Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Otwarcie sezonu motocyklowego

sebulba1971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jadę na paradę a na Bemowie (szukam ciszków na skuta) będę już około 13:00-13:20

Opublikowano

hmmm, myślałem, że jako dość łatwo wyróżniająca się grupa wśród jednośladów i przy tej ilości maxi w Wwie uda się wspólnie podjechać, a potem kawka w skuterlandzie (jak to było? zgoda buduje, niezgoda rujnuje? !OK )

Opublikowano

Klaudiusz jak by co to i ja się piszę na tą kawę , oczywiście po paradzie . !OK

Opublikowano

no super, tylko że właśnie wylazłem z garażu - zostawiłem wczoraj włączone manetki na ogrzewaniu i z akumulatora ... !OK

Jasny gwint !piwko Mogę podładować, żeby tylko ruszyć, ale boję się, ze potem na mieście będzie problem gdzie się podpiąć....

Opublikowano
Nikt mnie nie zmusi do jazdy w paradzie na otwarciu sezonu, zbyt dużo wywrotek i generalnie szaleńców.

EDIT: Nie ma chętnych jadę sam.

Widzimy się na miejscu.

Nara.

Muszę Cię zadziwić . Przejazd spokojny (skut mi sę zagotował prawie) bez wywrotek , szlifów itp. !happybth

Opublikowano
no super, tylko że właśnie wylazłem z garażu - zostawiłem wczoraj włączone manetki na ogrzewaniu i z akumulatora ... !happybth

Jasny gwint !happybth Mogę podładować, żeby tylko ruszyć, ale boję się, ze potem na mieście będzie problem gdzie się podpiąć....

Trzeba było trąbić . Wzioł bym kabelki .

Opublikowano

cóż parada jak parada do scooterlandu pojechałem okolo 16nie wiem co sie dzialo wczesniej ale prawie nikogo nie było, na paradzie widzialem sporo maxi wiec zastanawiam się po co robić taka impreze kiedy jest otwarcie sozonu na bemowie mysle ze gdyby taka impreze przelozyc na następny tydzień frekwencja była by znacznie wieksza, nawet jezeli nie ma tam za wiele maxi zawsze była by okazja aby spotkać się wieksza grupą.

Na paradzie widziałem takie dziwne maxi honda big ruckus 250

http://image.motorcyclistonline.com/f/8843...+rear_right.jpg

Opublikowano

Ta sie szybko zbierałem z domu że nie zobaczyłem iż informacja dla Orzecha się nie wysłała !happybth !happybth ;) Byłem pod c66 i czekałem, i czekałem, i czekałem... szkoda !TAZ !sciana

Z tego co widzę to jechaliśmy razem z M_Pajak-ąkiem na paradzie :D !OKK !tut

Pozdrawiam kolegę i jego plecaczek !OKK ja się w pewnym momencie odłączyłem bo mi się sprzęt trochę zagotował ;) Na Bemowie cie jeszcze później szukaliśmy żeby ze dwa słowa zamienic ale juz cie nie było <_<

Scooterland z Anusią też odwiedziliśmy, ja kupiłem nowy kask z rabacikiem a moje słonko zjadło wszystkie ciasteczka (za co przepraszam Scooterland) :D

Fotki później !tut !OKK

Opublikowano
Ta sie szybko zbierałem z domu że nie zobaczyłem iż informacja dla Orzecha się nie wysłała  !happybth  !happybth  ;)  Byłem i czekałem, i czekałem, i czekałem... szkoda  !TAZ  !sciana

Z tego co widzę to jechaliśmy razem z M_Pajak-ąkiem na paradzie  :D  !OKK  !tut

Pozdrawiam kolegę i jego plecaczek !OKK ja się w pewnym momencie odłączyłem bo mi się sprzęt trochę zagotował  ;) Na Bemowie cie jeszcze później szukaliśmy żeby ze dwa słowa zamienic ale juz cie nie było  <_<

Scooterland z Anusią też odwiedziliśmy, ja kupiłem nowy kask z rabacikiem a moje słonko zjadło wszystkie ciasteczka (za co przepraszam Scooterland)  :D

Fotki później  !tut  !OKK

Qrde ja też byłem w Scooterlandzie do 16:45 . Czekałem na kogoś od nas ale nikt nie dotarł .

