zx_space Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 !sciana Odnośnik do komentarza
damianibeata Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Bardzo ciekawy sprzęt.Osobiście takiego typu motocykle bardzo mi się podobają. Waga imponująca. Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 no skuter to na pewno nie jest Widzialem to ostatno na zywo i musze powiedziec ze robi wrazenie Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Maszyna prezentuje się bardzo zacnie , szkoda tylko ze to nie skuter jednak. Ale pomysł na taką stylistykę bardzo ciekawy. Odnośnik do komentarza
Gość Sent Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To jest Victory Po Szczecinie jeździ jeden i jedyny w Polsce Jak dla mnie przedziwaczony http://www.polarisindustries.com/en-us/Vic...s/Overview.aspx Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Przedziwaczony to może nie jest dobre słowo Moim zdaniem widać tu fascynacje projektantów stylem Gotham City albo powrotem do stylizacji lat 30tych ubiegłego wieku. Piękne linie choć kanapa dla plecaczka jest potwornie wysoko. Narysowane z jajami. Chciał bym zobaczyć to cudo na żywo bo zdjęcia to jednak nie to. Odnośnik do komentarza
Gość Sent Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak dla mnie przedziwaczony Stworzyłem taki kolokwializm, bo i pojazd jest dziwnym stworem !YES Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja tutaj widze podobienstwo (patrzac od przodu) do HONDY GOLDWING Ladne cacko... Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja tutaj widze podobienstwo (patrzac od przodu) doHONDY GOLDWING Ladne cacko... Spojrzyj od przodu na majke też zauważysz podobieństwo !YES Jak dla mnie piękny motocykl do turystyki, wygodny dla kierownika i plecaczka Odnośnik do komentarza
Gość MichaŁ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A czy ktoś ma może jakieś informacje na temat ceny tego motocykla ? Odnośnik do komentarza
Gość Sent Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 http://picasaweb.google.pl/mj.orzelek/DniS...171514798454290 W tym albumie znajdziecie kilka fotek tego cacka !OKK Odnośnik do komentarza
stiopa Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Fajna zabawka, podobny Gold Winga 1500 z lat 90-tych. Dość dziwna pozycja kierownika tzn. bardzo daleko od przedniego panela. Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak dla mnie śliczny motocykl na amerykańskie długie trasy Ale po krętych górskich ścieżkach............. Życzę powodzenia!!!!( tym się wszędzie nie da jeździć) !sciana Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Według mnie fajna bryka...Ale cena jest zaporowa - prawie Honda Gold Wing !sciana Odnośnik do komentarza
Marcino1 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jak dla mnie śliczny motocykl na amerykańskie długie trasy !piwko Ale po krętych górskich ścieżkach............. Życzę powodzenia!!!!( tym się wszędzie nie da jeździć) !piwko !piwko jak ktoś lubi wielkie turystyczne motocykle to wyjątkowy i oryginalny. Dla mnie super. A dla malkontentów: skuterem na cross też nie mozna pojechać... a i przyspieszenia w porównaniu ze szlifierkami toto ma mizerne... !piwko Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Robi wrazenie wczoraj na malym zlocie ok 50szt w Lobzie mozna bylo poogladac i na pewno nie byla to sztuka ze Stargardu,jest ich wiecej Mial prawie tylu ogladaczy co moje SW !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
stapoz Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Masa jak masa, ale pojemność !piwko Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 http://picasaweb.google.pl/mj.orzelek/DniS...171514798454290W tym albumie znajdziecie kilka fotek tego cacka !happybth Patrząc na te zdjęcia odnoszę wrażenie, że waga motocykla rośnie wprost proporcjonalnie do wagi użytkownika. Im większe moto tym większy właściciel hehe. Jedynie fota 257 to wyjątek potwierdzający regułę, choć chyba to plecaczek !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi