Marynarz Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam, dziś na forum Motocyklistów znalazł się temat "Motocykle są wszędzie - akcja naklejkowa, ..Dystrybucja - sprawy organizacyjne..." Oto treść tego posta : "Pora zacząć dystrybucję. W tym roku zajmiemy się nią, ja, Jeszua i Dominik Szymański. Na wstępie chce podkreślić że na celu mamy dystrybucję ilości hurtowych, do poszczególnych miast, województw. Dopiero potem, w danym powiecie, mieście będzie trwać dilerka detaliczna, o której będzie można dowiedzieć się na subforum poszczególnych miast czy regionów kraju. A więc potrzebujemy jak rok temu osób, które przygarną większe ilości (200,300 , 500 itd ) sztuk w celu dalszej dystrybucji czy dostarczenia ich do serwisów, salonów moto na terenie kraju. Proszę nie pisać w tym temacie np " że ktoś chce 10 naklejek i gdzie ich ma szukać" bo do tego będą tematy na poszczególnych subforach. Żeby wszystko poszło szybciej proponuje podział na regiony kraju: Ja, województwo podkarpackie, lubelskie, mazowieckie, podlaskie i warmińsko mazurskie Jeszua, województwo dolnośląskie, opolskie, śląskie, małopolskie, świętokrzyskie, łodzkie Dominik, województwo zachodnipomorskie, pomorskie, kujawsko-pomorskie, lubuskie i wielkopolskie. Jakieś pomysły sugestie ?? P.S A tak wygląda 40 kilo, (ok 8,5 tys naklejek) " Więc może ktoś znaszego towarzystwa (kto ma 4oo) by pomógł ? Namiary Nick aftys6 (lubartów) GG:4025141 , lub poprzez PM'a na forum
oyooyo Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Grudziądz chętny do pomocy. 400 też.
Patryk92 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Ja od wczoraj stałem się posiadaczem fiata 126p to moge porozwozić na terenie Zielonej Góry i Krosna Odrzańskiego, może też zahacze o Sulechów (woj. Lubuskie) jeżeli istnieje taka potrzeba. Jak coś zostanie to może jeszcze gdzieś się wybiore.
MARCVS Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jesli mogę się przydać to : Dęblin , Puławy, Ryki Mogę obskoczyć !OKK W sobotę zabiorę, po spotkaniu !OK OK?
Patryk92 Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 Mam pytanko co do tych naklejek. Napisałem tutaj na forum i na podane gg (na forum motocyklistów nie chce mi się rejestrować, a bez tego nie da się obejrzeć postów), ale nie dostałem w tej sprawie rzadnej odpowiedzi. Szczerze mówiąc nie wiem czy nie jestem potrzebny, czy może nie wiedzą o mojej propozycji. Z kim mam się skontaktować, by czegoś się dowiedzieć?
dragon513 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 witam są jeszcze te naklejki? chętnie coś przygarnę !sciana
Rekomendowane odpowiedzi