Klubowicze Piootr Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Robert, dziś chill out, bieganko, meczyk w TV więc może coś wieczorkiem jak burza nie przyjdzie. U mnie zatem taka sytuacja. Czekam i obserwuję temat.
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Slipy, klapki spakowane do kuferka i ruszam Was szukać
Sympatycy irasko Opublikowano 19 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja w tem weekend odbieram "wygraną z BMW" z Burgmanii. Jazda rewelacyjna. Co turystyk to turystyk. !!!! 300 km już nakręcone. Tak się mojej żonie jazda spodobała, że sama mnie wyciąga na motorek. Nie wiedziałem Piotruś że sobie wczoraj zrobicie fajny wyskok do baru Koza. Z przyjemnością byśmy z Wami polecieli. Będę sledził temat, może jeszcze coś dzisiaj wyjdzie jak nie będzie burzy.
kazak Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 też się piszę na wiecorek jak by co. włąśnie wróciłem z trasy 900km (autem ofc) - więc chętnie odreaguję ;-)
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2015 Cormoran wylądował, super wycieczka i miła niespodzianka w postaci spotkania Ojca Dyrektora i Bany do następnego
Tatko Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja już w domciu z Cormoranem bylim nad Zegrzem trochę torbę przepłukałem,następnie znależlim Arturasa bo chłopaczyna zabłądził .W Serocku pyszne lody tylko szkoda że Cormoran chyba się rozchorował ani lodów ani ciacha nawet na dziewczynki nie chciał no i Ojciec Dyrektor nas namierzył i razem dalej nad wodę co byśmy się nie rozeschli. W sumie udany dzionek Wszystkim dzięki i do zobaczyska następną razą. Pozdrawiam.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 19 Lipca 2015 Dobrze wiedziałem co robie podkładając Wam nadajnik GPS Super objazdówka Zegrza i części pętli Mazowieckiej w chillout;owym tempie. Później Wkra z cieplutką wodą, która szybko nas wchłonęła Temperatura dziś była idealna. W drodze powrotnej, jako bonus.... zaliczyliśmy lody w Łomiankach... i to tuż przed nadchodzącym Ogólnie super spontaniczna traska i zaliczone fajne miejsce, Śniadówko nad Wkrą w xtra towarzystwie. Dzięki wszystkim uczestnikom i do zobaczenia Ps. Pgizi, dziś rano na tym Żeraniu (giełda-4oo) to się jakoś na styk musieliśmy minąć. Ps2. Dobrze, że w porę zakończyliśmy spontan... w Wawie od 15 min "armagiegon"
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja wczoraj pokręciłem się wkoło komina Hondą odwiedzając znajomych , a dzisiaj wsiadłem na Burgmana i zacząłem szukać biegów ale tylko pierwsze 100 m. Ogólnie obydwa sprzęty przewietrzone , a jutro jak rano będzie sucho to śmigamy Burgmanem do fabryki. !scooter
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 ... Ps. Pgizi, dziś rano na tym Żeraniu (giełda-4oo) to się jakoś na styk musieliśmy minąć. .... Jakieś mijane 400 mnie otrąbiło jak wracałem, ale to raczej nie Ty byłeś, chyba jakaś srebrna Astra.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 19 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 19 Lipca 2015 Paweł, giełda 4oo...ale ja byłem tam przelotem >na 2oo<
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Nio, Andrzejku i Szacowny Ptaku, dzięki, że mnie znaleźliście, bo zacząłem penetrować już cieniste zakątki. Jak trafiliśmy później na ciacho, kawę i lodziki, to kurcze zostaliśmy namierzeni... nic się nie ukryje przed Ojcem Dyrektorem i tak się później domyśliłem po co Zając ma uszy - z pewnością antenki od GPSa Później jak otworzyłem kufer to się okazało że klapki i slipy się gotują i trza było je schłodzić, więc tylko woda... I taki lajcik nam wyszedł.. Robert na lody nie chciał patrzeć ..a dzisiaj było tylko czarne ..i wakacyjnie.. musimy to koniecznie powtórzyć ze swoim grillem i chłodzącymi napojami.. Dzięki wszystkim za towarzycho
Tatko Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Co tu taka cisza sobota się zbliża wielkimi krokami i z dużym słońcem a tu nic Pozdrawiam. Nadal cisza w takim razie szykuje jakieś małe co nie co do zjedzenia,jakiś napój nie mam na myśli alkoholu i jutro jadę pływać i opalać się na ranczo do Basi i Janka. Kto chętny i nie przeszkadza moje towarzystwo to zapraszam. Zbiórka o 10-tej skrzyżowanie Modlińskiej a Mehoffera na parkingu przed sklepami. P.s.Ciekawe czy Ojciec Dyrektor też podrzucił pluskwy co by Nas namierzyć Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 24 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2015 Wszystko zależy od mojej kochanej fabryki jak się w miarę ogarnę to zawitamy z Anią na ranczo ale w godzinach późniejszych.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2015 Termiczny plecaczek z zimnym chłodnikiem do kufra i melduję o 10.00 na miejscu zbiórki. W taki gorący dzień każdy z chęcią zje - chyba :-). Stringi, klapki i ręczniczek spakowane. Do jutra.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 24 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 24 Lipca 2015 P.s.Ciekawe czy Ojciec Dyrektor też podrzucił pluskwy co by Nas namierzyć Kto wie, kto wie... Mówisz o 10ej... Hmm...
Klubowicze Jack Opublikowano 24 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 24 Lipca 2015 Ja, co prawda, jutro pomykam na Ostrołękę, ale właśnie dokładnie Modlińska/Mehoffera godz.10:00 to ja tam będę przejeżdżał, może odprowadzę Was kawałek Jadę wcześniej. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 25 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2015 Razem z Ziutką dziękujemy za ranczo, grilla i miło spędzony czas. To chyba było mi potrzebne. Basiu i Janku wielkie dzięki P.S. o cholercia nie porobiłem zdjęć, a te z kieszeni się nie nadają
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 25 Lipca 2015 Administrator Opublikowano 25 Lipca 2015 Baza. Sobotni wyjazd z mega przygodami ale tylko takie się pamięta ... szczegóły wkrótce. Basia-Janek, dzięki raz jeszcze za gościnę i w ogóle
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 25 Lipca 2015 Użytkownicy Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja już szczęśliwie w domku. Dziękuję pięknie Basi i Jankowi za gościnę i poczęstunek. Całej ekipie za doborowe towarzystwo. Cormoran lewa w górę, dobrze, że to nie Mongolia..... Pozdrawiam
Tatko Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja też już na bazie,Wszystkim dzięki za mile spędzony dzionek. Basia Jasiu dzięki że nas przyjęliście i że macie do Nas cierpliwość,smalczyk jak zwykle klękajcie narody Cormoran nie załamuj się trochę drutu i się załata. Do następnego. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 My również dziękujemy za miło spędzony czas w Waszym towarzystwie chłodnik Agnieszki i karkówka Andrzeja pychotka . Cała przyjemność po naszej stronie. Pozdrawiamy.
Klubowicze pgizi Opublikowano 25 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2015 To jest właśnie ten moment kiedy brakuje mi na naszym forum klawisza " like it" p.s. Administracjo - do przemyślenia, rozwagi, itp.
Rekomendowane odpowiedzi