Bobas Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Pamiętajcie tylko, żeby prasować je na lewej stronie, bo napisy zostaną na żelazku !wolf
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Morphous Club??????????????????????????????? To jest ich więcej !wolf
dr.big Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Oczywiscie, to jest elitarny (przynajmniej w Europie ) klub uzytkownikow tego modelu... PS. Nosze koszulki nieprasowane, mowiac wprost "jak wyciagniete psu z gardla" !wolf ...
Klubowicze bilety Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Krzyś jesteś wielki, koszulka SUPER i jeszcze z dostawą do domu! dzięki również za odwiedziny zawsze miło znów spotkać i pogadać z kolegą z Chojnic. !wolf
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bobas wstrzymaj się z oddaniem komuś innemu tych koszulek,dziś skontaktuję się z krzyś 68 i dam Ci znać.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Jeżeli nie ma chętnych na koszulke , to ja jestem chętny prosze o rozmiar XL lub L
Drek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A dla mnie koszulka? Kurde dlaczego nikt nic nie mówił ? Poproszę XL jak jest możliwe. Będę miał pare do kamizelki.
Bobas Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bobas wstrzymaj się z oddaniem komuś innemu tych koszulek,dziś skontaktuję się z krzyś 68 i dam Ci znać. Grześ, już wszystko OK. Rozmawiałem dziś z Krzysztofem !scooter W związku z tym koszulki rozeszły się po kościach .
Barti Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A dla mnie koszulka? Kurde dlaczego nikt nic nie mówił ? Poproszę XL jak jest możliwe. Będę miał pare do kamizelki. Tez ostatnio przylukalem temat ale juz niestety po fakcie !sciana szkoda !scooter chyba że kolega Bobas może coś jeszcze zamówic.
dr.big Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Krzysiek, koszulka doszla, wielkie dzieki .
Bobas Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Jedynym problemem z domówieniem jest u mnie brak wolnego czasu. Możecie zrobić sobie takie koszulki w każdej firmie, która zajmuje się produkcją lub dystrybucją gadżetów reklamowych. Mogę Wam przesłać logo Burgmanii.
LWfilip Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 @Bobas Ty łobuzie Pokręciłeś nazwisko i na koszuleczkę czekałem dłużej niż powinienem. Całe szczęście, że mnie , tu znają i listonosz doniósł do rąk własnych. Pięknie się prezentuje, śliczna jest. Dzięki. Pojadę w niej na egzamin.
Bobas Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Najważniejsze, że dotarła i się podoba !w00t
Rekomendowane odpowiedzi