Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętajcie tylko, żeby prasować je na lewej stronie, bo napisy zostaną na żelazku !wolf

• Sympatycy
Opublikowano

Morphous Club???????????????????????????????

To jest ich więcej !wolf

Opublikowano

Oczywiscie, to jest elitarny (przynajmniej w Europie :) ) klub uzytkownikow tego modelu...

PS. Nosze koszulki nieprasowane, mowiac wprost "jak wyciagniete psu z gardla" !wolf ...

• Klubowicze
Opublikowano

Krzyś jesteś wielki, koszulka SUPER i jeszcze z dostawą do domu! dzięki również za odwiedziny zawsze miło znów spotkać i pogadać z kolegą z Chojnic. !wolf

• Sympatycy
Opublikowano

Bobas wstrzymaj się z oddaniem komuś innemu tych koszulek,dziś skontaktuję się z krzyś 68 i dam Ci znać.

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli nie ma chętnych na koszulke , to ja jestem chętny prosze o rozmiar XL lub

L

Opublikowano

A dla mnie koszulka? Kurde dlaczego nikt nic nie mówił ? Poproszę XL jak jest możliwe. Będę miał pare do kamizelki.

Opublikowano
Bobas wstrzymaj się z oddaniem komuś innemu tych koszulek,dziś skontaktuję się z krzyś 68 i dam Ci znać.

Grześ, już wszystko OK.

Rozmawiałem dziś z Krzysztofem !scooter

W związku z tym koszulki rozeszły się po kościach .

Opublikowano
A dla mnie koszulka? Kurde dlaczego nikt nic nie mówił ? Poproszę XL jak jest możliwe. Będę miał pare do kamizelki.

Tez ostatnio przylukalem temat ale juz niestety po fakcie !sciana szkoda !scooter chyba że kolega Bobas może coś jeszcze zamówic.

Opublikowano

Krzysiek, koszulka doszla, wielkie dzieki :huh: .

Opublikowano

Jedynym problemem z domówieniem jest u mnie brak wolnego czasu.

Możecie zrobić sobie takie koszulki w każdej firmie, która zajmuje się produkcją lub dystrybucją gadżetów reklamowych.

Mogę Wam przesłać logo Burgmanii.

Opublikowano

@Bobas Ty łobuzie <_< Pokręciłeś nazwisko i na koszuleczkę czekałem dłużej niż powinienem. Całe szczęście, że mnie , tu znają i listonosz doniósł do rąk własnych. Pięknie się prezentuje, śliczna jest. Dzięki. Pojadę w niej na egzamin.

Opublikowano

Najważniejsze, że dotarła i się podoba !w00t