Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 To było tak Panie Władzo. Jadę sobie kulturalnie 50 km/h moją czarną Hayabusą poj.1300 i mocy 200KM, aż tu nagle znikąd pojawiła się czarna Skoda... Czarnym ścigaczem o takiej masie po mieście, w lutym? Trzeba mieć wielkie cochones.. no tak i tylko pewnie ja "blondynka" nie wyczytałam w tym poście informacji, że to wypadek na Koszykowej w Warszawie z udziałem motocykla no cóż do okulisty sie wybiorę albo na jakis kurs czytania ze zrozumieniem ps. no dobra doczytałam, że to komentarz do Justy .... ufff zaoszczędzę trochę grosza na okuliscie
adam_us Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 tragiczne rozpoczęcie sezonu na podlasiu.... http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150308/REGION99/150309694
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Marca 2015 no comment http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/bezpieczenstwo/news-koszmarny-wypadek-zona-zabila-meza-motocykliste,nId,1694574
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Marca 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 10 Marca 2015 no comment http://motoryzacja.i...ste,nId,1694574 Masakra, ale opis: "Wypadek przebiegł wedłu typowego schematu" ??? Ktoś gdzieś, nie pamiętam gdzie napisał że: "W Polsce kask motocyklowy działa jak czapka niewidka" - chyba coś w tym jest
Gość Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 Na dzień chłopaka? Nie no, smutna historia, choć lekko podejrzana.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 11 Marca 2015 Użytkownicy Opublikowano 11 Marca 2015 A ja tak się zastanawiam jaki jest sens umieszczania takich informacji? Poniekąd wiadomo dlaczego przy byle jakiej stłuczce tworzą się mega korki, trzeba przecież zwolnić i dobrze się przyjrzeć, może i jakieś foto zrobić.... Oczywiście bardzo współczuje wszystkim ofiarom jak i przypadkowym sprawcom wypadków. Piszmy raczej o sukcesach i wesołych rzeczach, a tu jak w "wiadomościach"....
100mek Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Pisanie ma sens, bo lepiej uczyć się na cudzych błędach
Gość Opublikowano 11 Marca 2015 Opublikowano 11 Marca 2015 Długi, tu jest dużo stron z dobrymi wiadomościami. Ta też się przyda, jak napisał 100mek, czasem trzeba poczytać i takie tematy, by wyhamować własne fantazje.
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Marca 2015 Jakąś godzinę temu pomagałem zbierać chłopaka na supermoto z ulicy Conrada. Jechał sobie spokojnie od skrzyżowania z Wólczyńską, lewym pasem dwupasmowej jezdni, naprawdę nie szybko. Tuż za Statoil, jest możliwość zawrócenia i z tej możliwości skorzystała sobie pani w Audi Q-cośtam. Problem w tym, że pani postanowiła zawrócić w lewo, ale z prawego pasa, nie upewniwszy się, czy lewym pasem coś nie jedzie.... Chłopak w Nią przywalił dość mocno, bo nawet nie zdążył wcisnąć klamki hamulca. Na pierwszy rzut oka kość udowa kaput. Przytomny był jak Go karetka zabierała. Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia, serdecznie Mu tego życzę. Pani z Audi, mimo, że jechała z 2 dzieci i teściową, pierwsza zaopatrywała chłopaka i nie wypierała się policji jak było. Mam nadzieję, że także prawnie wszystko będzie O.K. pzdr
JuStA Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sądząc po naklejce ktosik od Nas Dobrze, że nikomu się nic nie stało. http://tvnwarszawa.t...ena,164126.html
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Po skoszonej do ramy płozie, aż trudno uwierzyć, że kierowcy Burka nic się nie stało... Ciekawe jaki przebieg zdarzenia
slayter Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pan Kia chciał zaparkować z lewego pasa prostopadle po prawej pod halą Wola. Pan Burgman jechał prawym pasem. Pan Kia zapierał się jak żaba błota przed bocianem, że Pan Burgman chciał się przecisnąć już prawie po krawężniku a on stał na prawym pasie. Po odczycie monitoringu zmiękła mu rura i przyjął mandat. Mnie trochę boli lewa noga. Skuter ma wszystkie plastiki do wyrzutki plus maxia 3 poszła w drobny mak. To tak pobierznie patrząc. Na szczęście nie zepchnął mnie na zaparkowane auta bo byłoby dużo gorzej.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Po odczycie monitoringu zmiękła mu rura i przyjął mandat. A gdyby nie monitoring Co w tym kraju się wyprawia, jak wypadek z udziałem motocykla, ta zawsze musi być winny motocyklista Taki stereotyp. Życzę zdrowia, bo wiem że czasem dolegliwości po wypadku wychodzą na drugi dzień. A swoją drogą patrząc na zniszczenia to masz chłopie trochę szczęścia, leć może do kolektury i puść lotka, jest ponoć kumulacja
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nogę dobrze oglądaj, bo jak adrenalina opada stopniowo, to dopiero wszystko wychodzi... Ja najgorzej po wypadku na trzeci dzień się czułem. Powodzenia w odbudowie sprzętu i szybkiego gojenia siniaków
Sysgone Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 SlawoyAMD dobrze prawi, o złamaniu nogi "dowiedziałem" się tydzień po wypadku, a skutki odczuwam do tej pory.
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zdrowia! Skuter to szkoda całkowita będzie. Dwa plastiki w ASO i już mamy cenę rynkową B 400/2000.
slayter Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzięki za słowa wpsarcia i rady. Też przypuszczam, że będzie szkoda całkowita. Najważniejsze, że mi w sumie nic nie jest. Pierwsze co robiłem to sprawdzałem stan gonad Wiem, że ze złamaniem np. palca u nogi można nigdy się nie dowiedzieć Domyślam się, że jutro to noga będzie mnie bolała dużo bardziej. Niestety znam to z "autopsji sportowej". Co do reszty wiadomo, że najważniejsze moje zdrowie, ale trochę mi go szkoda. Jak na k1 to miałem super stan. 2 chętnych miałem na niego. Pod koniec zeszłego sezonu Kris założył mi nowy, oryginalny pasek i ogólnie przeszedł spory przegląd. Miałem przejeździc jeszcze ten sezon i w zimie/ na wiosnę wziąć coś w leasing. Ze 2-3 lata temu był nawet w gazecie WM ten mój (kiedyś) piękny egzemplarz ...
Rzelu Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Rozumiem że lądowałeś na VW Transporterze? Trzymaj się. Zadbaj dobrze o dokumentację obrażeń, nie wyłączając obdukcji lekarskiej - kolorowe sińce wyjdą w najbliższych dniach. Burka szkoda, ale jak wszystko dobrze pójdzie przesiądziesz się na coś nowszego. Powodzenia!
Akar_Zaephyr Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wiem że szkoda sprzętu i doskonale to rozumiem! Naoglądałem się już jednak w tym sezonie świeczek (a ledwie co się zaczął!) więc cieszę się że nie było większego uszczerbku na zdrowiu. Wracaj szybko do pełnego zdrowia a i na koła wrócisz PS: A za składanie fałszywych zeznań powinni Panu Kia jeszcze dop... dowalić koleny mandat/karę/prace społeczne (niepotrzebne skreślić).
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Współczuje i łączę się w bólu. Dobrze że jesteś cały. Wczoraj, podczas omijania puszek w korku, kutas jadący z naprzeciwka celowo zaczął na mnie zjeżdżać... Postraszyć mnie chciał. Dramat.
gazda Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ciesze się że jesteś cały !!!!!! Pozdrawiam - sprzętem się nieprzejmuj ...
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Z żalem zawiadamiamy, że nasz kolega Elvis miał dziś poważny wypadek... Puszka wymusiła mu pierwszeństwo... Nic jeszcze o jego stanie nie jest nam wiadome ponoć policja czynności operacyjne wciąż prowadzi, więc chyba coś poważnego... Sądząc po wygięciu stalowej bariery, siła była dość znaczna... http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150411/STARGARD/150419917
Rekomendowane odpowiedzi