Klubowicze arturas Opublikowano 2 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Lipca 2015 Po drodze jest coś takiego >>>>TU trochę czystej wody tam jest.
szyszczak Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Generalnie tam ten kierunek mi pasuję Można po drodze do Kazimierza wpasć.... Tylko dajcie hasło o której godzinie ruszamy i gdzie zbiórka.Oczywiscie kąpieliuwki trzeba zabrać ze sobą
Bosy Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Po drodze jest coś takiego >>>>TU trochę czystej wody tam jest. Z tą czystością to bym nie przeginał . Troszku szlamowata ta woda. Przynajmniej w zeszłym roku taka była. Ale skóra mi nie zeszła. A moja kobieta w ciążę nie zaszła ;)
Kamil Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 No dobra. troszku namieszałem... w ten weekend ma być gorąco przez co odpuszczamy dłuższą wycieczkę. Zostajemy w domu i zadbamy o chłodek dla naszych kotów.
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 3 Lipca 2015 Użytkownicy Opublikowano 3 Lipca 2015 Kamil podobno koty lubią ciepło? Nie gadaj, że w taką pogodę siedzicie w domu? Takiego weekendu tego lata może już u nas nie być. !scooter
szyszczak Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 Taki sam mamy tylko na zalewie w Janowcu Plan taki wpadamy na chwilę do Janowca na zamek a potem na zalew-tam leniuchujemy aż się znudzi, przepłyniemy Wisłe promem,wracamy przez Kazimierz-Dolny.
Dunaj Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 A coś konkretnie ??? Gdzie ? O której? Śledzę temat, mam chęci,a co domożliwości to się okaże. ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
szyszczak Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Wyruszamy w niedziele o 10.00 z Konstancin-Jeziornej stacji Orlen (100 m. ot Starej Papierni) i jedziemy przez Kozienice.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2015 Na Mazurach nie czuć tego upału...
Gieńka Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 U nas w basenie też jest bardzo przyjemnie ;-)
Dunaj Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 My już na bazie. Toważystwo,jak i traska super. Szyszczak , Długi - dzięki. Do następnego. Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーターP
szyszczak Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Dzięki chłopaki za super dzionek a tutaj parę fotel z naszego wyjazdu w Magnuszewie do nas dołączył Dunaj potem była bitwa chwilą relaksu i przepyszne jedzonko z miłą obsługa potem leniuchowanie nad zalewem fajnie się płynęło promem dla burgmaniakow była zniżka Kazimierz na nas już czekał
Maruda Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 my w Mielnie dzisiaj też nie odczuliśmy dzisiejszego upału]https://images.tapatalk-cdn.com/15/07/05/7fbb9fceddcbb26ed8b42088a3c3c27c.jpg[/img]Przesiadłem się na drugi skuter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 5 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 5 Lipca 2015 No i dzionek zamknął się blisko 500 km zrobionych "Złem". Mazury objechane, jezioro zaliczone (Bełdany już nagrzane- można się kąpać) i prawie udało nam się zgrać na spotkanie z Grubym i Żabą Miał też dobić do nas Arturas ale że czas był napięty a on z Olsztyna, więc ze Szczytna pognał na Warszawę. Temperatura momentami dochodziła do 33 stC ale w ogóle nie było tego czuć. "Zło" spaliło średnio 3.6l/100 przy spacerowej ale nie zawsze oszczędnej jeździe. Zawias twardy jak psia mać. Tylny szeroki kapeć wozi w koleinach. Fotel pasażera, jak usłyszałem- dramat. Walka z wiatrem- ciągła, no dobra, w takim upale było ok . Ilość kopruchów na szybie kasku- kosmiczna. Czyszczenie konieczne co max 100 km, bo inaczej >dosłownie< nic nie widać. Za to jak staniesz... optyka cieszy oko Mało jest pojazdów i ładnych i praktycznych... Wniosek z wyjazdu...Cruiser "w automacie" fajny ale jednak uniwersalny Maxi(malnie) skuter : The Best!
szyszczak Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 A jednak dzisiaj nie wszyscy się bali upału No i widać że super wypady okazały
Klubowicze arturas Opublikowano 5 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2015 Upały fajna sprawa pod warunkiem, że jedziemy. W cały weekendziorek nakręciłem ok. 600km. Przy tej temperaturze nawet spalanie imponujące jak na latka sprzętu - 3.4l Byłem tu i tam i nie zawsze pod ręką było foto Był BugoNarew Zachód słońca Wschód księżyca Piękna noc - Ciekawe zjawisko ..i później blues'owe klimaty w Olsztynie jako przedsmak Suwałk. Z koncertu uciekłem ok. g. 1 w nocy. W drodze powrotnej był plan dojechać do Rucianego, ale czasu nieco zabrakło - gdybym wiedział wcześniej. Może następnym razem uda się spotkać Mariusza na trasie - fajny zbieg okoliczności . Na dodatek mogę powiedzieć, że całą trasę przejechałem w naszej mazowieckiej koszulce - tej ostatniej - i ten materiał naprawdę sie sprawdził przy tej temperaturze i dystansie.Godny polecenia jest przejazd odcinkiem Olsztyn - Szczytno (40km) Wyremontowana, gładziutka trasa i b.dużo winkli
stachurski1970 Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam! Artur aleeeeeee sobie poszalałeś ,Pozdro! A fotka z kajaczkiem jak widokóweczka EXTRA!
Maruda Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 my w Mielnie dzisiaj też nie odczuliśmy dzisiejszego upału]https://images.tapatalk-cdn.com/15/07/05/7fbb9fceddcbb26ed8b42088a3c3c27c.jpg[/img]Przesiadłem się na drugi skuter my w Mielnie dzisiaj też nie odczuliśmy dzisiejszego upału]https://images.tapatalk-cdn.com/15/07/05/7fbb9fceddcbb26ed8b42088a3c3c27c.jpg[/img]Przesiadłem się na drugi skuter
Tatko Opublikowano 9 Lipca 2015 Opublikowano 9 Lipca 2015 Jerry jakie plany Suwałki-blues to jest to Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2015 Jerry montuj Ekipę i wbijaj do nas
Kubitus33 Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Cześć startujemy z Bemowa koło 13 Żelazowa Wola, Łowicz, Arkadia, Nieborów, jak ktoś chętny zapraszamy .
Klubowicze Piootr Opublikowano 15 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Lipca 2015 Czy ktoś, coś na najbliższy łikend planuje ? Ma być cacy pogódka
Rekomendowane odpowiedzi