ADMINISTRACJA Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Komunikat czysto informacyjny: W dziale "regionalne" zostaje wyłączona funkcja z procedurą zliczania napisanych postów (podobnie jak kiedyś dział "serdeczności").
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2010 Czyli mamy bez naliczania: *Serdeczności *OffTopic *Regionalne Zostawmy tylko "Techniczne" i będzie GIT Grabi sobie Jaśniepani Administracja
magart Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Orzech bo Ci Jas...Adm... cofnie membera za robienie fermentu Ale trudno się z Tobą nie zgodzić
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2010 Administrator Opublikowano 31 Marca 2010 Z Administracją kłócić się nie będę bo to wredne typy ale... w regionalnych zrobiło się ostatnio gg. Polecam dział Kujawsko- Pomorskie.
Sympatycy orzech Opublikowano 31 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2010 Zaraz "kujawiaki" zrobią najazd Administracji do........... dużego pokoju. A kto to jest ta Administracja, ładna chociaż???????
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Marca 2010 Administrator Opublikowano 31 Marca 2010 A kto to jest ta Administracja, ładna chociaż??????? Raz widziałem...Administracja wygląda tak:
Administrator Artix Opublikowano 31 Marca 2010 Administrator Opublikowano 31 Marca 2010 Ładna sam ocen, zreszta w grafice jak wpiszesz "administracja" to wyskakuje
ADMINISTRACJA Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Zostawmy tylko "Techniczne" i będzie GIT Naliczanie funkcjonuje w takich działach jak: "Ogólne", "Techniczne", "Imprezy, podróże", "Ubiór Maxi- Skuterzysty", "Serwisowanie Maxi- Skuterów", "International forum", "Wszystko o Burgmanii", "Komentarze" i "Klubowe". Nie powinno dochodzić do sytuacji, kiedy Użytkownik pisząc jednosylabowe wypowiedzi np. w dziale "serdeczności" czy "regionalne" powiększa sobie liczbę postów. Nie dotyczy to większości piszących i takie posunięcie ma zapobiec jedynie sugerownia sie przez nowoprzybyłych ilością postów osób przebywających tu dłużej.
magart Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ciekawe co by wyszło (jaki stan licznika), gdyby "kujawiakom" odjąć posty z "regionalnego" (metodą wykorzystaną przez "auto świat" przy rankingu klubów motoryzacyjnych)
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2010 takie posunięcie ma zapobiec jedynie sugerownia sie przez nowoprzybyłych ilością postów osób przebywających tu dłużej. No tak... ADMINISTRACJA to ma dopiero 36 postów na liczniku... Gdzie tu znaleźć w takim razie "autorytet" ? Tetsuo powinien zrobić mały update MySQL-a i nadać ADMINISTRACJI sumę ilości postów pewnych 3 klubowiczów. Wtedy to byłoby coś pzdr
dr.big Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Zeby nie bylo , polowe moge oddac , tak z 3000 postow ... Sam do ilosci dodawanych nie potrzebuje ani "serdecznosci", ani "regionalnych" ... Jakos i tak mi sie ich duzo przez lata nazbieralo ...
magart Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Zeby nie bylo , polowe moge oddac , tak z 3000 postow ... Sam do ilosci dodawanych nie potrzebuje ani "serdecznosci", ani "regionalnych" ... Jakos i tak mi sie ich duzo przez lata nazbieralo ... To by było ciekawe zjawisko - w dziale "ogłoszenia": odstąpię 3tys postów na forum burgmanii ;)
Sympatycy szorstki Opublikowano 31 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2010 No i "przycichło" jakoś w regionalnych... Zastanawiam się idąc dalej... może da się stworzyć jakiś mechanizm, który nie pozwoli wrzucić posta zawierającego mniej niż np. 5 słów, w działach "zliczających" ? pzdr
Sympatycy Kisiel Opublikowano 31 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2010 Koledzy, nie róbcie ciśnień BIGU! - to i ja wezmę z 500 postów (napisz na PM jaka cena)
KAZI Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Jak ładnie się temat od rana rozwinął - co by nie było w dziale "zaliczeniowym"
Glub Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Orzech bo Ci Jas...Adm... cofnie membera za robienie fermentu ferment można zrobić tylko kto zrobi Zacier i z czego? ja mam destylarkę
magart Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 ...Tetsuo powinien zrobić mały update MySQL-a i nadać ADMINISTRACJI sumę ilości postów pewnych 3 klubowiczów... To może wspomniani 3 klubowicze odpalą co 3 post Orzechowi i Orzech przestanie prowadzić działania wywrotowe
Sympatycy Worlan Opublikowano 31 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 31 Marca 2010 BIGU! - to i ja wezmę z 500 postów (napisz na PM jaka cena) Marcin, 500 postów to ja Ci za free oddam... Ale myślę, że Bigu powinien przelać na Twoje konto co najmniej 2000 .....postów. Może zrobimy tak jak jest na stacjach benzynowych - wymiana na prezenty.
magart Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 BIGU! - to i ja wezmę z 500 postów (napisz na PM jaka cena) Marcin, 500 postów to ja Ci za free oddam... Ale myślę, że Bigu powinien przelać na Twoje konto co najmniej 2000 .....postów. Może zrobimy tak jak jest na stacjach benzynowych - wymiana na prezenty. może za kazde 10 postów ? ;) to Bigu nie "obrobiłby" do Burgmanii 2010 ;)
Mareczek Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Flames of destruction !winkiss !winkiss !tut Aaaaaaaa odpadłem . I w ten sposób nabijają sobie licznik postów nasi Koledzy w dziale ogólnym a ja nabiłem sobie w dziale Wszystko o Burgmanii
BiG Z Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 postomania sie wywiązała... sie ludzie licytuja i wogole... !winkiss podziwiam Was...macie zdrowie z ta burgmania i postami ale fakt faktem ze dzieki takim "wariatom"zaistniala i sie kreci..to przez nia np.x maxa kupilem:)...
franio212 Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 To jedyne forum gdzie jakieś tematy są OK a inne są BE. Propozycja by nie punktowane tematy całkiem wywalić. Bo za chwilę ktoś wymyśli że punktowane będą tylko posty posiadaczy burgmanów. Przyznam że ocena dość dziwna.
Gość Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 A posiedź sobie tu franio troszkę, to się przestaniesz dziwić. Wytrzymaj chociaż kwartał, zanim zaczniesz narzekać. Ech ta młodzież.
czaro69 Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Propozycja by nie punktowane tematy całkiem wywalić. Jak to sobie wyobrażasz? Poczytaj pierwszy post w tym temacie, jest tam wszystko wyjaśnione !YES
dr.big Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Smiać mi się czasami chce, jak ktoś wpada na 5 minut tygodniowo na forum albo rejestruje się tu dwa miesiące wcześniej i od razu zaczyna udzielać "porad" . A to nie tak, a owo źle, a on to robi inaczej, bo wszyscy robią to inaczej niż my, itp. itd. . Franio212 -> wyluzuj chopie i przestań pisać głupoty . I rozglądaj się już za Burgmanem, bo inaczej twoje posty nie będą zliczane wcale . A jak już Burgman, to tylko 650. Wtedy każdy post liczy się x2 :lol: .
Rekomendowane odpowiedzi