Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

9f3b01f05d9d0ab113638b464c5ff18c.jpg

Jeszcze jedno się zawieruszyło

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już w domciu, w fotelu z upragnionym chłodnym napojem. Upragniona chwila relaksu po dzisiejszym dzionku. Przygody rzeczywiscie MEGA - 1.fajny pojazd ktory trza okiełznać 2.mazowiecki przejazd 3.super chlodniczek Agnieszki - trza jeszcze zamowic 4.smakowita karkowka Andrzeja 5.smalcyk Janka palce lizac 6.pogaduch ktorych zawsze malo 7.chlodzenie ciał w Zalewie 8.powrót z niecodziennymi przygodami i w niecodziennych okolicznosciach przyrody... a później dobra kawa i pokaz strażacki przy światłach błyskawic i przelot do domciu z testowaniem sprawności kompresorów na stacjach benz. Moto bezpieczne w garażu i Cormoran też w domciu, ... i to tak w skrócie, ale niestety focie z mojej strony zaniedbane :(

Basiu i Janku dziekować za gościnę i ekipa dzieki za extra towarzycho!

Co przeżyliśmy to nasze!

A nie sorka, znalazłem dwie znamienite focie. Mariusz z czarną skrzynką i klik.klak odjeżdza na czarnej skrynce. To coś chyba się mieści w kufrze albo pod kanapą? i jest fun!

99e9a34bc712f194bcf618e629f13e61.jpg

• Administrator
Opublikowano

Przygody rzeczywiscie MEGA - 1.fajny pojazd ktory trza okiełznać

Niektórzy piszą o kursach kilkugodzinnych lub wręcz kilku dniowych... eeee tam grin.gif

dd8c2541e0043906.jpg

4cd58fca2e9cffeb.jpg

a8caafa9d40af4bf.jpg

Pozostałe punkty w skrócie telegraficznym Arturasa to... sama prawda :)

Bardzo miło i w super towarzystwie spędzony dzień, choć momentami było groźnie...

Powrót w strugach deszczu i piorunach... z finalnym towarzyszem ostatniego odcinka Andrzejem.S.

Ps. Cormi vel Pogodynek... będzie dobrze big-thumbs-up.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Ja myślę że już jest nieźle :)

z przeżyciami, ale nieźle

Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran wylądował co prawda bez podwozia :blush: ale wylądował.

Oczywiście wielkie podziękowania za super spędzony dzień dla Burgmaniaków którzy uczestniczyli w sobotnim wypadzie.

Dla Basi i Janka za zaproszenie na ranczo które mnie zachwyciło. Jedzonko przednie i atmosfera wspaniała.

Niestety albo może stety nie obyło się bez przygód i nie mówię tu o opadach i piorunach.

Jechaliśmy sobie do domków i w pewnym momencie mój moto przestał się prowadzić :confused: co się okazało z tyłu złapałem flaka. Zjechaliśmy na bok, zrobiliśmy dłutowanie i łatanie (pierwszy raz w życiu). Na niebie pokazały się czarne chmury. Zjechaliśmy więc na stację benzynową co by się schować i dopompować koło w moto. Kawka , pogaduchy, smichy chichy, patrzymy na moto a on znów na flaku stoi :mad2:

Niestety łatanie nie pomogło. W drodze powrotnej na każdej stacji zatrzymanie i pompowanie. W końcu zostawiłem moto u Arturasa w garażu a Arturas odwiózł mnie swoim autem do domu.

I tu chciałem bardzo podziękować moim kolegom za wytrwałość i wszelaką pomoc w tym całym zajściu. Deszcz i wiatr ich nie interesował tylko moja beznadziejna sytuacja w której mi pomagali. Arturasowi wielkie dzięki za przetrzymanie sprzętu i odwiezienie do domu. Na Burgmaniaków zawsze można liczyć. :clapping: dlatego należę do tego klubu :clapping:

Do następnego :clapping:

• Administrator
Opublikowano

Weekendowo, górsko i winklowo... pozdrowienia z New Sącza :)

bf22bff115eeb80404e03ebfe0c31c20.jpg

7d7f2a86022bea2b76771c5eb45c5cdc.jpg

9c5886e151881af281f520ba3d4797a4.jpg

4e43e0d8b8fdf70f88f6721a168754bb.jpg

6581182797f14a47e40209bc5dc0917b.jpg

Lecimy dalej... Pętla Popradzka + SK.

Opublikowano

A Ja sobie dzisiaj pozwoliłem na spacerek na 200 ale napędzany platfusami :msn-wink: .

Z domciu na Siekierkowski po stronie Śródmieścia do nowego Północnego czy jakoś tak i po mojej stronie do domciu.

Od kilku lat siadłem na nowo no rower i płetwy trochę bolą.

Pozdrawiam.

• Administrator
Opublikowano

Od czwartku do niedzieli nawinięte na tacho 2oo łącznie 1500 km. Sporo z tego po górskich serpentynach :). Kilka innych wybranych fotek.

857c44a45cbb9b278a667416d9de1bb5.jpg

523e9b104ee02131833f2324de7f8a50.jpg

bc1ce8789ec9b7e97d46a58554cc1066.jpg

9dc4a2757b47fc7d178e1b9adc0f130f.jpg

dea1545d355f9a4de7e09f3c79f18190.jpg

c5bc7d493dcff2ebc46e98edeabd7930.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

Coś gdzieś ktoś?

Opublikowano

Ja osobiście jadę nad wodę okolice Basi i Janka.

Pozdrawiam.

Opublikowano

My z Dunajem mamy pokulać gdzies po południu tylko nie mamy pomysła gdzie :confused1:

Opublikowano

Coś bliżej, jaka godzina?

Osobiście myślałem o 16-17

Opublikowano

Napewno pojedziemy nad wode tylko zastanawiamy sie gdzie i o której-jakies pomysły?

Opublikowano

Witek przyjedzie do Basi i Janka.

• Sympatycy
Opublikowano

Jutro o 4:00 wyruszamy w stronę Gruzji, może ktos chętny na poranny spacerek tak do Ostrowca lub Sandomierza???

Opublikowano

Witam my jutro wybieramy się do Kącka koło wiązownej fajne kompielisko zamknięty teren, boisko do siatkówki, bar,wypożyczalnia kajaków itp

Jak ktoś chętny to my startujemy 8:30-9 z Piaseczna

Opublikowano

150 nawinięte w poszukiwaniu kąpieliska

Kąck i Wilga odwiedzone

Opublikowano

Jędrula już wylądował Basia Janek dzięki za mile spędzony dzionek zresztą jak zwykla.

Janek dzięki za odwiezienie do domu,jak by coś Wam przyszło do głowy co zrobić z niedzielą to wiecie gdzie mnie szukać.

Długi wraz z Małżonką było miło żeście do nas dobili.

Pozdrawiam.

Opublikowano

My też już w domciu dzięki Jędrula za odprowadzenie Burgmana do garażu na rodzinę zawsze można liczyć . Co do niedzieli to jeszcze nie mamy pomysłu ale myślimy.

e5543ac8df44d42a7e1faa837a7e5d1e.jpg87e259037f2deb7ebfbe9c408a306fd3.jpg

A tu fotki z dzisiejszej upalnej soboty

Opublikowano

Ja tez bardzo dziękuję za zaproszenie i poczęstunek. Krótko co prawda, ale i tak się cieszę że mogłem odwiedzić. Oczywiście jak upały trochę odpuszczą to piszę się na wieczorny objazd po okolicy :-).

Opublikowano
Ja tez bardzo dziękuję za zaproszenie i poczęstunek. Krótko co prawda, ale i tak się cieszę że mogłem odwiedzić. Oczywiście jak upały trochę odpuszczą to piszę się na wieczorny objazd po okolicy :-).

Bardzo chętnie. Pozdrawiamy

Opublikowano

Widzę ze na tych fotkach ten Koleś w okularach to normalnie bajecznie zbudowany Meksykanin :)

A tak poważnie to w Niedziele jestem do dyspozycji

Opublikowano

Świstak tylko bez złośliwości proszę,trzeba było zobaczyć jak byłem w Twoim wieku a na zdjęciu zapomniałem wciągnąć powietrze. :msn-wink:

Co do niedzieli to tylko chyba gdzieś nad wodę. :boat: wiesz jak mnie złapać chętnych jest więcej.

Pozdrawiam.

Już w domciu Basia, Janek,Długi,Madzia jak zwykle serdeczne dzięki za mile wspólnie spędzony kolejny dzień.

Pozdrawiam.

Opublikowano

My też dziękujemy za dwa dni spędzone w tak miłym towarzystwie.

65c648ae44ab1f80e597eb764bd8110b.jpg

68e49f48b31a8c9cf84724f712a9a1af.jpg

• Użytkownicy
Opublikowano

Dziękujemy za super weekend w miłym towarzystwie.

Fajne miejsce.

Mimo upałów regeneracja 100%