Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Przeglądając zasoby netu natknąlem sie na bardzo ciekawy film... bardzo poruszający i nawołujacy do zastanowiania sie nad całym światem i naszą spolecznoscią... Najważniejsze, że mamy bohatera... bohatera Burgmanii... A zreszta, zobaczcie sami: Push the button ! Odnośnik do komentarza
Gość malina666 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Hahahahah Szwedzki Hero to spojrzenie,a na spotkaniach taki niepozorny Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tylko że ja takie coś mam w stopce już od dawna ps. Orzech "Jak fajnie być bochaterem..." Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To jest już ich dwóch. Drugiego widziałem na stronie Marynarza. Myślę że niebawem będzie ich cała brygada. J.D. Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dobre dobre... rozwaliło mnie jak starsza babka zrzuciła wszystkie foty i postawiła foto Orzecha Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tylko że ja takie coś mam w stopce już od dawna Z zasady nie patrzę na "stopki" których jest więcej niż jedna ... Poza tym 3/4 okna masz załadowane różnymi stopkami, coraz trudniej odnaleźć tekst postu Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Z zasady nie patrzę na "stopki" których jest więcej niż jedna ... Ja też, ale wczoraj popatrzyłem i w wątku o Rozpoczęciu sezonu, popełniłem takiego posta: LINKA A tu kolejny bohater(rośniemy w siłę ): KLIK pzdr Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Jaki tam bohater, zwykły Burgmaniak Chodzi ten filmik od jakiegoś czasu, bardzo fajne. Dziękuję za wyróżnienie Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bohater na miarę czasów aż się łza w oku zakręciła !w00t Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bo My Herosi musimy się 3mać razem w qpie... ps. Oj tam odrazu dużo w stopce Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pamietam kilka lat temu mozna bylo umiescic "swoj" napis lub twarz na jakis zdjeciach w necie... Teraz sa juz filmy z ruchomymi fotkami ... A co bedzie za pare lat ? PS. Gieroje jak sie patrzy, chyba wydrukuje sobie postery i powiesze na scianie !w00t ... Odnośnik do komentarza
Gość malina666 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pamietam kilka lat temu mozna bylo umiescic "swoj" napis lub twarz na jakis zdjeciach w necie... Teraz sa juz filmy z ruchomymi fotkami ... A co bedzie za pare lat !wolf ?PS. Gieroje jak sie patrzy, chyba wydrukuje sobie postery i powiesze na scianie ... Zobaczysz sie na TVP 1 w orędziu do narodu Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Gorzej, jak żona dostanie film przyrodniczy z mężem i sąsiadką w roli głównej.. !wolf Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na Waw........... Macie rację, trochę przesadziłem !wolf Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na Wawel z Orzechem !wolf To akurat nie było zabawne !!!! Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Orzech jaką masz okrągłą buźke hehe. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Na Wawel z Orzechem !sciana To akurat nie było zabawne !!!! Przychylam się do tej oceny !scooter Tym niemniej i Orzech i Marynarz - przepiękne zdjęcia poszły w "świat" !sciana pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi