Sympatycy siemik Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2010 Mam nadzieję że nie dostanę reprymendy od administracji puszczając post jeden pod drugim. Puszczę link do fajnego filmiku z którego się nie źle uśmiałem.Nie pożyczaj SKUTERA
Klubowicze robson Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 Filmik niezły !happybth , ot polska rzeczywistość !V . A'propos namiotu - jak będzie przeciekał , to ktoś będzie musiał mnie przygarnąć do swojego , najlepiej jakaś koleżanka !happybth !happybth . Ale podobno szamani dadzą nam prezent na Burgmanię i będzie ciepło i słonecznie , prawda Upiorku .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 13 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2010 Mam nadzieję że nie dostanę reprymendy od administracji puszczając post jeden pod drugim. Po prawej stronie u góry swego posta masz ikone edytuj nie będzie problemu
upiór Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Witam wszystkich !TAZ . Temat pierwszy bo telefony się urywają . Pogoda na zlot Burgmani 2010 , jeszcze mało aktywna i wisi w powietrzu ale za tego popaprańca , jak powiada Tomek to wezmę się w odpowiednim czasie , tak więc składka na szamana po 20 groszy !bicz , żartowałem !bicz . Temat drugi , tak jak zapodane linki , wyszło po 30 zł za głowę !bicz , razem z mocowaniem . http://fooh.pl/images/68560216o41o3o28o6.jpg http://fooh.pl/images/o066oo8h408778oo110.jpg .
Klubowicze robson Opublikowano 14 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2010 No to się oflagujemy !bicz !bicz .
Bobas Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Ładne te flagi. Prześlij mi Upiorku ten znak kuj- pomorskiego. Coś z nimi wykombinuję. Chyba zrobię jakieś dobre naklejeczki !happybth
michu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Upioorku Super , oto chodziło !happybth !OKK !zorro
czaro69 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Skoro jestem całymi tygodniami w Bydzi to też chcę się dołożyć do flagi
michu Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Robson , Upiorek dzięki za spotkanko Flagi na kufer pasują !happybth
Tomekgdz Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Witek flagi bardzo ładne, kiedy do odbioru
Klubowicze robson Opublikowano 16 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2010 Robson , Upiorek dzięki za spotkankoFlagi na kufer pasują !OKK !OKK Ja też dziękuje kolegom za spota !OKK . Ale maszty cosik nie bardzo pasują do mojego kuferka , trzeba będzie coś wykombinować innego .
upiór Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Witam szanownych państwa . A ten od razu mnie stresuje , Robert maszty cacy morze kuferek sobie zmień . Dzięki chłopaki za spotkanie tradycyjnie Robsonkowi za wspólne śmiganie , ale i tak mam STOP ładniejszy od twojego . Michu kawusia była cacy . P.S Zacna pod koniec zmokła .
Tomekgdz Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Wy tu !winkiss pierdu maszty kawki Ja biedak dostałem !TAZ w roli głównej ze skuterem !OK
michu Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Tomek nie załamuj się , ja pewnie podzielę twój los
rob1969 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Fatum jakieś czy co? Mnie ani za !scooter ani za kierownicą 400 tylko w sytuacji zawodowej w "L" .
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2010 Tomek na pocieszenie powiem że nie jesteś ostatni, wielu nas jeszcze to czeka oczywiście abym nie krakał. !scooter
Bobas Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 To już chyba każdy z nas przyjął w tym roku jakiegoś flesza na swoje konto !happybth A jak ktoś się uchował to i tak go w tym roku dopadnie !happybth
Tomekgdz Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Bobas to prawda są wszędzie Ja wiem jedno, że jutro jak tak pogoda utrzyma się jedziemy do Stegny
Klubowicze robson Opublikowano 20 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 20 Maja 2010 Bobas to prawda są wszędzie Ja wiem jedno, że jutro jak tak pogoda utrzyma się jedziemy do Stegny Tomcio , nie szalej tak z jazdą , żeby Ci się nie przejadło . Czy na Burgmanię wszyscy jadą bez względu na pogodę ??? . Jeszcze tylko 2 tygodnie i szarańcza rusza do Warki .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 21 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Maja 2010 Tylko !happybth wchodzi w grę przecież to nasze święto i !happybth to jak jechać 4oo
Tomekgdz Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Impreza w Stegnie bardzo udana Skuter sprawdził się jak zwykle rewelacja !OKK Dzisiaj zrobiliśmy jeszcze parę kilometrów !scooter do Krynicy Morskiej Spinka Lechu dzięki !YES za spotkanie i miło spędzony czas !OKK
Sympatycy spinka Opublikowano 23 Maja 2010 Sympatycy Opublikowano 23 Maja 2010 Dzisiaj zrobiliśmy jeszcze parę kilometrów !scooter do Krynicy Morskiej Spinka Lechu dzięki !YES za spotkanie i miło spędzony czas !OKK To my dziękujemy za zaproszenie. Jak po gulaszu w chlebie?????? Do następnego !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Maja 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Maja 2010 Witam z wieczora. Dzionek dziś był piękny tak więc wybrałem się w stronę Szczecina i w połowie drogi spotkałem !scooter !OKK !OKK !YES z Zachodnio pomorskiego. Na swojej dalszej drodze spotkaliśmy stado Żubrów i zwiedziliśmy bunkry obrony wału pomorskiego. Dzięki za miłe spotkanko i wspólne śmiganko. Było jak zawsze Tu naduś
upiór Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Tomek widzę u Prezesa poprawę postawy w temacie !OKK !YES . Boję się tylko co będzie na Zlocie z kim będę degustował !OKK !scooter . Pozdrawiam serdecznie .
michu Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Siemka Dzisiaj nas odwiedził Robson z Ritą na małe pogaduchy !piwko Rita Robert dzięki bardzo za spotkanko !happybth !happybth
Rekomendowane odpowiedzi