Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 16 Lipca 2015 Użytkownicy Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja niestety jestem "uziemiony" sprzęgło powiedziało dość. Niestety trzeba czekać na nie kilka dni.....
Klubowicze El Diablo Opublikowano 16 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 16 Lipca 2015 Siemka ! Ja wybieram się w sobotę na pola grunwaldzkie (rekonstrukcja bitwy , turnieje rycerskie i inne ) Jakiś nocleg, wezmę namiot wrazie braku pokoi. Niedziela rano przejazd do Rucianego lub Mikołajek i powrót po południu.Jeśli ktoś chętny ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 Zjednoczeni... Grzeje, co? Mamy propozycję taką: o 19:00 spotykamy się pod Narodowym, przed wejściem na perony stacji W-wa Stadion, trochę pogadamy i ruszymy, niedaleko bo tu: https://www.facebook.com/OtwartaZabkowska?fref=ts i jak zwykle "co potem, to się zobaczy". Są chętni?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2015 jak mi nic nie wyskoczy to bede chyba ze walnie z nieba http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_list.php?ntype=0u&fdate=2015071806&row=406&col=250〈=pl&cname=Warszawa
Sqad Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Może bym sie przejechał, tylko mi dziecko idzie spać o 19.30 a do nikogo z was nie mam telefonu żeby złapać
kazak Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 jak się meczyk nie skończy do 19 - to chrzanię meczyk ;-) jadę..
Klubowicze .maniek Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 My z Justą odpadamy jedziemy na grila. Jak będzie jakiś plan na jutro to my chętni. Pozdrawiam. PS. Tylko nie wiem czy nie będzie za ciepło na wycieczkę?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2015 U mnie właśnie jeb..... z nieba i nie widzę w dalszej perspektywie poprawy. Znaczy co by miało rozdmuchać te chmury. I idzie w stronę Wawy więc jak tam uważacie ale ja odpadam.
kazak Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 faktycznie na Gocławiu grzmi.. znaczy słychac... oby szybko przeszło...
Sympatycy orzeł Opublikowano 18 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2015 u nas wali i niezle pada.
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 U mnie zaczęło kropić... liczę na to, że przejdzie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 18 Lipca 2015 I strasznie wieje aż sie drzewa kładą .... nie ma co nie wychodzę
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 I strasznie wieje aż sie drzewa kładą .... nie ma co nie wychodzę Co Ty gadasz? U mnie już słoneczko wychodzi. Mój Ośrodek Decyzyjny jeszcze zwleka z wydaniem oświadczenia woli
kazak Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 chyba prawą stronę Wisły jednak ominęło ;-)
Tatko Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Zerkam przez otwór który nie którzy nazywają oknem i nie wygląda to ciekawie. Pozdrawiam.
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 No, niestety, odpadamy. Idzie pogrom!
Tatko Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 To do następnego,koła do góry i leżakuję dalej Wszystkim miłego wieczoru. Pozdrawiam.
kazak Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 faktycznie coś się zbliża.. więc nie ma co rydzykować zmoczenia garnituru... Do następnego.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 A my dzisiaj po śniadanku postanowiliśmy pojechać nad Zalew Zegrzyński. Totalny spontan. Około 12:00 na McD Zegrze, spotkaliśmy Arturasa. Oczywiście jak spotkanie z Arturem w tak pięknych okolicznościach przyrody to na myśl przyszedł objazd słynnej pętli mazowieckiej. Tak więc uczyniliśmy. Byliśmy we Władysławowie Na przepysznym obiadku w barze KOZA Było moczenie ciepłych nóżek w wodach Wkry Generalnie to był piękny letni dzień. Dziękujemy Artur za miłe towarzystwo. Nakręciliśmy równe 200 km. A, o co chodzi z tym deszczem ? pozdrawiamy Piootr i Magda
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 Piootrze, też Wam dziękuję - fajny ten spontan wyszedł, a tak mi się plany pozmieniały i tylko małe kompukompu miało być... A no właśnie deszcz nie deszcz - chyba odpuscił na parę dłuzszych chwil, ja właśnie zamiaruję ruszyć robię POM w stronę Ząbkowskiej i dalej Podwala, bo tam też coś się dzieje. Może ktoś dołączy. Jeszcze zajrzę na F.Już w domciu. I w podsumowaniu banan na twarzy. Deszczu nima, burzy nima, Burgmaniaków też nima (tutaj banana nima), a imprezy się dzieją. Pokaz laserów przy fontannach, potańcówka parkietowa na podzamczu, posiadówka na Ząbkowskiej i nawet lodziarnie otwarte do 22... I ciepło - bajka wieczór na POM.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Lipca 2015 No właśnie. Na potańcówkę na Podzamczu mieliśmy jechać, ale mi dziewczę odpadło ze zmęczenia :-). Były plany z Ząbkowską. Ehh, nadrobimy. Może jutro ? Kto chętny ?
Jerry_R Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 Deszczu nima, burzy nima, Burgmaniaków też nima (tutaj banana nima), a imprezy się dzieją. Moja maszyna zawitala dzis przed Narodowy, od strony "Stadion". Nic, nastepnym razem moze lepiej sie zgramy.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Lipca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lipca 2015 O 12.00 będę pod stadionem bo słoneczko wyszło ........ potem sobie gdzieś polatam. Piootr co ty na to ? Chyba ze masz inną propozycje. Albo ktoś niech pomyśli cuś
Klubowicze pgizi Opublikowano 19 Lipca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lipca 2015 Czarny Ptaku, za gorąco. Właśnie wróciliśmy z giełdy na Żeraniu i teraz tylko zimne !piwko . Może wieczorem...
Rekomendowane odpowiedzi