Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Witam wszystkich w regionie. Koledzy a może wspólny wypad na Jasną Górę w Częstochowie. Moglibyśmy zaprezentować nasz rejon.

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• zdun13m

20

• pazdzioch

18

• cyklon

12

• sajd

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Dobry pomysł ja jadę myślę że kilka maxi się znajdzie chociaż na forum nie widać nas zbyt wielu.Pozdrawiam i do zobaczenia !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Pażdzioch my musimy się spotkać w Aleksie. Ja prowadzę pizzerie Beti i będę tam jutro cały dzień. Pozdro i zapraszam.

• Klubowicze
Opublikowano

Sorki zdun13m że nie wpadłem do pizzerii ale wiesz jak to w gorącym przedświątecznym tygodniu.Spróbuje zarz po świętach.Do zobaczyska :huh:

• Sympatycy
Opublikowano

O.K Przed przyjazdem zadzwoń 503172620. Nie zawsze jestem na miejscu . Cześć.

Opublikowano

W weekend 17 - 18 IV są 2 imprezy:

W Łodzi organizowane przez grupę uć: rozpoczęcie sezonu 2010 - plakat

w Częstochowie Jasna Góra 2010

Czy chcecie jechać do Częstochowy na 2 dni czy tylko na niedzielę?

• Klubowicze
Opublikowano

Cześć Cyklon po lekturze stron grupy uć jakoś nie pwaliło mnie.Ale nie o tym. Co do wyjazdu do Częstochowy to ja 18,nie wiem jak inni,jeżeli takowi są.Próbował jakiegoś tematu na regionach Zdun 13m,ale jak na razie bez odzewu Do Zlotu jeszcze parę dni może się jakoś zorganizujemy .Pozdrawiam i do zobaczenia na !w00t

Opublikowano

Ja jestem ograniczony czasowo i też chciałem jechać tylko na 18-go. Niestety jeszcze nie mam zgody od żony !w00t, ale pracuję nad tym.

Wydaje mi się, że ostateczne decyzja będzie na kilka dni przed, obecnie największą moją bolaczką jest pogoda. Chciałbym, żeby nasz wyjazd był przyjemnością a nie sprawdzeniem czy jesteśmy twardzielami :angry: i czy umiemy dobrze jeździć w deszczu.

Prośba żeby osoby które rozważają swój wyjazd wpisywały się tutaj.

P.S. Fakt, że plakat na grupie uć nie powala. Ale coś robią i to się liczy.

Opublikowano

Witam,

Nie zamieściliśmy info na Burgmanii ze względu na mały odsetek osób wpadających ale oczywiście wszystkich zapraszamy na imprezę ;) .

Plakat nie jest powalający to fakt ale robimy wszystko własnymi siłami stąd czasami lekka prowizorka !happybth .

Dla tych, którzy przybędą czekają konkursy z nagrodami.

Z najciekawszych konkursów będzie sprawdzian swojego czasu na torze Motodromu na Drewnowskiej i parę innych konkurencji .

Co do samych nagród to raczej skromnie : jakieś kominiarki, blokady na koło i takie tam drobiazgi, które udało nam się pozyskać dzięki dobroci serwisów z Łodzi !OKK .

W tym roku będzie lepsza organizacja jak w poprzednim roku bo nauczeni na błędach wiemy na co zwrócić uwagę ;) .

Więcej info na forum jest www.uc.boo.pl ;)

Pozdrawiam ,

Admin Grupy Uć ;)

• Klubowicze
Opublikowano

djqest2 bez obrazy.Oczywiście na rozpoczęciu jestem.Doceniam wasze inicjatywy i nie zamierzam umniejszać ich rangi chodzi mi raczej o to że z dużej chmury mały deszcz.Mówię tu o inicjatywie maximaniaków która spaliła na panewce.Co do wyjazdu na Jasną Górę to oczywiście nie ma znaczenia czy ktoś ma maxi czy mini skuta.Ważne żebyśmy się potrafili zorganizować co do tej pory nam niezbyt wychodzi.Pozdrawiam,szacun i do zobaczenia na :blink:

Opublikowano

Ja się nie obrażam !OKK .

Zdaje sobie sprawę, że to nie jest to samo co otwarcie sezonu w Częstochowie dajmy na to :blink: .

Opublikowano

Ja 18 planuje wyjechać z Łodzi na jasną Góre...prawdopodobnie we dwojke z kumplem...(niestety kumpel nie squtem tylko ściagaczem)...ale z chęcia podpioł bym sie do jakiejś wiekszej grupy...osobiście jadę X9 z plecaczkiem....wiec jeśli jest nas więcej chętnych to może podajcie miejsce skąd razem wyjedziemy

• Sympatycy
Opublikowano

Witam koledzy.Na Zlot Gwiaździsty planuje wyjazd 18 kwietnia o godz. tego jeszcze nie wiem. Bo jeżeli będę jechał sam to startuje o 7.30. Ale jeżeli uda nam się zmobilizować i wystartujemy w kilku to proponuje 7.00. Rozpoczęcie parady następuje o 10.00 i myślę że na miejscu będzie troche !OKK dlatego zanim się do człapiemy na Górkę Przeprośną to może minąć chwilka. Dlatego proponuje takie rezerwy czasowe. Następna rzecz to miejsce spotkania. W Rzgowie w stronę Katowic jest stacja Shell obok fabryki chemi budowlanej KeraKol. Może właśnie z tamtąd wyruszymy? Pozdrawiam. Czekam na deklaracje i opinie.

Opublikowano

zdun mam do Ciebie niedaleko bo oboje z Łodzi jesteśmy to może w Łodzi jakieś miejsce ustalić na spotkanie i wspolny wyjazd -jestem jak najbardziej za godziną 7 rano jesli chodzi o zbiórke i wyjazd

Opublikowano

Jako że jestem z Tuszyna :lol: to Rzgów mi bardzo odpowiada jadę 18 sam a jak będzie pogoda to z plecaczkiem czekam na kąkrety pozdro :lol::lol::lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Koledzy może nie na temat. W Aleksandrowie w sklepie ALDI dzisiaj zaczeła się sprzedaż ubiorów na motor. Ja kupiłem sobie taki w tamtym roku jest naprawdę O.K Piszę bo cena jest chyba dobra Kurtka 279pln spodnie coś koło 170 pln.

• Klubowicze
Opublikowano

Proponuję tak jak zdun13m ustalić zbiórkę o konkretnej godzinie na Shellu przy KeraKolu a jak komuś pasuje to na miejsce zbiórki możemy dojechać mniejszymi grupkami.Do zobaczyska :lol:

• Sympatycy
Opublikowano

Sajd. Możemy się spotkać w Łodzi w Mc donalds na Rzgowskiej przed 7.00. Ale poczekajmy jeszcze z ostateczną decyzją. Bo jeżeli będziesz jechał z Aleksa to chyba lepiej ci będzie na proponowanym miejscu. Pozdrawiam.

Opublikowano

OK może być i Rzgów.....co prawda zaczyna mi sie coś dziać dziwnego z maszyną ale podejrzewam że problemu niebedzie....wiec i ja z plecaczkiem sie dołącze.....wyjeżdżam z Łodzi ze sródmiescia okolice placu barlickiego

Opublikowano

Ja nadal jestem zainteresowany.

Niedziela 7:00 jak najbardzie OK. Prawdopodobnie będę ja + kolega na Dragstar 650.

Z tego co widzę to chcecie cisnąć gierkówką. Nie lepiej pojechać przez Bełchatów, Radomsko ?

Bardziej krajoznawczo ;)

cz.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Witam ;) Możemy jechać trasą zaproponowaną przez Cyklona ,myślę że byłoby nawet ciekawiej.Co do Aldiego w Aleksie to sprzedaż rozpoczynają w sobotę ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Tak pażdzioch masz rację. Od soboty zaczynają sprzeaż tych strojów. Dzisiaj byłem i pytałem. Coś mi się potaśtało z tą środą. Sorki.

Opublikowano

Trasa Cyklona może być ale boję się że po zimie trochę podziurawiona !scooter :( !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Ta trasa zaproponowana przez cyklona wydaje się być bardzo interesująca. Ja z chęcią bym się nią wybrał. Tylko może w drodze powrotnej, na spokojnie. Wydaje mi się że na zlot trochę powinniśmy pocisnąć prostą drogą, tym bardziej iż nie wszyscy z nas jadą 30-40 konnym !scooter . Pozdrawiam

Opublikowano

właśnie tak myślałem !scooter