Bobas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kuruj się i do zobaczenia w całości za jakiś czas Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 K...a dopiero co się logowałeś a tu takie coś . Wracaj do pełni sił a jakoś to będzie . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 no tak wyszło zrobiłem raptem 2000km no coz trzeba bedzie sprzedac An 400 no i kupic 650 Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Hejka, mam nadzieje ze z Waszej strony spotkanko aktualne??? to do zobaczenia Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Lipca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 My się stawiamy. Tylko nie wiem czym do was dotrę, może taxi Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Sie wie, już nie mogę się doczekać !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 P.S Upiory atakują !OKK . Będę nie sam z Robertem . ZACNE marki śmigną razem !OKK , o koło 13.30 ( +. -) tylko mi się nie stresowac . P.S Tylko jak tu wrucic !piwko !piwko !placz1 . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 2 Lipca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nie bój się Upiorku , damy radę - jest jeszcze bez% , ale co robić jeśli mamy wrócić do domu tego samego dnia . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 My dotrzemy zaraz po spotkanku rodzinnym Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Fajowo czekam na wszystkich tych zapowiedzianych i tych nie zapowiedzianych żarełko i woda sie chłodza AHA i ZABRAC COS NA PRZEBRANIE !!!! Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Miłego grillowania ,zjedzcie i wypijcie za tych co nie mogą być Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Ale było miło Jako świeżynka na spotkaniach Zacnych Marek i nie tylko pozwolę sobie podziękować Gospodyni Kasi za fajne spotkanie . Mimo, że widzieliśmy się po raz pierwszy ( kiedyś to musiało nastąpić ) czułem się jak stary znajomy. I bardzo dobrze mi z tym. Jeśli ktoś ciekaw jest mojego pyska to nadmienię, że nie wypadało mi, młodemu, pchać się do fotki z Takim zacnym gronem "starych" bywalców. Spotkanie było dość spontaniczne ale za to obfitowało w różnego rodzaju przymiarki do innych marek i "wyrywanie niepotrzebnego kabelka " Oczywiście, że skoro spotkanie, przynajmniej dla mnie było wyjątkowe to nie zaprezentuję tu wszystkich fotek. Dostępne one będą w dużej rozdzielczości tylko dla zainteresowanych po przesłaniu mi adresu email. Tak dla zasady !scooter Wszystko co dobre kończy się szybko. Czas do domu. A Kto to właśnie się udaje to zagadka Trzeba to powtórzyć ale tym razem to chyba Zacne i pozostałe chętne, zawitają do CSW. Może w sierpniu??? Dziękuję i do zobaczenia. Czekam na PW. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Prosta zagadka: !scooter Fundi i Sławka Może następnym razem i my wpadniemy do Was, pozdrowienia dla Wszystkich Grillowiczów Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Ja również dziekuje wszytskim za spotkanko.... było jak zwykle bardzo sympatycznie... koniecznie trzeba to powtórzyć Oczywiście miło było poznać nowego kolegę.. ale jak to mówią co dobre szybko sie kończy i tak było tym razem do miłego może na !scooter Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgadza się !scooter @czaro69 WYGRAŁEŚ W nagrodę to z Twojej Zacnej Marki chłopaki wyrwą jakiś niepotrzebny kabelek Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgadza się !scooter @czaro69 WYGRAŁEŚ W nagrodę to z Twojej Zacnej Marki chłopaki wyrwą jakiś niepotrzebny kabelek Pewnie to co było w nim niepotrzebne Fundi już dawno wyrwał Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 FUNDI nie był właścicielem przeglądanego sprzęta !scooter (pierwsza fotka ) Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Miałem na myśli swoją hondę..... A ta Zacna, z pierwszego zdjęcia to sprzęt należący do Robsona !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 No i co tu pisac jak zwykle ble ble ble . No dobra Kasieńko dzięki za spotkanie i grilla jedzonko pierwsza liga , nowemu koledze dzięki za spotkanie jak i wszystkim za przybycie . Tradycyjnie dzięki temu z pod A............... kuj , i Ricie za wspólne śmiganie . Było fajnie tylko szkoda że nie można było . Ale i na to przyjdzie czas . Pozdrawiam serdecznie !scooter . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 3 Lipca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Popołudnie minęło jak zwykle przy takich okazjach sympatycznie i zdecydowanie za szybko !scooter , ale następnym razem spotkamy się chyba na troszku dłużej . Fajnie było poznać "nowego" kolegę LWfilip w realu . Dzięki Kasiu za gościnę i wszystkim za spota ,a temu spod K......a za tradycyjnie wspólne śmiganie . P.S. Kasia- jak tam kwiatki nieopatrznie przeze mnie zmaltretowane ?. Aha - ten kabelek podobno niepotrzebny to z mojej Zacnej został przez Michałka usunięty . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Kasieńko dziękujemy Ci za miłą gościnkę , było bardzo fajnie !OKK !OKK Robsonek , a po co Ci taki mały kabelek !tut Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Szkoda, że Nas zabrakło, ale jak już wiecie mam słaby charakter i dzień wcześniej popłynąłem !OKK Widzę, że impreza się udała pozdrawiamy wszystkich Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Będą jeszcze okazje, wszystko da się nadrobić . Dziś roześlę zainteresowanym zdjęcia ze spotkania. Jeśli jeszcze są chętni to PW. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Mogliście dla mnie chociaż kawałek kiełbasy zabrać !scooter Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 !OKK A żebyś wiedział, że mam dla Ciebie kawałek kiełbasy i nawet !scooter Jak się spotkamy to Ci to oddam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi