Mateo28 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Rozpocząć pragnę nowy miesiąc na forum jako że liczyłem że może znajdzie się ktoś odważny do tego zadania ze stolicy naszego województwa. Lecz jak początek miesiąca pokazał że stolica województwa lubi milczeć. Część kolegów udała się w Bieszczady, kwitując wypad drobnym opisem foto, północna część GP zaś, wydaje się być typowa dla osobników zamieszkujących tereny polarne, z lekka ospała o tej porze roku bądź też bardziej skupiona na poszukiwaniu pożywienia po tak dłuugim lecie:D Mam nadzieje jednak że jeszcze nie jeden wylot uda się w tym miesiącu zorganizować.....
CZARO Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 jeden wyjazd myślę że odbędzie się na 99% tu masz info http://godboys.pl/ możesz zacząć planować.
Łukasz1984 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 ja co prawda mam 125, ale jeżdżę jak czas pozwoli. Wczoraj 470km
CZARO Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 ładny wynik jak na takiego pierdziela ...gdzie latałeś ??
Łukasz1984 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Warszawa i okolice. Nadrobiłem zaległości. Wyjechałem o 11 powót na 20, w międzyczasie taras widokowy pkin, obiad i postój dla rozprostowania kosci.
Łukasz1984 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 wiadomo, prędkość z rzędu 80-90km/h aby nie przegrzać maszyny. Ale za to powoli można podziwiać krajobrazy
Mateo28 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Opublikowano 19 Września 2014 Łooohohoo kolega szaleje:D ja wczoraj z kolei na 2oo nawiedzałem Białystok:D 280km za mną i spotkanie po drodze z przesympatycznym cyklistą z plecakiem (honda pan european) z Suwałk którzy wracali z podboju północnej Italii i Słowenii, których gorąco pozdrawiam;) Z kolei jeśli chodzi o zakończenie sezonu opcji jest kilka: -Augustów: http://www.augustowskiemotonoce.pl/cms/index.php -Ełk: http://www.wikingelk.org/Glowna.html Była też idea by zorganizować niezależne zakończenie sezonu typowo dla burgmaniaków w związku z czym pragnę zapytać co myślicie o tym i jak wy najchętniej spędzilibyście ostatnie motocykliczne party w tym sezonie??
jaro_4setka Opublikowano 20 Września 2014 Opublikowano 20 Września 2014 Hej,ja już w Polsce :-), za tydzień mógłbym sie gdzieś kulnać,o ile pogoda na to pozwoli,bez różnicy sobota,lub niedziela...
CZARO Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Jaro widzę że jednak podjąłeś decyzję. a patrząc na dział ,,mam zakupiłem'' kupa ludzi poszła w kierunku motocykli ,zobaczymy w jakim kierunku ty uderzysz , no i jak sprzedasz to na zakończenie sezonu nie będziesz miał czym podjechać .oczywiście powodzenia w zbyciu...
jaro_4setka Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 u mnie decyzja zapadła z dnia na dzień,co dwa sezony trzeba sprzęt zmieniac,żeby na wartości nie tracił,mam nadzieje,że jak sprzedam,wezmiesz mnie na plecaczka...
jaro_4setka Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 W niedzielę wybieram sie na wycieczkę (o ile pogoda pozwoli) najprawdopodobniej w okolicę Suwałk, tam dołączy do mnie Szymon na swojej czerwonej strzale,ktoś chętny?
adam_us Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 A wybiera się ktoś może w sobotę na zakończenie sezonu do Bielska Podlaskiego?
CZARO Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 ja miałem jechać .lecz zapomniałem o imprezie urodzinowej córki która dziś obchodzi swoje święto, więc w sobotę ciężko będę pracował w domu .... tam dołączy do mnie Szymon na swojej czerwonej strzale, czy Szymon poczynił jakieś zakupy ??
jaro_4setka Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Szymon caly czas ma staruszkę jawę... Czarek to jak w sobotę pracujesz to niedzielę masz wolną... :-)
CZARO Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Urodzinowy łikend Jarku w tym tygodniu...
jaro_4setka Opublikowano 25 Września 2014 Opublikowano 25 Września 2014 Myślę, że w Suwałkach spotkamy się około 11,miejsce do ustalenia...
boochos Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Może parking przy ulicy Kościuszki, jak 2 lata temu...? Można gdzieś pojeździć i następnie odpocząć gdzieś przy dobrym jedzeniu... Czy ktoś ma jakiś pomysł na traskę?
adam_us Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 Jadę do jutro do bielska, info: http://godboys.pl/ Będę około 9:00 na stacji Orlen na wylocie z Białego, ruszam około 9:45. Zapraszam i do zobaczenia :-) Może też skuszę się jeszcze na Suwałki... O której wyjeżdżacie z białego w tamtą stronę?
jaro_4setka Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 u mnie bielsk odpada,nie ma mnie w białym,dopiero jutro po południu wracam... w niedzielę do suwałk mam zamiar wyjechac około 9;30,tak żeby na miejscu byc około 11... Szymon traskę Ty wymyśl,zdajemy się na Ciebie
boochos Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Czyli jutro, godz. 11 - Suwałki, na parkingu,ulica Kościuszki przy parku spotykamy się. Na kogo czekać? Bo dotychczasowi, potencjalni uczestnicy to: -boochos -Jaro_4setka -Roman -Wandalistka + Plecaczek -Maki -Mateo28 + Plecaczek -Ktoś jeszcze...?
Klubowicze MAKI Opublikowano 27 Września 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2014 Proszę dopisać Makiego który dojedzie Burgmanem z 2003 go .. !OKK
Rekomendowane odpowiedzi