Marynarz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak jak w zeszłym roku i w tym sieć stacji BP organizuję coś dla nas !OKK klik na obrazek Pozdrawiam Marynarz Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Świetna impreza, raczej sie wybiore edit: cos tylko terminu nie ma !OKK Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja będę !OKK Naprawdę sympatyczne spotkanie Odnośnik do komentarza
voit Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na stronce przecież sa terminy Motocyklowa Niedziela na Stacjach BP 2010 - terminarz: Poznań - 25.04, ul. Szwajcarska 1 Warszawa - 09.05, ul. Powstańców Śląskich 122 Katowice - 16.05, ul. Górnośląska 40 Kraków - 23.05, Wieliczka, ul. Krakowska 14B Gdynia - 30.05, ul. Hutnicza 15A Dla Madisonka bo we wcześniejszym poście nie widział terminów Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na stronce przecież sa terminyMotocyklowa Niedziela na Stacjach BP 2010 - terminarz: Poznań - 25.04, ul. Szwajcarska 1 Warszawa - 09.05, ul. Powstańców Śląskich 122 Katowice - 16.05, ul. Górnośląska 40 Kraków - 23.05, Wieliczka, ul. Krakowska 14B Gdynia - 30.05, ul. Hutnicza 15A Dla Madisonka bo we wcześniejszym poście nie widział terminów No tak, jest Zmecznie po pracy i świateczne razem wzięte !OKK Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No tak, jest Zmecznie po pracy i świateczne razem wzięte !sciana to może się przewietrzysz troszkę dziś ? KLIK ! Odnośnik do komentarza
voit Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Na stronce przecież sa terminyMotocyklowa Niedziela na Stacjach BP 2010 - terminarz: Poznań - 25.04, ul. Szwajcarska 1 Warszawa - 09.05, ul. Powstańców Śląskich 122 Katowice - 16.05, ul. Górnośląska 40 Kraków - 23.05, Wieliczka, ul. Krakowska 14B Gdynia - 30.05, ul. Hutnicza 15A Dla Madisonka bo we wcześniejszym poście nie widział terminów No tak, jest Zmecznie po pracy i świateczne razem wzięte !sciana Jeszcze dwa dni świąt - wypoczniesz Pozdrawiam voit Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No to trzeba będzie dwie stówki w maju nawinąć, choćby dla samej hamowni !sciana Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Skuterów nie hamują (przynajmniej w zeszłym roku nie hamowali) !sciana No chyba, że ktoś ma manuala Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No to to już DYSKRYMINACJA!!!! A w burgim 650 automat a nie wariator, może się uda!!! !w00t Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ale myślę, że Osę bez problemu sprawdzą !w00t Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No osą jechałbym do 100licy jakieś pewnie ze trzy godziny, biorąc pod uwagę odpoczynki Zresztą ona jest na dotarciu i ta hamownia mogłaby ją całkiem zahamować !happybth !w00t Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Czy ktoś sie wybiera na BP jutro? Odnośnik do komentarza
Piro Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 A czemu nie mogę się wybrać. pytanie tylko o której i gdzie się ustawimy już na miejscu czy szarańczą z pod R66 Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Ja tam będę tak 11.30. Zależy co tam bedzie ciekawego sie działo i w zależności od tego będę dłuzej lub nie. Więc jak cos to mozliwe że spotkamy sie na miejscu !YES Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Motocyklowa Niedziela BP nawet spoko mimo że było zaledwie kilka skutów Galeryjka zdjęć dla tych co nie dojechali a chcialiby zobaczyć co się działo !OKK Jest kilka fajnych fotek !V >>>>>>>> NADUŚ <<<<<<<< Kilka ciekawszych moim zdaniem !tut I mój faworyt zwany także tasiemcem P.S. Impręzkę wzbogacili też swoja obecnością Piro i Pajak Pozdro Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 P.S. Impręzkę wzbogacili też swoja obecnością Piro i Pajak !happybth Pozdro na jednej Twojej fotce w tle stoi Michalu, był też Takeshi z Gosią i ja !happybth Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 10 Maja 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 I mój faworyt zwany także tasiemcem !happybth Co się śmiejesz z Kymco? !happybth Jak widać solidna firma i nawet na taśmach się nieźle trzyma !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Barti Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 P.S. Impręzkę wzbogacili też swoja obecnością Piro i Pajak !happybth Pozdro na jednej Twojej fotce w tle stoi Michalu, był też Takeshi z Gosią i ja !happybth No to i dla Was pozdro choc nie wiedziałem że byliście !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi