Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 ta parasol wezmiemy ze soba jak bedzie padac Koniecznie bo macie deszcz gwarantowany a w piąteczek - słoneczko !TAZ !OK !scooter !scooter !scooter !scooter !scooter
Lion Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 No szanowni Państwo Przykro mi ale zebrało mi się kilka powodów przez których nie mogę jechać na "Burgmanię 2010" (ale napięcie co???) chodzi mi o czwartkowy wyjazd, nam nalot rodziny z zagranicy, przyjeżdżają już dzisiaj na długi weekend i głupio mi z nimi nie posiedzieć przy i pogadać o starych piernikach . I dlatego mój wyjazd na zlot jak i jeszcze inne powody o których nie będę smucił spowodowały że przekładam na piątek z drugą grupą Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej i bezpiecznej jazdy ekipie czwartkowej, szerokości i do zobaczenia w Warce !OK
Sympatycy Kubo Opublikowano 2 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 2 Czerwca 2010 Ja stawiam się na roździeńskiego o 09.00 jak pisał Migu. Jadę samochodem, więc jeśli ktoś też ma plany jechać 4oo, to możemy jechać jednym, coby 'oszczędniej' wyszło... Jakby co tel. do Mnie 505-034-467. DoZoBa jutro z rana... K.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2010 No szanowni PaństwoPrzykro mi ale zebrało mi się kilka powodów przez których nie mogę jechać na "Burgmanię 2010" (ale napięcie co???) chodzi mi o czwartkowy wyjazd, nam nalot rodziny z zagranicy, przyjeżdżają już dzisiaj na długi weekend i głupio mi z nimi nie posiedzieć przy i pogadać o starych piernikach . I dlatego mój wyjazd na zlot jak i jeszcze inne powody o których nie będę smucił spowodowały że przekładam na piątek z drugą grupą Pozdrawiam wszystkich i życzę spokojnej i bezpiecznej jazdy ekipie czwartkowej, szerokości i do zobaczenia w Warce !OK no i słuszna decyzja Lion , bo jeszcze grupa czwartkowa kazałaby Ci jechać z "naszą" parasolką
Lion Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 "no i słuszna decyzja Lion , bo jeszcze grupa czwartkowa kazałaby Ci jechać z "naszą" parasolką !V" No właśnie Asieńko o to chodzi !OKK Ale ładnie ci to wyszło, kto by pomyślał że ludzie czyjeś zdjęcia mają !sciana
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 2 Czerwca 2010 .... kto by pomyślał że ludzie czyjeś zdjęcia mają !sciana ... a mam "czarną" listę !OKK
Lion Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 no to siedzę cicho co by nie podpaść !sciana
Gość kojakdzidek Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 no cóż, też miałem jechać w czwartek ale rodzinka dopisała a pogoda nie tak więc wraz z małżonką stawiamy się w piątek pod słynnym parasolem
tomwiech Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 BLACK BUREK JUZ GOTOWY ! Więc pod parasolem piątek rano sie zjawiam !OK
Klubowicze Migu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 3 Czerwca 2010 Mamy opuźnienie (dostałem telefon ) z MC około 10-tej . Jak niebędą pilnować to pod pierwszym parasolem
voit Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zatrzymajcie sie w czestochowie na maku. Ja jadę w piątek, ale chętnie się z dzisiaj Wami zobaczę. Niech ktoś zadzwoni jak bedziecie wyjeżdzali z Katowic 728 490 258 pzdr voit
Sympatycy Kubo Opublikowano 3 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Parasol jest juz od 8.40 pilnowany przez 2os. (ja i Lion) czekamy tu i czekamy,mamy nadzieje ze ktos dojedzie bo nikt nam nie dal info o ppoznieniach... Pogoda miod-malina. Dozobaczyska z reszta w Warce... Kubo i Lion
voit Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Grupa śląsko-czwartkowa minęła Częstochowę koło 11.30. Humory dopisywały, pogoda też się zlitowała. Do zobaczenia jutro Czekam na grupę piątkową koło 10, jakby coś to dzwońcie nr tel 2 posty wyżej. pzdr P.S. Jechali bez parasola
andi.nb Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ale wam zazdroszcze -miłej zabawy wam życze
Sympatycy pawel883 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Andi pakuj się i o 9 jesteś pod parasolem na mc rozdzień.
andi.nb Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Andi pakuj się i o 9 jesteś pod parasolem na mc rozdzień. No niestety musiał bym mieć prywatny żeby zdążyć !w00t
bemol77 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nawet nie macie pojęcia jak wam wszystkim zazdroszczę ale zdrowie moich najbliższych jest najważniejsze. Może w dalszej części sezonu los będzie dla nas bardziej łaskawy
voit Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ale wam zazdroszcze !w00t -miłej zabawy wam życze No szkoda że bez Ciebie , ale na pewno wzniesiemy toast za Twoje zdrówko . Pozdrawiam, do rychłego zobaczenia. Trzymaj się
andi.nb Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nasatępnym razem nadrobimy -tak myślę !w00t . Jeszcze raz miłej zabawy
tomwiech Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Spakowany i gotowy !w00t wiec do jutra o 9.oo
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 4 Czerwca 2010 Rano (czwartek) chciałem odprawić !bicz pierwszą grupę śląską ale o 9:00 był tylko Kubo i Lion na 4oo śpiochy !sciana przyjechały przed 10:00 . Do Warki dojechali szczęśliwie i co robią? !piwko !piwko bez umiaru.
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2010 Wszystko co miłe szybko się kończy. Dziękuję całej grupie śląskiej za miłą atmosferę, za wspólną jazdę, zabawę, uśmiech, wspaniale spędzony czas. ps. oczywiście wszyscy już chyba wiedzą, że śląsk kończy się za Piotrkowem !happybth Wielkie dzięki !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 6 Czerwca 2010 ps.oczywiście wszyscy już chyba wiedzą, że śląsk kończy się za Piotrkowem !happybth no a jak inaczej ? !happybth najmilszy "adoptowany śląsk" dzięki kochani za bardzo miły wyjazd
Rekomendowane odpowiedzi