Klubowicze Roni Opublikowano 17 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2010 Gregor ty dopiero z imprezy chyba wróciłeś, bo nijak cię nie moge zrozumieć
Dzięgiel Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Jak w temacie, czy coś jest ustalone? Jeszcze nie
IMC_GREGOR Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 to sie zgadza ze z imprezy a co do wyjazdu to juz w czwartek czesc wyjezdza (boze cialo)
Dzięgiel Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 to sie zgadza ze z imprezya co do wyjazdu to juz w czwartek czesc wyjezdza (boze cialo) Część ale chyba bardzo mała bo z tego co wiem to tylko Ty i Karton he he
Lion Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Dzięgiel,17-05-2010, 23:11 "to sie zgadza ze z imprezy a co do wyjazdu to juz w czwartek cześć wyjeżdża (boże ciało)" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Część ale chyba bardzo mała bo z tego co wiem to tylko Ty i Karton he he ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzięgiel, do tego grona to ja się też pisze i prawdopodobnie Migu z Halinką również (zależy od pogody)
Dzięgiel Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Dzięgiel,17-05-2010, 23:11 "to sie zgadza ze z imprezy a co do wyjazdu to juz w czwartek cześć wyjeżdża (boże ciało)" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Część ale chyba bardzo mała bo z tego co wiem to tylko Ty i Karton he he ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dzięgiel, do tego grona to ja się też pisze i prawdopodobnie Migu z Halinką również (zależy od pogody) A to przepraszam !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 19 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 19 Maja 2010 I kolega Roni ( prawie ze śląska !OKK ).
Klubowicze Roni Opublikowano 20 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2010 A juści że! Migu będziemy się zdzwaniać.
Klubowicze Patryk Opublikowano 26 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2010 W związku z rozesłanym e-mailem do zainteresowanych i otrzymaniem pierwszych propozycji spotkania przedBurgmaniowego "ustalam" spotkanie w sobotę godz. 17:00-18:00 na McD Roździeńskiego (ostatni stawia). Pogodzie robię i tak muszę przyjechać ciężarówką. Może zapadną ostateczne ustalenia dot. wyjazdu, składu grup (wolna i wolniejsza, do której już się piszę)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 26 Maja 2010 W związku z rozesłanym e-mailem do zainteresowanych i otrzymaniem pierwszych propozycji spotkania przedBurgmaniowego "ustalam" spotkanie w sobotę godz. 17:00-18:00 na McD Roździeńskiego (ostatni stawia).Pogodzie robię i tak muszę przyjechać ciężarówką. Może zapadną ostateczne ustalenia dot. wyjazdu, składu grup (wolna i wolniejsza, do której już się piszę) " ... nie poganiaj mnie bo trace oddech , nie poganiaj mnie bo gubie rytm ... " ja też w wolniejszej grupie poproszę chociaż jeśli część jedzie już w czwartek, część będzie jechała ze ... z innego kierunku ;-) to kto jedzie w piątek ?????
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2010 no i myk myk wszystko ustalone, grupy czwartkowo - piątkowe podzielone !YES dzięki za spotkanie
bemol77 Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 dzięki za spota wdzianka pierwsza klasa !OK
Klubowicze karton Opublikowano 30 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2010 musiałem wczoraj na zebrania partyjne więc czwartek o kturej pod tym parasolem na MAKU ?
voit Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 Patryk dzięki jeszcze raz za podrzucenie "towaru" do Częstochowy, przelew w drodze. Napiszcie jak to wygląda z tymi wyjazdami, żeby sie jakoś dopasować. pzdr
Klubowicze Migu Opublikowano 30 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2010 Towar spoko !happybth Patryk dzięki, wyjazd czwartkowej ekipy z Maka o godzinie 9,oo !happybth .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2010 wyjazd grupy piątkowej { wolniejszej i chętnej na pierożki w Janosiku (ciekawe czy będzie grupa szybka !happybth ) } - McDonald na Roździeniu - pierwszy parasol - godz. 9.00
tomwiech Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 z grupą piątkową sie wybieram tylko czy zdąże na 9.oo jeszcze nie wiem (nocka) jak co po drodze się spotkamy postaram sie dojechać reszte !happybth
IMC_GREGOR Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 mig z maka w czwartek o 9.00 to znaczy w boze cialo(czwartek) pierwsza grupa ta najwolniejsza !happybth
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 mig z maka w czwartek o 9.00to znaczy w boze cialo(czwartek) pierwsza grupa ta najwolniejsza Spoko dojdziemy Was. Tylko parasol z McD (ten pierwszy) już zarezerwowany jest dla grupy piątkowej - także z łapami od niego ........... Rysujcie strzałki na drodze, żeby wiedzieć gdzie nie jechać. Jeszcze jedno Migu a jak Halinka dojedzie w piątek na McD bo słyszałem, że jedzie z nami
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Klubowicze Opublikowano 1 Czerwca 2010 hmmm .... nie wiem czy nie trzeba by jakiej warty wystawić przy "naszym" parasolu bo go jeszcze grupa czwartkowa śmignie i jak wtedy się znajdziemy przy tym maku ???
IMC_GREGOR Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ta parasol wezmiemy ze soba jak bedzie padac
Rekomendowane odpowiedzi