Koledzy jutro koncert Sydneya . Madisonek mam nadzieje że oboje dotrzecie . ;)

Tomek1980 jak to się stało że ja ciebie nie widziałem . ;)

Opublikowano

Filmik z parady

;) !w00t

Pozdrowionka dla M_Pajaka i jego plecaczka <_<

Opublikowano
Filmik z parady
:lol: !w00t

Pozdrowionka dla M_Pajaka i jego plecaczka ;)

Bardzo fajny filmik !OK

Opublikowano

No i mamy też FOTKI z otwarcia - >>TU NADUŚ<< !w00t

Sam nie wiem czemu ;) ale to mi się najbardziej podoba :lol:

zdjecie.jpg

Opublikowano
Filmik z parady
!OKK !piwko

Pozdrowionka dla M_Pajaka i jego plecaczka whist

I nawzajem Anusia dla was obojga . Było super , szkada tylko że nie spotkaliśmy się w Scooterlandzie . :blink:

• Sympatycy
Opublikowano
No i mamy też FOTKI z otwarcia

Brak zdjęć.

Zdjęcia są prywatne bądź zostały usunięte.

Taki komunikat pojawia się na stronce !piwko

Opublikowano
No i mamy też FOTKI z otwarcia

Brak zdjęć.

Zdjęcia są prywatne bądź zostały usunięte.

Taki komunikat pojawia się na stronce !OKK

Już poprawione :blink: Dzieki Orzech że napisałeś, u mnie wszysto dzialało bo się odrazu logował whist

FOTKI z otwarcia - >>>>>>>TU NADUŚ<<<<<<< !piwko

Opublikowano

Cześć Wszystkim !OKK

Byłem wczoraj na spędzie na Bemowie. Niestety podjechałem 400. Skuter mam od ponad miesiąca w naprawie. whist Łezka w oku się kręci hlip hlip

Stałem sobie przez godzinkę i obserwowałem wjeżdżające maszyny. Dało się zauważyć że ok 80-90% ustrojstwa to różnej maści przecinaki, a najwięcej "bałaganu" lub jak kto woli "rozgardiaszu" robiły dzieciaki na pierdzących 50'tkach !piwko

Madisonek jechałem za Tobą przez kilka świateł na Bemowie. Jak Ty to robiłeś, że zawsze startowałeś pierwszy mimo towarzystwa szlifierek? - wydaje mnie sie :blink: , że Twój plecaczek daje jakieś + 100 KM :lol:

Opublikowano
Madisonek jechałem za Tobą przez kilka świateł na Bemowie. Jak Ty to robiłeś, że zawsze startowałeś pierwszy mimo towarzystwa szlifierek? - wydaje mnie sie whist , że Twój plecaczek daje jakieś + 100 KM ;)

Mój plecaczek dodaje 200 KM :D ale o tym cichszaaaa... bo Ci ze szlifierek będą chciali pożyczyc whist A jak wszyscy wiemy, kobiety jak motocykla się nie pozycza :lol:

A jesli chodzi o sam spęd na Bemowie to faktycznie pięćdziesiątek całe mnóstwo !piwko !OKK

P.S. Artemis szkoda ze się nie ujawniłes ze swoich 4oo tylko tak podglądasz bezwstydnie :blink::D

Opublikowano
Madisonek jechałem za Tobą przez kilka świateł na Bemowie. Jak Ty to robiłeś, że zawsze startowałeś pierwszy mimo towarzystwa szlifierek? - wydaje mnie sie :D , że Twój plecaczek daje jakieś + 100 KM :lol:

Mój plecaczek dodaje 200 KM whist ale o tym cichszaaaa... bo Ci ze szlifierek będą chciali pożyczyc !w00t A jak wszyscy wiemy, kobiety jak motocykla się nie pozycza ;)

A jesli chodzi o sam spęd na Bemowie to faktycznie pięćdziesiątek całe mnóstwo !yeah !bicz

P.S. Artemis szkoda ze się nie ujawniłes ze swoich 4oo tylko tak podglądasz bezwstydnie !bicz :D

Eeee, chyba coś pokiełbasiłeś: kobietę się pożycza a moto nie :P

Wiesz nie chciałem się ujawniać przy Twojej sympatii ze względu na to wszystko co nas kiedyś łączyło :blink:whist