Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2010 Jak się ma klimę to można w takie upały jeździć. Chłodzone manetki, fotel itd..Niezły kawałek jak na jeden dzień i taką pogodę. Trening przedalpejski zaliczony, jeśli po powrocie do domu weszłaś do lodówki. W Alpach może być śnieg. ma się sprzęt - ma sie klimę w standardzie !happybth po powrocie do domu zjadłam lody bakaliowe a w alpy wezmę też narty wobec tego !placz1
leszek_krakow Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Joasiu - piękna traska, gratulacje - polecam jeszcze ciut dalej i przejazd przez Krościenko, Sromowce, Słowację dookoła Tatr - dróżki i widoki sa piękne. Powodzenia w Alpach.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 12 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2010 Cześć ,wycieczka fajna tylko coś taka poważna na tych fotach? Ja koło 17:00 poleciałem na czechy ,zrobiliśmy dwie setki i do domu.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Lipca 2010 Cześć ,wycieczka fajna tylko coś taka poważna na tych fotach? Ja koło 17:00 poleciałem na czechy ,zrobiliśmy dwie setki i do domu. bo ja poważna kobieta jestem ;-) Ty prawie mieszkasz w Czechach , teraz przy braku szlabanów na granicy to nawet nie wiesz kiedy jesteś tu a kiedy tam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2010 pogoda zajefajna może ktoś by się wybrał popołudniu do Wisły na lody do "Janeczki" ??
Bafka Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 pogoda zajefajna może ktoś by się wybrał popołudniu do Wisły na lody do "Janeczki" ?? Joasiu czy ty obecnie jesteś na urlopie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2010 pogoda zajefajna może ktoś by się wybrał popołudniu do Wisły na lody do "Janeczki" ?? Joasiu czy ty obecnie jesteś na urlopie urlopu w tym roku prawie nie będę miała wobec czego wykorzystuję każdą wolną chwilę żeby się zrelaksować
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Lipca 2010 Sierpień to czas urlopów ale mam nadzieję, że uda się zebrać ekipę i jak w zeszłym roku nawiedzimy Górę Św.Anny. i co z nawiedzaniem ?
marcho Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 witam - polecam ciekawe miejsca blisko i ładnie - można coś wybrać na jednodniowe wycieczki http://jurajskie.strony.pl/start.html w którąś sobotę (lub niedzielę!scooter ) myknę tutaj http://www.wiadomosci24.pl/artykul/dolina_...ieku_37304.html http://www.opn.pan.krakow.pl/ogolne/mapa.htm pzdr
leszek_krakow Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Joasia - można by się było wybrać - pogoda szykuje się ładna. Sa jakieś propozycje co miejsca spotkania przed wjazdem na rynek? A przy okazji można by było odwiedzić Zimną Wódkę !scooter NADUŚ Marcho - jak będziesz się wybierał w okolice Jury - daj znać - to blisko mnie i chętnie się wybiorę na winkielki do Ojcowa.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2010 Leszek ... no wybieramy się ... wczoraj w Chudowie wstępnie uzgodniliśmy, że jedziemy ... spotykamy się w Chudowie pod zamkiem ... myślę, że 8.30 - 9.00 ( znając czas zbierania się grupy !wchair !scooter )
leszek_krakow Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Joasia - w takim razie 95% że się dokulam, 5% zostawiam na deszcz i wichury, ale myślę że będzie OK.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 30 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2010 Że tak powiem będę..w pracy.
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Do 09.00 dojadę... CYa
Klubowicze karton Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2010 ja z kubą już wdomu super wycieczka pojeżdzili pomodlili i ta kiełbasa co łaska ciasto za 0'50gr syn twierdzi pełen wypas pozdrawiamy
tomwiech Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dzięki za wspólne pielgrzymowanie na górę św. Anny !scooter . Pozdrawiam!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dzięki za wspólne "nawiedzanie" wprawdzie wiecej tym razem staliśmy niż jeździliśmy ale i tak z Wami miło było !happybth
Lion Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja również dziękuję za super spędzony czas pielgrzymkowo - modlitewno - święcony i turystyczno zwiedzony, do domu wróciwszy wypity i najedzony !happybth Dzięki za miłą niedzielę. Pozdro dla wszystkich uczestników !happybth
ja-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Było bardzo fajnie. Dzięki za sympatycznie spędzony czas w trasie i na postoju... Ci co nie byli... Wam nie dziękuję !happybth !happybth !happybth . Nawinąłem ok.300 km - szkoda mi było kończyć tak miłego dnia, więc machnąłem jeszcze rundkę "dookoła komina" . ja-rek. ps. Zróbmy wypad gdzieś po opolszczyżnie - po tych małych miasteczkach... Co???
waw Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 My też dziękujemy wszystkim za mile spędzony dzień !happybth
Sympatycy Kubo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Sympatycy Opublikowano 1 Sierpnia 2010 I ja w końcu melduję się w domku... Po powrocie skoczyłem jeszcze do Tyńca na grilla kolejnego... Dzień zamykam wynikiem 360km... Miło się z Wami spędzało czas jak zwykle, za co dziękuję :] Cd. objazdu opolskich miasteczek jak jarek zaproponował, myślę że jest to temat do obgadania w przyszłą niedzielę jak dojdzie do spotkania 'wiadomo gdzie'. Tymczasem...
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dziękuję wszystkim Pielgrzymom za całodzienne spotkanie i możliwość wspólnej jazdy. Ciekawym rozwiązaniem, na przyszłe lata, może być organizowane po raz pierwszy w tym roku spotkanie w Strzelcach po pielgrzymce na G. Św. Anny, tylko musi się jeszcze coś tam dziać (nie tylko kiełbasa i sernik za co łaska – za to też dziękuję Organizatorom). Zobaczymy co będzie za rok. Dzięki za km !scooter !scooter i za rozmowy oraz biesiady (nieustające).
Rekomendowane odpowiedzi