Mareczek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mareczek robiłeś fotki to dawaj co zobaczymy Siemika Tomek ja nie robiłem, tylko Marysia telefonem spróbujemy jakoś zgrać i wstawić. !OKK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Baaaardzo chciałem do Was dołączyć, ale się nie udało. Nawinąłem w koło komina ponad 200 km. O 8.00 już maszyna zaryczała i w drogę !!!!! Teraz zostaje ten 18. 04 !OKK 10 kwietnia w Chojnicach jest impreza Motoserce. Może wpadniecie oddać po 0,5 literka krwi dla potrzebujących ? Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mnie bank uziemnił.Dowod rejestracyjny "twardy" ma dojść pocztą !OKK 07.04 no i po strachu.Dowodzik mam juz w domu.Nawet udało mi sie szybko zaliczyc trase DG-Ilawa-DG !OK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 LIDL dla motocyklistów http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs...?offerdate=9111 Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Bobas Bardzo fajna sprawa już widzę, że sobie coś kupię mowa o bluzie i kalesonach jak będzie taki rozmiar !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak będzie taki rozmiar Tomku bez przesady i dla Ciebie będzie. A o Marzenie nie wspomnę. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 LIDL dla motocyklistówhttp://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs...?offerdate=9111 Zajefajnie ,dzięki za informację Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zobaczcie na jakie moto jest w tle Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 BobasBardzo fajna sprawa już widzę, że sobie coś kupię mowa o bluzie i kalesonach !scooter jak będzie taki rozmiar Ja też łykam ten komplecik !scooter Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ciekawie bedziecie wygladac 2w1 !scooter Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Marek fotki zapodaj bo ciekaw jestem jak ten niebieski skuter z nad Nogatu się trzyma !bicz !bicz . Pozdrawiam !bicz . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bardzo ładne fotki !sciana a już Tomeczek wyszedł bardzo ładnie !NOT Jola Michał bardzo dziękuję za imprezę !scooter Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dzisiaj w Gdz-u na mszy otwierajacej sezon nie widzialem żadnego maxi !w00t Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jola Michał bardzo dziękuję za imprezę !w00t A, że u mnie byliście to już nie pamiętasz !OKK !OKK !OKK Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jola Michał bardzo dziękuję za imprezę A, że u mnie byliście to już nie pamiętasz !guns Tak to prawda, co do pamięci to słabo dopiero po czasie zobaczyłem w kieszeni, że dostałem napis Honda !YES dzięki !OKK Edyt. Bluzę i kalesony dostałem byłem w sklepie o 7.55 Wpadłem, jako pierwszy, ale było tego z 5 szt. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja też dostałem bieliznę. O 10-tej mieli ostatnią sztukę XL Jakość nie jest jakaś super. Przy zakładaniu dołu rozdarłem go przy kolanie Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jakość nie jest jakaś super. Przy zakładaniu dołu rozdarłem go przy kolanie Bobas nie żebym Ci wypominał ale dla ciebie i to bez większych kosztów najlepsze będzie jednak ubranko z worków foliowych !guns nie wspomnę skąd !sciana . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tomuś dzięki za zakup ostatniej XL dla mnie !sciana !guns Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja też dostałem bieliznę.O 10-tej mieli ostatnią sztukę XL !guns Jakość nie jest jakaś super. Przy zakładaniu dołu rozdarłem go przy kolanie to dziwne(chyba że kość masz wystającą) Mi malzonka kupila rano XL i zaraz pojechalem na próbe.Wrażenia-pozytywne( cieplo było bo łsonce grzało) no i na liczniku wybiło 403km !sciana Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Nawet bym nie śmiał.Jest to patent Bobasa i tylko on może - ewentualnie przekazać swoja wiedzę innym !sciana . Edit: Ten tekst był do krzyś-68 ale zniknął i wiem dla czego !guns Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 taa,teraz nawet mnie banami straszą !sciana a ja malutki niewinny userek jestem Już nie "straszą", nasze wielokrotne prośby na przestrzeni kilku miesięcy nie odniosły żadnego skutku. Dlatego otrzymałeś bana na miesiąc. administracja Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Chyba miałem paznokcie za długie Po ubraniu wrażenia są rzeczywiście bardzo pozytywne. Ciuchy w kontakcie ze skórą są nawet bardziej komfortowe od tych foliowych, w których miałem nieprzyjemność wracać z naszej letniej wyprawy Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Muszę się Wam pochwalić Ale od początku dzwoniłem do jednego z zaproszeniem na spacer dzwonię do drugiego i wszyscy, Co tak oczywiście !tut tylko nie JA !tut Zrobiłem dzisiaj z Marzenką parę ładnych kilometrów Grudziądz-Iława- Nowe Miasto Lubawskie- Grudziądz !V było tego ze 200 km Widzicie Można a nie tylko !tut Hi hi Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Dżizas - Tomas jestem z Ciebie dumny co raz częściej !tut !tut , widzę że postępujesz słusznie stroniąc od tych , którzy ciągle Cię namawiają do , normalnie twardziel z Ciebie !tut . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Widzisz jak tak dalej pójdzie !V to w Grudziądzu otworzę klub AA Zostanę jego prezesem !tut !tut !tut Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi