JuStA Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Emocje powoli opadają. Dziękuję całej ekipie wczorajszego wypadu do Glinojecka, za to, że nie daliście zabić mnie bezmózgiej paniusi, dobrze wiedzieć, że można liczyć na najbliższe towarzystwo. Cały wypad jednak był zaje...fajny Basi i Jankowi dziękuję bardzo za dzisiejszy dzionek było śmiesznie, pysznie i w ogóle tak bardzo rodzinnie. Całej reszcie za towarzystwo, z Wami nie można się nudzić Gospodarze nie pozbędą się nas tak szybko
Sobier Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 :frusty: !placz1 !placz1 !placz1 że mnie tam nie było . Mam nadzieje że całego smalczyku nie zjedliście .
stachurski1970 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Piękny PIKNICZEK! POZDRAWIAM!
Klubowicze arturas Opublikowano 28 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ja też dziękuję Wam za wspaniałe towarzystwo, a nowomiejskim gospodarzom za ciepłą i serdeczną gościnę. Chociaż ostatnio u mnie nie najlepszy nastrój wróciłem fajnie odprężony
Gieńka Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Basia, Janek dzięki za gościnę ,reszcie dzięki za towarzystwo. Było naprawdę miło i rodzinnie. Jeszcze raz dzięki.
Sympatycy Jaco Opublikowano 29 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 29 Czerwca 2015 W dniu 29.06.2015 o 04:04, nat napisał(a): Zazdrosc :/ Super wypady Jeździć trzeba kochana Natko
nat Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jaco- niestety w sobote praca, a poza tym Kamilowi plecy wysiadly :/
Tatko Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 W dniu 29.06.2015 o 07:50, nat napisał(a): Jaco- niestety w sobote praca, a poza tym Kamilowi plecy wysiadly :/ Ale w niedzielę mogliście podjechać, A co do pleców to teraz bij Kamila po nogach, Pozdrawiam.
Trenex Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Fajnie Wam, ja też zazdraszczam, miło popatrzeć na Wasze uśmiechnięte buźki na zdjęciach. Ja na razie uziemiony jestem prąd mi ktoś ukradł w Zacnej i nie wiem gdzie ;(
Tatko Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Przyjedz do mnie z wiaderkiem to Ci troszku nasypie. Pozdrawiam.
nat Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 W dniu 29.06.2015 o 08:05, Andrzej.S napisał(a): A co do pleców to teraz bij Kamila po nogach, Pozdrawiam. Będę pamiętać
szyszczak Opublikowano 29 Czerwca 2015 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Andrzej dzięki za dobrą pogodę-dojechałem do domu suchy Nati masaż Kamilowi zrób...pleców żeby do następnego wyjazdu się wykurował, zdrówka życzę....
Tatko Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam co jest grane ,co tu taka cisza nic się nie dzieje pisać cuś jakiś wypad sobota niedziela na być gorąco. Pozdrawiam.
nat Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witek - od tygodnia masuję i nic :/ więc albo Cholernik udaje , albo to coś poważniejszego i masaże ni pomogą
Maruda Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 nat ja tam wiem jedno, że na ból pleców to najlepszy jest okład z młodych piersi, ja jak Jankowi 40 lat temu zrobiłam taki okład to do dzisiaj go nic nie boli
nat Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 cciiiiii - Basia nie podpowiadaj - spodoba się pomysł i długo będzie symulował
Sympatycy orzeł Opublikowano 30 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 30 Czerwca 2015 Natalia. Jak to mõwi staropolskie przysłowie ;.Najlepsze proszki to poru..ać troszki.A Kamilowi napewno bõle miną :-)
Tatko Opublikowano 30 Czerwca 2015 Opublikowano 30 Czerwca 2015 W dniu 30.06.2015 o 11:12, nat napisał(a): cciiiiii - Basia nie podpowiadaj - spodoba się pomysł i długo będzie symulował Jak bym był na miejscu Kamila wcale bym z wyra nie wstawał Pozdrawiam.
nat Opublikowano 1 Lipca 2015 Opublikowano 1 Lipca 2015 stare, sprawdzone metody okazały się najlepsze - pacjent ozdrowiał i jesteśmy gotowi na weekendowy wypad, a w temacie cisza Nikt nic? Ja prawdę mówiąc szukałam i niczego w okolicy z motocyklami w tle nie znalazłam ale może Ktoś coś (najlepiej w okolicach wody )?
Kamil Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Dziękuję wszystkim za wsparcie dla Nat. Nie ukrywam, że był to dla niej trudny okres tym bardziej, że wszyscy wiemy jak ciężko chorują mężczyźni. Przecież dla nas zwykły katar to jak walka o przetrwanie. PS Niektóre dobre rady są tak kuszące, że zastanawiam się czy choroby nie przeciągnąć jeszcze o tydzień albo dwa PS2 Żaby no było OT to przyłączam się do pytania Natalii - ktoś nad wodę?
Użytkownicy Długi Opublikowano 2 Lipca 2015 Użytkownicy Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam A może w niedzielę coś takiego? : http://www.dnijanowca.pl/
Kamil Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Długi – fajne, fajne, ale nie to żebym marudził, jednak w niedziele ma być plus milion stopni. http://www.twojapogoda.pl/polska/lubelskie/pulawy/16dniowa Długa jazda i przebywanie na słońcu może sprawiać pewne problemy fizjologiczne :/
Tatko Opublikowano 2 Lipca 2015 Opublikowano 2 Lipca 2015 Popieram Kamila,Długi a gdzie tam woda. Pozdrawiam.
Użytkownicy Długi Opublikowano 2 Lipca 2015 Użytkownicy Opublikowano 2 Lipca 2015 E tam Panowie jakbyśmy patrzyli na stopnie, to albo za zimno, albo zbyt gorąco......Jak polecimy przez Kozienice to sporo lasu mamy po drodze. A woda?, Wisła to nie woda ? Woda jest tu: http://www.kraina.org.pl/janowice__zalew_id_623.html?ob=45 W okolicach Wwy też wcale nie będzie chłodniej, a nad wodą to będzie jeden człowiek na litr wody....
Rekomendowane odpowiedzi