cyklon Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Jeżeli chcemy jechać razem to i tak tępo powinniśmy dostosować do najsłabszych. Jak 500+ odkręcą na trasie to reszta nawet nie będzie w stanie ich wąchać. Ja mam wiekowego AN400 i nie chciałbym go mocno cisnąć. Konkretnie chciałbym jechać zgodnie z dopuszczalnymi prędkościami Co do dziur to wydaje mi się, że nie unikniemy ich nigdzie i szczególnie na początku sezonu. Z dwojga złego wolę jechać wolniejszą trasą i wypatrywać dziur niż wpaść w dziursko przy pełnej prędkości !scooter P.S. Może zgarniemy kogoś z Bełchatowa, Radomska.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Myślę że masz dużo racji. Dlatego niech każdy z nas wybierze trasę sam. Pozdrawiam
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Mamy jeszcze parę dni to myślę że ustalimy wspólne stanowisko A tak swoją drogą jak miło że na Łódzkim forum też się coś dzieje !scooter
sajd Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Miło było by sie dogadać i pojechać jedną zwartom grupom a nie tak że cześć inną a druga cześć też inną......ale mam nadzieje że sie to wyjaśnij mamy jeszcze kilka dni.
romarjo Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Proponuję żeby każdy się określił którą trasą chce jechać !yeah i wtedy będzie wiadomo, bo jeszcze ktoś wyskoczy z inną trasą i powstanie zamieszanie
cyklon Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 W kupie siła No to głosujemy: przez Bełchatów. Przy okazji zobaczymy ile osób planuje wyjazd. Póki co prognozy pogody obiecujące temp: 7 - 16° sznsa na opady 10% !yeah
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Myślę iż cyklon ma racje. W kupie Siła. A kupę łatwiej utrzymać na prostej drodze . Dlatego ja jestem za gierkówką. Jak się poznamy osobiście i z naszymi !bicz !bicz łatwiej będzie nam wrócić trasą proponowaną przez cyklona. Pozdrawiam w jedności siła.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Gierkówka !scooter !scooter !scooter !scooter
cyklon Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Widzę, że raczej pozostaje gierówka - może jeszcze ktoś zaglosuje !OKK. Niestety prognoza na niedzielę się psuje !w00t Na razie nie zapeszam. Zobaczymy w piątek - sobotę jak pogoda będzie się przedstawiała.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Skąd ty cyklon masz takie informacje o pogodzie na tydzień przed wyjazdem jak "specjaliści" nie wiedzą co będzie za 2 dni.A tak a marginesie to jak będzie kicha to ja spasiba dla mnie jazda to ma być przyjemność
cyklon Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Korzystam z Weather.com zwykle na następne 2 dni się sprawdza Podobno prognoza powyżej 4 dni to wróżenie - ale niektórzy lubią wróżby
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Przy najbliższym spotkaniu poproszę Cię o dokładniejsze wyjaśnienie tego tematu
sajd Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Ja też jestem za gierkówką... a spowrotem może być krajoznawcza trasa.....w końcu wracając niebedziemy się musieli spieszyć na wyznaczoną godzinę....--no chyba żeby lało to wtedy ja też rezygnuje..w końcu to ma być przyjemność
romarjo Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Tak jak wcześniej była mowa czekam o 7 rano na stacji shela koło kera-kolu w rzgowie !sciana !guns
Sympatycy zdun13m Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Witam. Ja oczywiście też pojadę jeżeli boźa na to pozwoli. Koledzy jak chcecie to zabierzcie ze sobą jakieś maskotki lub inne zabawki, wyczytałem że przy okazji zlotu będą one zbierane dla biednych dzieci. Jeżeli chodzi o pogodę to ja korzystam z tego http://www.meteoprog.pl/pl/wmap7days/ Będziemy może śledzić słoneczko na stronie cyklona i mojej . Może uda się wyciągnąć średnią !guns . Pozdrawiam romarjo jestem tak jak ty o 7.00 na shellu. Mam nadzieje że czarownik to deszcz !sciana
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jestem o 7 na Shellu koło Kerakolu
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Przyszła mi taka myśl.A może po drodze udało by się spiknąć z grupą warszawską
Sympatycy zdun13m Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Było by. Pazdzioch możesz coś ustalić. W związku z tym spotkaniem?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Coś wyczytałem u kolegów z Wa-wy, że jadą tam w piątek mają już hotelik i umawiają się na . Ale może niektórzy pojadą w niedzielę?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Koledzy do niedawna zlot gwiaździsty wisiał na włosku,ze względów wiadomych. Ale są oficjalne info.www.rajdkatynski.net "
romarjo Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jak narazie to to zaciekawa pogoda nie zapowiada się !piwko !piwko
Sympatycy zdun13m Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Spoko. Będzie dobrze !piwko !piwko
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Rzuciłem temat spotkania z W-wą na forum ale oni jak widzę sami jeszcze nie wiedzą ilu i kiedy będą jechać !piwko
cyklon Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 To coś jak my Ja prowadzę negocjacje z żoną i obserwuję pogodę.
Rekomendowane odpowiedzi