ewave Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Japońskie skuty - customy KLIK Od tego ryżu im się tak porobiło
Sympatycy orzech Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2010 Jestem zwolennikiem tego co oryginalne ale japoński tjuning bardzo mi się podoba. Skuty są zrobione z rozmachem i to jest
AiKSz Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Z założenia ubożsi krewni motocykli potrafią zadziwić różnorodnością i efektownością modyfikacji. jak zwykle skuterzysta to taki "niepełnosprawny" motórzysta
andi.nb Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Piękne to one są ,ale czy da się nimi jezdzić?
Sympatycy szorstki Opublikowano 29 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 29 Marca 2010 Piękne to one są ,ale czy da się nimi jezdzić? Raczej się da. Większość ma zawieszenie umożliwiające regulację wysokości. Do zdjęć pozują w pozycji najniższej... pzdr
magart Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Bigu zadałbyś taki "mały" lifting swojemu "Morfeuszowi" - to chyba najlepsza baza do tego typu wyszynów !bicz
Kordian Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Tutaj jeszcze jedna ciekawa propozycja coś al klasyk. Swoją drogą mają odjechanie pomysł z tymi przeróbkami. !bicz
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 30 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2010 Chciałbym je zobaczyć na naszych drogach przed wejściem ekip które naprawiają dziureczki po naszej pięknej zimie
Olsen Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ja tam lubię pooglądać japońskie wydumki - zwłaszcza na żywo - ale X-Maksa chyba bym się nie zdecydował tak przerobić.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Marca 2010 Administrator Opublikowano 31 Marca 2010 Zawieszenie wyglada mniej wiecej tak : Dobre! Na zlocie taka zawiecha zrobiłaby mega furore
Kordian Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A tutaj jeszcze jedna porcja, odpicowanych skuterów... Odpicowane skuterki..!!
Rekomendowane odpowiedzi