pawko Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Witam !!! Wybieram się w najbliższych dniach do POLO i LOUISA w celu uzupełnienia "uzbrojenia" przed sezonem i mam pytanie ( głównie do BIGA z racji miejsca zamieszkania ) czy na tą ulicę gdzie mieszczą się te dwa gigastory musze mieć jakieś naklejki/winietki na auto, czy jest ona poza strefą ?? A jeśli muszę mieć, gdzie je najłatwiej kupić po drodze ze Świecka?? Z góry dzięki za odp.
Klubowicze krzytro Opublikowano 23 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2010 Tam nie musisz mieć żadnych naklejek,podaj mi telefon do siebie bo mam coś do kupienia w tym sklepie.pozdrawiam
dr.big Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Gigastore Louis i najwiekszy sklep POLO znajduja przy Holzhauserstrasse/Mirausstrasse . Dojazd miejskimi autostradami umozliwia przejazd nie "zahaczajac" o strefy w ktorych obowiazuja plakietki. Same sklepy sa tez poza ta strefa.
pawko Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Opublikowano 23 Marca 2010 Dzięki za odpowiedzi. Pojadę albo motocyklem albo jak nie doczekam ciut cieplejszej aury - autem. Krzytro - mój tel masz w moim profilu...
dr.big Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Jeszcze jedno, jednosladow nie obowiazuja zadne plakietki !piwko ...
Rekomendowane odpowiedzi