Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Inne skutery

Gość Kamil

Rekomendowane odpowiedzi

Cze?ć.

Co powiedzieliby?cie gdyby zadomowiłby się tu, u Was jegomo?ć z innym skuterem niż Burgman? Jestem posiadaczem czerwonego Peugeota Vivacity z do?ć małym przebiegiem... Nie wiem co się pisze na debiucie to napisałem to :D

Obiecuję że nie będę się udzielał i prawie nic nie pisał.

Pozdrawiam, Kamil vel Berni.

hehe powiemy na to:bardzio chętnie... :D;);)

Jak przeczytasz kilka postów to zauważysz, że dużo osób nie ma burgmana ;) no niestety do klubu się nie zapiszesz ;) Ale forum otwarte dla wszystkich ;)

...And pozdro for All...

• Administrator

Kamil>>> wszystko napisałem Ci w poprzednim Twoim w?tku.

A je?li idzie o 50-tki czy wszystko inne to mamy zamiar z Tetsuo zrobić jakie? dwa nowe działy... m. in. "skutery 50"

Jeszcze raz zapraszam wszystkich.

• 4 tygodnie później...

:D Wiesz, zawsze można zrobić oddzieln? stronę opisuj?c? jaki? skuter lub kilka skuterów z jednej "rodziny". Je?li chcesz to możemy się do tego zabrać Kamilu...

PS. Bo tak szczerze mówi?c to sama nazwa Burgmania.net sugeruje o jakim skuterze jest cały "sajt" i dziwnie to by dla mnie wygl?dało gdyby nagle obok burgmana pojawił się wspomniany wyżej Vivacity.

---

POZDRO!

---

A co w tym dziwnego, że się obok Burgera pojawi Viva? Skuter to skuter i nie ważne czy to 50, 125, 250, 400 itd. To jest wspólna pasja. Możesz być fanem Burgiego a jeĽdzić czym innym, albo wogóle nie jeĽdzić skuterem tylko d?żyć do kupna Burgera. Dla mnie nic dziwnego i czeszę się, ze powstał dział dla 50tek. :D

Dzięki :D