elqjp Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam Nie będę się rozpisywał bo pewnie trochę z forumowiczów tam było. Jedno co rzuca się w oczy to skutery i francuskie samochody (no ok, widziałem jedno Ferrari tyle ,że na numerach rejestracyjnych Słowackich). Na drodze raczej kulturka i widać, że skutery tam jeżdżą nie od dziś. Zauważyłem, że żadko korzystają z BUS-pasów i czasami stoją w korku chociaż mogli by przeskoczyć na BUS-pas. Bardzo popularne na skuterach są koce na nogi oraz ocieplacze (z pianki) na manetki pomimo temp. 12oC-14oC. Tylko im pozazdrościć dłuższego sezonu! Muszę powiedzieć, że jest mnóstwo Piaggio mp3, oczarowały mnie wyglądem i pochylaniem na łukach. Poniżej zdjęcia zapraszam do obejrzenia. Wśród popularnych maxi-skuterów najczęściej widziałem: 1) Piaggio Mp3, X8,X9 2) Burgman 150 3) Peugeot Satelis 4) Yamaha Majesty Niestety nie widziałem żadnego Xcitinga!!!!! Dwa kółka Hondy Goldwing robią za taxi, chociaż widziałem też jednego Burgmana 650
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 No i to cała opowieść?????
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Poczekaj Orzech, to podróż poślubna była pewnie, więc i tak fajnie, że troche tematu maxiskuterowego tu wrzucił... !sciana Elqjp, fajne zdjęciówki, w Paryżewie, to jeżdżą cały rok, nawet po kostce brukowej i padającym śniegu. !sciana Dlatego używane sprzęty, sprowadzane stamtąd, są zazwyczaj "słabe". Oni po prostu traktują ten pojazd jak wołek roboczy. Nie to co u nas !scooter Tym niemniej czekamy na więcej !sciana pzdr
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Spoko, spoko, jak pisałem posta było tylko 1 zdjęcie i 1/3 tekstu.
elqjp Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Co tam więcej można pisać? Paryżewo to nic nowego w porównaniu z naszymi miastami. Te same sklepy, wóda, ludzie nie są mili (wpierdzieli się taki na ciebie, zglanuje i jeszcze "spali Niemca", że to przecież nie on). Szczerze mówiąc nie polecam... liiippa
Barti Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Fajne te policyjne skuty !sciana u nas jakieś parę lat temu tez dość sporo widziałem skuterków policyjnych i straży miejskiej a teraz nic !scooter ciekawe czemu. Ogólnie to fajne fotki !sciana Muszę sie kiedys wybrać do tego Paryżowa !sciana
Marcino1 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ale malkontenci (tak, tak, to właśnie z francuskiego...) elqjp - dzięki za fajny reportaż !scooter Przypomniał mi stare czasy, wtedy tylko empetrójek nie było...
elqjp Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Marcino1 ja mam oprócz mojego Xcitinga drugą miłość i to jest Mp3. Zazdroszczę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcino1 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 elqjp, bardzo dziękuję i do zobaczenia na zlocie
BiG Z Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Marcino1 odkąd rozmawialiśmy pod modeka to Ci powiem ze samemu mi sie mp3 spodobalo...musimy sie na miescie ustawic bo co na zywo taki sprzet to na zywo.Ten mp3 jest jak mcdonalds inny niz wszystkie:)
Kordian Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Miły widok dla oczu tyle tych skuterków , miasto zapewne ciekawe. No i powiedziałbym wszechobecne Piaggio...
r1v3n Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Ale taka szybe jak jedna MP3'ka ze zdj ma - zajeb!$7a - walnal bym sobie do swojej X9'tki Ma ktos namiary na takie ?!
Marcino1 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Marcino1 odkąd rozmawialiśmy pod modeka to Ci powiem ze samemu mi sie mp3 spodobalo...musimy sie na miescie ustawic bo co na zywo taki sprzet to na zywo.Ten mp3 jest jak mcdonalds inny niz wszystkie:) !w00t BIG Z, szkoda, że nie wszedłem na stronę wczesniej, bo cały czas dzisiaj po mieście sobie smigałem. Wczoraj zresztą też. Bardzo chętnie się spotkam jednak jutro, niestety, nie mogę. Umówimy się w poniedziałek na prezentację w któryś dzień tygodnia.
Gość Set Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Fajne foty skuter wszechobecny i miasto warto zobaczyć
Drek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wiedziałem co kupić. MP3 rulez !scooter
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dziwne...tak mało Yamahy...prawie wcale hondy...niewiele Suzuki... Aż tyle Piaggio... Wreszcie normalny świat . Pewnie oni się mylą ? pzdr
Marcino1 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Szorstki, nie, oni się nie mylą, oni wiedzą po prostu co dobre i wyrafinowane... jak to francuzi.
ure Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Cześć, Kilka lat temu spędziłem tygodniowy urlop w Paryżu, potwierdzam dwa fakty: skuterów tam od groma a wśród maxi króluje Piaggio X9. Zwracałem wówczas na wszelkiego rodzaju maxi szczególną uwagę, przymierzałem się wtedy do zakupu. pzdr
Marcino1 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 ure, dość dugo już się przymierzasz do tego zakupu... Więcej zdecydowania!
ure Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 Od tego czasu (2005 r) miałem dwa maxi skutery, od dwóch lat motocykl !happybth
Gość noktrum Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Na zdjęciach jest też srebrna Honda Swing, rozważałem taki kolor - nie ładny, nie podoba mi się, lepszy jest czarny !scooter
Rekomendowane odpowiedzi