Kaśka Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Jak w temacie organizuję u siebie grilla i pogaduchy wstępny termin to 3 bądź 4 lipca chociaż nie jest zobowiązujący.... ZAPRASZAM Kaśka Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kaśka ten grill to z noclegiem i to miłe Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 My jesteśmy za Tomek spanko u mnie lub u .... w Bydzi Wiecie jak to sie skończy Ale Kaśka zaprasza Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ło matko kiedyś jak miałem przyjemnośc gościc u Kasi oj tam się działo strach się bac chi chi . P.S Upiory atakują . Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Akurat pracuję a chętnie bym się przejechał Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Akurat pracuję a chętnie bym się przejechał Marynarz dla chcącego nic trudnego Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 21 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Kaśka ten grill to z noclegiem i to miłe Tomas - troszku za pozno , wszystkie koje u Kasi już zarezerwowane , ale może w namiocie w ogródku . Jeszcze nie wiem , czy pracuję 3 lub 4 lipca , ale chętnie się wybiorę . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Ja też bym chętnie pojechał, ale jeszcze nie wiem jak się życie ułoży do tego momentu Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Akurat pracuję a chętnie bym się przejechał Marynarz dla chcącego nic trudnego nie da rady Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Jestem zainteresowany takim spotkaniem. Nie mam daleko więc po pracy w sobotę mogę się przyłączyć, jeśli mogę oczywiście. Proszę tylko o namiary. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kaśka ten grill to z noclegiem i to miłe Tomas - troszku za pozno , wszystkie koje u Kasi już zarezerwowane , ale może w namiocie w ogródku . Jeszcze nie wiem , czy pracuję 3 lub 4 lipca , ale chętnie się wybiorę . Zawsze pozostaje BUS sypiałem już tam z całkiem dobrym rezultatem Uwaga Informuję, że od tego piątku zaczynam urlop w Stegnie myślałem by się spotkać i porozmawiać na temat zorganizowania pewnej imprezy Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Kto ma ochotę niech wpada brama bedzie otwarta.... Tomku Fundi zaproponował nocleg więc impreza może byc do rana chyba ze nas sąsiedzi zlinczyją Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Przywitac sie chcialem bo ktoś z adminow(pewnie po interwencji-dzieki)dojrzał że jakiś miesiac minął ze 2 miesiące temu prawie .Na szczęscie mam co robić a forum to nie pępek świata.Poprawy nie obiecuję bo nadal nie umiem łaczyć cytować kilkunastu postów w jednej odpowiedzi.Dodam ze nie zamierzam też sie z tym meczyć bo szkoda czasu-jest sezon i trzeba kręcic km(mam juz 2500 wkrecone) Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam, moze uda mi sie podjechać chociaż na chwilke ale bym musiał wiedzieć gdzie i kiedy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Postaramy się podjechać Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 27 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 U mnie się troszku wyjaśniło tj. mogę tylko w sobotę 3 lipca !scooter . Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 No hej, mi również bardziej odpowiada sobota tj. 3 lipca to co 15.00? żeby był czas na pogaduchy i powrót.... Zapraszam.... !scooter Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Na dziś to sobota jest OK. Śmignę z dziką rozkoszą prosto z pracy. Już nie mogę się doczekać. Najlepiej to od razu bym jechał . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam, moj przyjazd raczej nie wyjdzie,mam koniec sezonu Dzisiaj na Fordonskiej koles bmw wymusił mi pierwszensto[ i sobie pojechał] i musiałem sie połzyć mam złamaną lewąreke nogi pobijane i troche zeszlifowane,dobrze ze mialem porzadna kurtke, no a komarek niby porysowany bo nie widziałem jeszcze pozdrawiam no miłego Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 No to się pięknie załatwiłeś !OKK Kolejny przypadek-wypadek. Mam nadzieję, że się pozbierasz. Złamana ręka się zagoi. Kuruj się a na sprzęt nie patrz. Szkoda, że BMW uciekło. Nie było świadków?? Szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę. Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 O matko! Szybkiego powrotu do zdrowia !OKK kuruj sie ...ja wczoraj też bym przydzwoniła na Nakielskiej facet mi wyjechał ale prędkość była mała i dobre hamulce i jakoś jakoś.... pozdrowionka Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Obecnie trzeba uważać na siebie jak i na kolesia obok !happybth życzę powrotu do zdrowia !OKK Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 swiatkowie byli widzieli tylko ciemnie bmw ale numerów niestety nie,najgorsza bezradnosc 9 godzin w szpitalu z czego 6 czekalem na neurochirga po 23 poszedlem i im powiedzialem ze gdyby mi cos bylo to juz bym padl tutaj i niechce czekac tu na scagniecie gipsu bo mam do zdjecia za 6 tygodni, komarek niby cały tylko porysowany mocno. a wracałem z serwisu z Torunia bo cos ciulowo zaczoł chodzić i okazało sie ze na kartodromie jak go kupiłem i mieli przegadac powymieniac oleje i fitry to filtra powietrza wogóle nie ruszyli i syf sie dostał na przepustnice i ssanie zaczeło swirowac na ciepłym silniku sie nie wyłanczało. dzieki szkoda mi waszego grilla tzn ze mnie nie bedzie bede musiał wsiasc do auta znowu dobrze ze mam automat !OKK niestety wariatów i ślepców nie brakuje Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 okazało sie ze na kartodromie jak go kupiłem i mieli przegadac powymieniac oleje i fitry to filtra powietrza wogóle nie ruszyli i syf sie dostał na przepustnice i ssanie zaczeło swirowac na ciepłym silniku sie nie wyłanczało. Szybkiego powrotu do zdrowia...Jak piszą wszyscy wcześniej, trzeba mieć oczy dookoła głowy... A Pani z kartodromu to tylko ludziom obiecuje różne rzeczy.!OKK Ja np. na zapinkę czekałem 2 miesiące. Najpierw ktoś nie zamówił, potem przyjechało nie to a potem łaskawie po dwóch tygodniach dostałem długo wyczekiwaną zapinkę.Szkoda gadać, chyba więcej już tam nie kupię. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 dzieki dlatego postanowiłem jezdzic do Torunia do Wilmotu, np zle zamowilismy klapki na schowki przy kierownicy i nie było problemu z wymianą pozatym maja fajny wybór akcesori Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi