Sysgone Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 I ja doczłapałem się na bazę. Dzięki za miły wieczór, bardzo smaczne lody i widowisko pod tytułem "objeżdzanie samców"
Jerry_R Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 Bylem pod tymi lodami, ale Was nie znalazlem Raz, ze za pozno info zobaczylem, ale dwa - co to za WBN o 20????? Co najmniej 21, to jest dopiero "by Night"
Sqad Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Teraz jest straszna lampa, przez całą noc są prognozy że będzie >20 stopni,.... ktoś coś dziś bo może bym się wyrwał jak nie będziecie pędzić za bardzo na swoich rumakach.
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 Jest taki projekt: http://www.forum.burgmania.net/topic/9698-a-moze-wypad-w-weekend/page__st__2320 post #2329
kazak Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 też się piszę na wieczorka jak by ktoś chętny.. po meczu w siatkę jestem do dyspozycji ;-)
Jerry_R Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Dzis C66, 21:30 1. Jerry_R 2. Raven 3. ??? W koncu wyszedl RWBN :-) Dzieki Raven, Barteq, Sysgone za mile spotkanko i wspolna jazde. Gdyby Barteq nie padal - jeszcze fajniej bym Was poprowadzil przez Zoliborz, moze nastepnym razem Teraz czas na wakacje i spotkanie z grupa zachodniopomorska
Raven Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 A ja zupełnie niechcący zaliczyłem S8 przy powrocie, ale tak to jest jak się jedzie na pamięć i myśli o "d.....ie Maryni" :)
Sysgone Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Dzięki za wczorajszą jazdę, ale Ciebie Jerry, to strach przodem puszczać
Barteq Opublikowano 30 Lipca 2015 Opublikowano 30 Lipca 2015 Dzięki za pośmiganie. Moja "robim co możem" Majka 250 też odstawała sporo od Waszych dużo mocniejszych maszyn, ale myślałem, że będzie gorzej Do następnego razu!
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Września 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Września 2016 Zjednoczeni w Mazowieckiej Burgmanii. Mam ochotę dziś wieczorem podjechać na "Noc Pragi & Święto Ulicy Ząbkowskiej". Głównie zainteresował mnie Kazik & Kwartet ProForma ale i wcześniejszy koncert też może być ciekawy. Jest ktoś chętny do udziału? Proponuję zbiórkę o 18:30 pod stacją Warszawa Stadion, od strony błoni stadionowych. No a potem może jakiś WBN/RWBN, zobaczymy czy będą pomysły. To jak, mam czekać na kogoś?
everst Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Ktoś dzisiaj wyborcy chętny na szarańcze po Warszawie ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
everst Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Nie dam rady dzisiaj, dopiero zjechałem z działki ale w tygodniu jak najbardziej bym polatał po Warszawie. Choć mam tylko 125 ale może gdzieś się uda podpiąć ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No to chyba dobrze ze się dzisiaj nie udało ja widziałem grat wielkości piłek golfowych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dejon Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Oj tam oj tam :)mi sie udało wrócić z ikei:)ale nie powiem było ostro potem :)everst tez mam 125 wiec kiedyś trzeba uderzyć w WbN:) Napisane na Commodore C64..
Sysgone Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Ja się pokręciłem godzinę, ale jak lunęło porządnie, to się zawinąłem spod Zygmunta i w strugach wody wróciłem do domu. Szkoda.
everst Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Oj tam oj tam :)mi sie udało wrócić z ikei:)ale nie powiem było ostro potem :)everst tez mam 125 wiec kiedyś trzeba uderzyć w WbN:)Napisane na Commodore C64.. Już wywaliłem moje Commodore
izdebski12 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Siemaneczko szanowni Burgmaniacy. Ktoś chętny na latanko dzisiaj wieczorem po Warszawie?
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Października 2016 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2016 Dziś wieczorem to chyba skuterem ... wodnym ;-). Miłego kulanka.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
izdebski12 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Jednak nie pojechałem, bo samemu mi się nie chciało. To może jutro wieczorkiem (04.10) by się ustawić? Kto byłby chętny?
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Podobno zima się kończy .... Wpadłem więc na taki szalony pomysł żeby zrobić WBNa na Górce Szczęśliwickiej dzisiaj wieczorem. Zabieram narty i będę o 18 Powinno być mało ludzi - wstępnie planuję dwugodzinny karnet. Dla nienarciarzy jest taras widokowy i knajpa. Warunki są bardzo fajne a ja osobiście (wstyd się przyznać) nigdy nie zsuwałem się z tego szczytu Kto podnosi rękawice? (tylko mi nie pitolić że mała górka i takie tam .... )
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Tego to najstarsi górale nie przewidzieli, że rodowity góral będzie się ślizgał na deskach po górce szczęśliwickiej ;).
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2017 To tak trochę z przekory
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 30 Stycznia 2017 Administrator Opublikowano 30 Stycznia 2017 Eee, za mała górka i takie tam Nie dam rady czasowo dziś i ubolewam nad tym. Udanego osuwania
Sympatycy Kisiel Opublikowano 30 Stycznia 2017 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2017 Jestem. Ślisko strasznie.
Rekomendowane odpowiedzi