Kaśka Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nooo Bobas kiełbasy zostało jeszcze na następnego grila... tylko mów gdzie i kiedy to przywiozę zapas z zamrażalnika !scooter No szkoda ze Was nie było... ale co sie odwlecze to nie uciecze Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tak to prawda , kiełbaski i nie tylko to starczyło by na trzy takie grille !OKK . Faktem jest że nie o jedzenie tu chodziło tylko o to aby się spotkac i pogadac , a Kasia naszykowała tego na trzydzieści osób . Jedzonko prima !OKK . P.S Bobasek to pewnie by chciał no co On by chciał !w00t wiem banana z grilla . To nie żart jadłem i napiszę że smakował wspaniale !OK . Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Imprezka widzę udana super szkoda że nam nie pasowało, mam nadzieję że następnym razem. Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 @ Baśka !OKK Jak tam sprawy egzaminowe bo to chyba już czas na !OKK zdradź trochę . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi