Bobas Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Hej Pany, koszulki odbieram w sobotę !OKK Koszt tak jak pisałem 35 zł/ szt. Na plecach będzie logo Burgmanii, na piersi marka , a na rękawku flaga naszego kraju. Koszulki zabiorę na ognisko. Proszę osoby, których nie będzie na ognisku, żeby przelały mi pięniążki na konto. Do całości będę musiał doliczyć koszt przesyłki. Jutro dowiem się na poczcie jaka to jest kwota. Jutro podam też nr konta. Pozdrawiam wszystkich koszulkowiczów !YES LISTA ZAMAWIAJĄCYCH : Czaro 69 XXL Honda Bilety L Honda Burgerman M Yamaha- 2 szt. Fundi L, XXL Honda Michu L, XL Honda TomekGdz XXL, M Honda Upiór L Toyota Siemik L, M Suzuki LWfilip XL Aprilia Robson L Honda Dizel XL, M Suzuki Dr Big XL Morphous Club Krzyś68 XL Suzuki Orcio XL Suzuki Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dziękuje !OKK przyjąłem do wiadomości kasa zostanie dostarczona Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dzięki Bobas.Do zobaczyska na kiełbasce i oczywiście bezalkoholowym !OKK . Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dzieki kasa czeka Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Nie będę na ognisku więc kasa przyjdzie przez bank Odnośnik do komentarza
DIZEL Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Dzięki Bobas . Bedę na ognisku i kaske dostarczę . Do zobaczenia - pozdro Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 No no Koleżka z Chojnic sobie grabi , tylko trochę się Go boję bo taki wysoki . Ja ci dam Toyota !tut . ZACNA marka . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Krzysztof kurna , miała być z napisem Komar 2 , ewentualnie Ogar 200 , a Ty mi jakąś Hondę zamówiłeś !tut . Upiorek nic się nie chwali , że zmienił na Toyotę Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wszystko miodzio !OK Czekam na numer i kwotę. Już się cieszę !OKK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No no Koleżka z Chojnic sobie grabi , tylko trochę się Go boję bo taki wysoki . Ja ci dam Toyota !OKK . ZACNA marka !OK . Byłem ciekawy, czy ktoś na liście zauważy tą Toyotę Upiorku, masz oczywiście Hondę przez duże * H * Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wielkie dzieki, przelew zrobie od razu w poniedzialek !OK . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Podaję dane do przelewu. 36 1020 1491 0000 4902 0034 1925 Krzysztof Bodzoń ul. Jana Pawła 4/ 27 89- 604 Chojnice Koszt 1 szt. koszulki to 35 zł + 5 zł koszt przesyłki. Proszę, aby osoby wpłacające napisały mi info na PM ze swoim adresem, pod który wysłać paczkę. Pozdro. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Wysłałem przelew. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Bobasku Super !wchair stanąłeś na wysokości zadania !w00t !OK Dziękuuuuuuuuuuuujemy Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 BobaskuSuper !sciana stanąłeś na wysokości zadania !piwko !V Dziękuuuuuuuuuuuujemy A czy Krzysiek kiedyś nie stanął na wysokości zadania? WIELKI SZACUN Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Nie przesadzajcie Panowie, to tylko koszulki !piwko Właśnie jadę je odebrać. Koleś dzwonił, że za pół godziny kończy je robić !sciana No i są bajeranckie koszuleczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://picasaweb.google.pl/Bobas1972/Koszulka# Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No no Koleżka z Chojnic sobie grabi , tylko trochę się Go boję bo taki wysoki . Ja ci dam Toyota !guns . ZACNA marka . Byłem ciekawy, czy ktoś na liście zauważy tą Toyotę Upiorku, masz oczywiście Hondę przez duże * H * No bo jak nie to wiesz co cię czeka . Upiory są tam gdzie się ich nikt nie spodziewa . Wiem że chciałeś dobrze napis ZACNA , ot i temat , na pewno nie mieli takich wielkich literek . P.S Upiory dzisiaj grasują ,bo chmury czarne nadciągają . Pa pa !sciana !piwko !V Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Ładne koszulki , a model prezentujący jaki przystojniaczek !sciana . Ja odbiorę w niedzielę , mam nadzieje że się spotkamy w jak największym gronie !piwko . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Upiory dzisiaj grasują ,bo chmury czarne nadciągają !tut . Pa pa !tut Upiór i Toyota !V toć On dostanie zawału jak dobrze pójdzie !tut Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Koszulki Super. Mnie niestety jutro nie będzie na ognisku, ale jak chcesz to moje koszuli daj Siemikowi ( Dzięki Siemik! ), a kasę wysyłam w poniedziałek rano. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 moje koszuli daj Siemikowi ( Dzięki Siemik! ) Spoko kasy nie musisz wysyłać,jakoś się dogadamy !scooter . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Proszę, aby osoby, które nie odebrały koszulek na ognisku przesłały mi na pm swoje dane do przesyłki paczki. Nr konta jest w powyższych postach. Poczekam jeszcze na te dane, bo nie mam czasu, aby codziennie chodzić na pocztę i wysyłać po 1 sztuce !sciana Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Bobas, koszulki sa po prostu zaj...ste . Dzieki i sorry za nieprecyzyjnego priva, numer i wysokosc przelewu znam, kasa poszla !scooter . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Bigu, LWfilip, koszulki dziś zostały wysłane. Został jeszcze Krzys68, który nie daje znaku życia. W razie czego jest już chętny na jego koszulkę Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Dzieki . PS. Krzys68 ma bana na miesiac, wiec przez forum kontakt z nim jest utrudniony... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi