monk Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 W dość miłym tonie (dla nas ) prowadzony dialog o policji na motocyklach: Policjant na motocyklu Btw. wczoraj jechałem za taką właśnie parą i.. ich jazda bardziej przypominała naszą jazdę na szarańczę, niż wzór grzecznej i wzorowej jazdy jednośladem.. A może to ja jeżdżę nie właściwie? Odnośnik do komentarza
Glub Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 czytalem to !happybth kiedyś jechałem przez dłuuugaśny korek za policjantem na moto !happybth "na szarancze"!holiday i to bzyczenie !V Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 czytalem to !holiday kiedyś jechałem przez dłuuugaśny korek za policjantem na moto !V"na szarancze"!V i to bzyczenie !V Bzzzzzzzzz Jakie bzyczenie???????? !happybth Wywiad ciekawy miło się czyta !happybth Odnośnik do komentarza
PaPaYoS Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 prędzej idzie się dogadać z policjantem na motocyklu niż z policjantem na 4oo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi