upiór Opublikowano 12 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 !piwko a może ZACNA marka !guns . Wiem wiem twoje pi pi pi pi piszczele . Bobasku czy to ważne czym ważne aby w kupie jak pisał Misiek , bo w kupie rażniej , o i tyle !bicz . Pozdrawiam Chojnice . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 12 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Bobas to czym teraz będziesz jeżdził? Zobaczymy niebawem. Szukam Burgmana 650, ale jak nic nie będzie to w grę wchodzi Varadero na wtrysku, Suzuki V-strom oraz Honda Deauville 700 . Deauville'ka najbardziej z tej trójki przypomina skuter , a i kuferki 3 często występują , a największą zaletą jest wał Kardana !piwko . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Bierz Deauvilla, naprawdę rozsądna maszynka. !scooter Zmieścisz nawet swoje nogi. No i ZACNA Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Bobasku , znając Ciebie szybko cos poszukasz !scooter Powodzenia w zakupie !happybth Tomas ja też jestem na działeczce !happybth Pozdrowionka dla wszystkich !happybth Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Cisza jakaś tu nastała !scooter a gdyby tak spotkanie w Stegnie !scooter Przed wakacjami domki jeszcze tanie !OK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Z Michem oglądałem dziś poczciwego Burgmana K3. Nie je lichy. W piątek stanie u mnie w garażu !scooter Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 !OKK , A nie tam jakiś sprzęt ze szprychami . Wczoraj z Robsonkiem zrobiliśmy zakład co kupi nasz Bobasek ja wygrałem . P.S Robert stawiasz jeden śmietankowy i jeden w czekoladzie . Big Milk mniam ja będę się rozkoszował a Robercik co nic , przegrał !OKK . Szacun , ale dał ciała . Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Z Michem oglądałem dziś poczciwego Burgmana K3.Nie je lichy. W piątek stanie u mnie w garażu !OKK Nie nadążam za Tobą Moto zmieniasz szybciej niż ja ceny na sklepach !OKK I tak trzymaj Moje gratulację. Z tego co pamiętam to będzie twój drugi burgman Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Z Michem oglądałem dziś poczciwego Burgmana K3.Nie je lichy. W piątek stanie u mnie w garażu Szybciutko poszukałeś nowego sprzęta, gratki. Niech wozi Cię bezpiecznie i niech jeździ jak ZACNA........ !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 14 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Z Michem oglądałem dziś poczciwego Burgmana K3.Nie je lichy. W piątek stanie u mnie w garażu !OKK Hmmm ... !OKK , no cóż - powraca chłopak na , ale żeby Suzuki . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Z Michem oglądałem dziś poczciwego Burgmana K3.Nie je lichy. W piątek stanie u mnie w garażu !OK Nie nadążam za Tobą !sciana Moto zmieniasz szybciej niż ja ceny na sklepach !OK Przywiązuję się tylko do żony,dzieci, przyjaciól i pracy !sciana Całą resztę zmieniam jak rękwaiczki !OKK !OK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Tak jak Krzysiu , mówi ...byliśmy , oglądnęliśmy Ładny sprzęcik !YES Krzysiu wraca do korzeni !OK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Krzysiu wraca do korzeni !OK Będzie, komu stawiać a tego typu rzeczy robię ostatnio tylko okazjonalnie !YES Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Czerwca 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Krzysiu gratulacje wyboru.Może pierwsza dłuższa przejażdżka w piątek do Stegny jeśli Tomas zawita na cemping. Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 o co ja słyszę Burgman będzie nowy w kuj- pom no to nie będe taki odosobniony gratulacje Bobas Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wraca do korzeni . Chłopina nie miał żadnego wyboru , a niby po co z Nim spałem !bicz !TAZ pod jednym dachem . No i to że ZACNE parkowały pod samymi namiotami , to był chytry plan . P.S Bobasku przeznaczony dla Ciebie sprzęt to !scooter , bo jak nie to przyjdzie Upiór i Cię !guns , znaczy się na obiadek hi hi !OKK . Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Jak Zacni będą grzeczni to może się zastanowię i razem z moją Małą Japoneczką o uroczych skośnych oczkach ich nawiedzę (po przejściu wszystkich wymogów urzędowych !bicz !TAZ !OKK ) na pierwszej trasie dalekiego zasięgu. !scooter Pozdrawiam J.D. !OKK P.S.1. !guns Upiorek wybrałem kompromis: mała, piękna, silna, nie zachłanna i pięknie mruczy... a zarazem będę miał możliwość zadawać się z entuzjastami jednej i jedynej słusznej "opcji". P.S.2. A ja i tak mam najpiękniejszą Hondzię w tej galaktyce!!! Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jutro odbieram moją kosiarkę z Bydzi. Już się cieszę, bo mam wizję jak przerobić go w jeżdżące monstrum......( tylko ta kasa !w00t ) Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bobasku życzę abyś trafił w 10-tkę i nowy przyjaciel był sprawcą wielu niezapomnianych podruży. Co do koncepcji to ja również takową mam dla Małej Japoneczki i będzie całkowicie inna niż wcześniej planowałem. Radości z nabytku. J.D. !w00t Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Bobasie wielkie gratki obyś się cieszył tak jak z zacnej Odnośnik do komentarza
BIBA Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 BOBASEK , BIBA też Ci gratuluję nowego sprzętu . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jaca one są wszystkie naj naj naj . no to gratki dla Kolegów . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dziś wieczorem Kosiarka 650 zagości w garażu Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Dziś wieczorem Kosiarka 650 zagości w garażu !OKK Skoro maszyna !w00t dziś będzie w garażu to w sobotę przyjedz do Stegny oblać kosiarkę !OKK Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Bobasku napisz jak wrażenia po pierwszej małej trasce !w00t !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi