Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emocje powoli opadają.

Dziękuję całej ekipie wczorajszego wypadu do Glinojecka, za to, że nie daliście zabić mnie bezmózgiej paniusi, dobrze wiedzieć, że można liczyć na najbliższe towarzystwo.

Cały wypad jednak był zaje...fajny :)

Basi i Jankowi dziękuję bardzo za dzisiejszy dzionek było śmiesznie, pysznie i w ogóle tak bardzo rodzinnie. Całej reszcie za towarzystwo, z Wami nie można się nudzić :D

Gospodarze nie pozbędą się nas tak szybko :)

Opublikowano

:frusty: :frusty: :frusty: !placz1 !placz1 !placz1 że mnie tam nie było :msn-wink: .

Mam nadzieje że całego smalczyku nie zjedliście :laughing: .

Opublikowano

Piękny PIKNICZEK! POZDRAWIAM!

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też dziękuję Wam za wspaniałe towarzystwo, a nowomiejskim gospodarzom za ciepłą i serdeczną gościnę. Chociaż ostatnio u mnie nie najlepszy nastrój wróciłem fajnie odprężony :)

Opublikowano

Basia, Janek dzięki za gościnę ,reszcie dzięki za towarzystwo. Było naprawdę miło i rodzinnie. Jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

Zazdrosc :/

Super wypady :)

• Sympatycy
Opublikowano
  W dniu 29.06.2015 o 04:04, nat napisał(a):

Zazdrosc :/

Super wypady :)

Jeździć trzeba kochana Natko

Opublikowano

Jaco- niestety w sobote praca, a poza tym Kamilowi plecy wysiadly :/

Opublikowano
  W dniu 29.06.2015 o 07:50, nat napisał(a):

Jaco- niestety w sobote praca, a poza tym Kamilowi plecy wysiadly :/

Ale w niedzielę mogliście podjechać,

A co do pleców to teraz bij Kamila po nogach, :msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajnie Wam, ja też zazdraszczam, miło popatrzeć na Wasze uśmiechnięte buźki na zdjęciach.

Ja na razie uziemiony jestem :( prąd mi ktoś ukradł w Zacnej i nie wiem gdzie ;(

Opublikowano

Przyjedz do mnie z wiaderkiem to Ci troszku nasypie. :msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano
  W dniu 29.06.2015 o 08:05, Andrzej.S napisał(a):

A co do pleców to teraz bij Kamila po nogach, :msn-wink:

Pozdrawiam.

Będę pamiętać ;)

Opublikowano

Andrzej dzięki za dobrą pogodę-dojechałem do domu suchy ;) Nati masaż Kamilowi zrób...pleców :) żeby do następnego wyjazdu się wykurował, zdrówka życzę....

Opublikowano

Witam co jest grane ,co tu taka cisza nic się nie dzieje pisać cuś jakiś wypad sobota niedziela na być gorąco.

:boat:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witek - od tygodnia masuję i nic :/ więc albo Cholernik udaje ;) , albo to coś poważniejszego i masaże ni pomogą :(

Opublikowano

nat ja tam wiem jedno, że na ból pleców to najlepszy jest okład

z młodych piersi, ja jak Jankowi 40 lat temu zrobiłam taki okład to do dzisiaj go nic nie boli

Opublikowano

cciiiiii whist- Basia nie podpowiadaj - spodoba się pomysł i długo będzie symulował ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Natalia. Jak to mõwi staropolskie przysłowie ;.Najlepsze proszki to poru..ać troszki.A Kamilowi napewno bõle miną :-)

Opublikowano
  W dniu 30.06.2015 o 11:12, nat napisał(a):

cciiiiii whist- Basia nie podpowiadaj - spodoba się pomysł i długo będzie symulował ;)

Jak bym był na miejscu Kamila wcale bym z wyra nie wstawał :msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

stare, sprawdzone metody okazały się najlepsze - pacjent ozdrowiał ;) i jesteśmy gotowi na weekendowy wypad, a w temacie cisza :(

Nikt nic?

Ja prawdę mówiąc szukałam i niczego w okolicy z motocyklami w tle nie znalazłam :(

ale może Ktoś coś (najlepiej w okolicach wody ;) )?

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wsparcie dla Nat. Nie ukrywam, że był to dla niej trudny okres tym bardziej, że wszyscy wiemy jak ciężko chorują mężczyźni. Przecież dla nas zwykły katar to jak walka o przetrwanie.

PS Niektóre dobre rady są tak kuszące, że zastanawiam się czy choroby nie przeciągnąć jeszcze o tydzień albo dwa ;)

PS2 Żaby no było OT to przyłączam się do pytania Natalii - ktoś nad wodę?

• Użytkownicy
Opublikowano

Witam

A może w niedzielę coś takiego? : http://www.dnijanowca.pl/

Opublikowano

Popieram Kamila,Długi a gdzie tam woda. :boat::msn-wink:

Pozdrawiam.

• Użytkownicy
Opublikowano

E tam Panowie jakbyśmy patrzyli na stopnie, to albo za zimno, albo zbyt gorąco......Jak polecimy przez Kozienice to sporo lasu mamy po drodze.

A woda?, Wisła to nie woda :chair: ?

Woda jest tu: http://www.kraina.org.pl/janowice__zalew_id_623.html?ob=45

W okolicach Wwy też wcale nie będzie chłodniej, a nad wodą to będzie jeden człowiek na litr wody....