Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2015 A czy jutro chciałby ktoś gdzieś się przejechać ? Edit. To może inaczej. I tak chcę sobie jutro pojeździć wiec o godzinie 10.00 pojadę sobie pod 66-tki a 10.15 polecę sobie dalej. Gdzie ? Nie wiem ale fajnie by było jak by ktoś przyjechał
Klubowicze pgizi Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2015 A może: http://www.forum.bur...680#entry419680 http://airshow.wp.mil.pl https://www.facebook.com/asdlaradomia Nie jestem do końca przekonany... co sądzicie? Chyba trzeba by trochę wcześniej się umówić. Edit Koncepcja Air Show raczej upadła. Kto chętny to niech zajeżdża po C66 ok. 10. Pojedziemy na lody albo cuś....
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2015 No i zamiast wypadu do Radomia wyszedł nam POM Pojechaliśmy skontrolować poziom Wisły Obejrzeć reszki parowca Bajka które odsłonił niski stan wody A na Starówce, po lodach, przyszła pora na chwilę zadumy nad ciężkim losem Motonity w upały Cień był zbawienny. Dzięki Panowie i do następnego!
Tatko Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Kolejny dzień spędzony w Miłym i Zacnym Towarzystwie podziękował i do następnego. Pozdrawiam.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dzieki za wspólne kulanko. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Żeby nie było, że nie było Krótka impresja filmowa z dzisiejszego, miłego, kulanka: Jak zwykle: kółeczko zębate na listwie pod obrazem i ustawiamy 720p. Chciałbym podziękować rodzinie, pozostałym aktorom, Miastu Warszawa... co ja pierdzielę... to jeszcze nie teraz
Sympatycy Cormoran Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Cormoran również wylądował. Super spędzony dzień w miłym towarzystwie. Myślałem z początku że i Ojciec Dyrektor spędzi z nami ten dzień ponieważ jak staliśmy pod C66 to przejeżdżał ale tylko pomachał i pojechał dalej. Paweł ..... fajny szybki filmik. Do następnego.
Tatko Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Paweł super film i to w jakim tempie zrealizowany dzięki jesteś Wielki. Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Administrator Opublikowano 23 Sierpnia 2015 W dniu 23.08.2015 o 16:01, Cormoran napisał(a): Myślałem z początku że i Ojciec Dyrektor spędzi z nami ten dzień ponieważ jak staliśmy pod C66 to przejeżdżał ale tylko pomachał i pojechał dalej. Niestety, tym razem miałem szybki kurs w stronę Radomia a że z czasem byłem na styk to nawet nie zajechałem do Was... ale pomachałem i trąbika użyłem
Klubowicze El Diablo Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2015 A my z Basią i Jankiem byliśmy na pokazach lotniczych w Radomiu. Było trochę atrakcji na niebie , ale największą jednak był pokaz możliwości MIG-a 29. Dzięki za miło spędzony czas w Waszym gronie i fajną wycieczkę
Maruda Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzięki andrzejburg125 za dotrzymanie towarzystwa na wyprawie do Radomia miło spędzony dzień bardzo nam się podobało Frecce Tricolori byli najlepsi to był prawdziwy pokaz a nie tylko przelot aż dziw że za sterami tych maszyn siedzą ludzie ale to nie byli zwykli ludzie to byli mistrzowie no i ten huk F- 16 niesamowite wrażenie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Chyba przed 11 zamelduję się tutaj: https://www.facebook.com/events/1078154688879543/
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ja tez podjade bo sie fajnie zapowiada, ale dopiero ok.14ej (Pawel pewnie tyle nie bedziesz tam?), a pozniej polece na kawke i ciacho do Serocka.
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Na razie się rozkrecaja. Podjade jesse raz później.
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Super. Pawel jakbys jeszcze byl to bede z malym 30min. poslizgiem
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 American Day zaliczony. A teraz uwaga! Ok. 18:30 zbiórka przy lodach na Puławskiej róg Dabrowskiego. ok. 18:45 - 19:00 startujemy powolnym tempem na zakończenie wakacji z Cargo na torze Żerań : https://www.facebook.com/events/482563091905464/ Uwaga, uwaga: wjazd 10,- PLN kto przyjedzie, ten jedzie albo dojeżdża na Jagiellońską 69. Si ju!
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2015 oooo i fajnie Jodymy
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Kilka fotek z AmericanDay. Ciasno bylo, ale nas malo I tak ma być do późnego wieczora..
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Już ostatecznie na bazie. Fajny dzionek był... trochę Amerykansky, trochę Japonsky, mocno skuterowy. Dzięki Patrycja, Strażak i ArturAs, a nawet odrobinę Krzytro, za towarzystwo. Antystres zadziałał American Day to impreza ze specyficznym klimatem, ale w sumie o.k. A Cargo na torze FSO też ma sens. Tylko ciemno... Jedna mobilna latarnia to za mało. Może się rozwiną. Podobało mi się to, że impreza profesjonalnie zabezpieczona (ratownicy, ochrona, porządkowi, ToyToy'e). Może będzie jakaś etiuda filmowa...
Klubowicze arturas Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ja też już w domu grzeję kanapę. Dzięki Wam za miły i ciekawy dzionek Ekipa nieliczna, ale bylo GIT. Impreza Liberatora ciekawa. Taki spot zlot połączony z promocjami i konkursami. Koncert w brzmieniach ktore w mojej duszy graja i tez sciagneli panią z mam talent do prezentacji swoich talentow. Night Drift nic dodac nic ujac tak jak napisal Pawel. Dokladam jeszcze wybrane fotki. Drift. Fotki nie oddadza atmosfery i calej dramaturgii. Lecialy opony, zderzaki.. Pod C66 Patrycja i Pawel robili przymiarki do manualnych sprzetow.. Wybory Miss pin-up'u I Talent w calej okazalosci
Klubowicze pgizi Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Z kronikarskiego obowiązku i dla ciekawych jak to wczoraj wyglądało: p.s. Pamiętajcie o "trybiku" jakości obrazu
Sympatycy Jaco Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A może cosik takiego, my z Ziutą możemy tylko 400, ale reszta wiary na 200
Tatko Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Oczywiście jestem za,gdzie o której i dlaczego tak późno. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Dziadzia, :crutch: ja przyjadę to będę, ale Wy na 200 musicie ogarnąć temat między sobą. Ale jeszcze jest dużo czasu.
Klubowicze pgizi Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Kureteczka, trochę mi się cienko z czasem robi... W sobotę jest Mototarg na Służewcu https://www.facebook.com/events/1625575407723356/ i chcemy z Ewą tam podjechać a potem jeszcze musimy gnać poza W-wę. Ktoś ma jakieś konkretne propozycje godzinowe?
Rekomendowane odpowiedzi