bardzo udany i już knuję nad programem przyszłorocznego wspólnego szwędrania się po Sudetach.Pozdrawiam J.D. !YES Oczywiście już rezerwujemy czas na następny wypad. Szczere dzięki dla Jacka, Małgosi i Jagody za gościnę było SUPER. I jeszcze parę fotek Naduś
Sent Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Bilety, już testuje nową oponę 16:40 przed skrętem na Nehringa !OKK A 7 samochodów za nim jechał wiśniowy K1 (chyba 400) na angielskich, żółtych tablicach
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzisiaj widziałem nowy motocykl z wideo-rejestratorem na prywatnych numerach, stał w Moto-Garażu. Już oczywiście wiadomo że mój !OKK na chodzie dzięki Arkowi (majka 400 czarna i niebieska), nowe obie opony już zamówiłem
Sent Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Dzisiaj widziałem nowy motocykl z wideo-rejestratorem na prywatnych numerach, stał w Moto-Garażu. A więcej informacji kto wyprodukował te moto ? Jaki to model ? Trzeba będzie uważać !OKK
michu Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Biwak południowy-druga edycja uważam za bardzo udany i już knuję nad programem przyszłorocznego wspólnego szwędrania się po Sudetach.Pozdrawiam J.D. !OKK Oczywiście już rezerwujemy czas na następny wypad. Szczere dzięki dla Jacka, Małgosi i Jagody za gościnę było SUPER. I jeszcze parę fotek Naduś hmm , super jak zwykle u Jacka !OK Marek cale szczęście , że Wam nic sie nie stało w historii z oponą Pozdro Michu i Jolka
Sent Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Kawasaki GTR !bicz Nie pomyślałem na początku, jak nowy w Garaż Motor, to tylko 3 opcje: Harley, Kawasaki i Kymco. Kymco to Kymco, Harley - eee za drogi, a Kawasaki GTR mają już krokodyle (jakby mieli problem dorwać TIRa !TAZ
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2010 Jakbym miał trochę pieniędzy na zbyciu, to bym taki sobie kupił. Trochę większy maxi
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2010 I pierwszy ślizg i nie będzie całego oprzyrządowania skoro wszystko jest w bocznych kufrach I oczywiście jak wyjeżdżał policjant z Moto-Garażu to sobie skręcił w prawo naturalnie pod prąd.
Rekomendowane odpowiedzi