Dunaj Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Chyba na materjał na pochodnie. No to śpiwór trza brać
szyszczak Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Chyba na materjał na pochodnie. A ty a ty nie dobry Dunaj Się zaczyna Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka
Dunaj Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 To ja już na bazie. Dzięki wszystkim,choć na krótko ale było fajnie się z Wami wyrwać.taka mała odskocznia. Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーター Basiu .Dzięki za zaproszenie,naprawdę kusząca propozycja.Ale siła wyższa.
Maruda Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 To może jednak dasz się przekonać smalcu jeszcze jest sporo.Zapraszamy
szyszczak Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 No to zaluj bo jest czego a tu parę fotek Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 A to kilka fotek z dzisiejszego wypadu to Glinojecka
Kubitus33 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Fajny wypad mieliście, może ktoś... coś jutro.....? Wstępny plan do żelazowej woli, potem może czerwińsk nad na wisłą..wyjazd koło 12
Sobier Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja bardzo proszę nie zjeść całego smalczyku.
Sympatycy Radoslav Opublikowano 27 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wielkie dzięki wszystkim za dzisiejszy wypad do Glinojecka i nie tylko Justa nie przejmuj się już przecież Pani z Pieskiem jechała Basia, Janek dzięki za gościnę i smalczyk (naprawdę jest prima sort) Do niebawem !!!
szyszczak Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Siedzimy z Basia i Jankiem nad pięknym zalewem w Nowym Mieście zajadamy się pysznym smalczykiem Janka zapraszamy jutro (niedziela) bo tu będzie doroczną impreza Nowego Miasta.Można wpaść bez wstępnej rezerwacji Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka
Maruda Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ja bardzo proszę nie zjeść całego smalczyku. Sobier ciężko było Witka oderwać od tego smalcyka ale jakoś się udało coś na jutro zostało
Tatko Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wiara dzięki za mile spędzony dzionek. Na temat smalcyku nie będę się produkował wszystko zostało już powiedziane-rewelka. Szyszczak zostaw już ten smalec , Do jutra. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ktoś dziś gdzieś śmiga ?
Tatko Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jacuś wybieramy się kto żyw do Basi i Janka na smalec i leżakowanie, chyba że Witek cały pożarł Jak by co to wiesz gdzie mnie szukać. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ok i ,dobijam do was. Praca zakończona. Oby tylko nie padało. Andre pilnuj smalcu. o której i gdzie się spotykacie? Czy każdy sobie pomyka spontanem. Rozumiem - spontan.
szyszczak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 To się pośpiesz bo Basia takie słodkości naszykowala ale ją tu jestem tak że może zaraz nie być Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka
stachurski1970 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wypadzik do Glinojecka i miłe spotkanko z grupa z Wa-wy.POZDRAWIAM!
Sobier Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 To się pośpiesz bo Basia takie słodkości naszykowala ale ją tu jestem tak że może zaraz nie być Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka Nestępnym razem mam nadzieje że uda mi się spróbować Basi wypieku.
Maruda Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Kilka fotek z dzisiejszej niedzieli festynowo nad zalewem nowo miejskim
Sympatycy Jaco Opublikowano 28 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 28 Czerwca 2015 To się pośpiesz bo Basia takie słodkości naszykowala ale ją tu jestem tak że może zaraz nie być Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka Dotarliśmy i jedliśmy , pyszotka. Gościna niesamowita, Basia Janek Ukłony i Wielki Szacun. Po gościnie dotarliśmy z pełnymi brzuszkami do domku. Dziękujemy Ekipie za odprowadzenie do NDM. P.S. Brakowało mi tu jeszcze paru Osób do kompletu. https://goo.gl/photo...qRaHWjYNzYXnmn8
Larwa Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Basiu, Janku dziękujemy za super przyjęcie i teraz nas tak łatwo się nie pozbędziecie
Tatko Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Dotarłem na bazę,Wszystkim wielkie dzięki nawet się nie spodziewałem że kilka do niedawna obcych sobie osób może stworzyć coś takiego co nie jeden chciałby mieć w rodzinie. Za to wszystko wszystkim Wam Wielkie Dzięki. Basiu Janek super przyjęcie zresztą jak zawsze i coś mi się zdaje że szybko Nas się nie pozbędziecie. Brak mi więcej słów muszę przestać bo się rozpłaczę. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 My również dziękujemy wszystkim że do nas zawitaliście tak liczną grupą .
Klubowicze .maniek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 28 Czerwca 2015 Weekend był naprawdę pełen wrażeń, więc dwa dni zawre w jednym Dziękuję bardzo za wczorajszy wypad do Glinojecka, myślałem, że będziecie czekać na mnie a to ja czekałem na Was ;P A dzisiaj to była wisienka na torcie, dziękuję bardzo Basi i Jankowi za gościnę, pyszny smalczyk i ciasto. A całej reszcie za rodzinną atmosferę, którą tworzymy. I tak jak napisali poprzednicy Basiu, Janku będziecie musieli nas zaadoptować
szyszczak Opublikowano 28 Czerwca 2015 Opublikowano 28 Czerwca 2015 To teraz ja Basiu Janek DZIĘKI za gościnę-Janku za przepyszny smalczyk, a Basiu za słodkości już nie wspomnę o wspaniałym towarzystwie. A teraz Andrzej zamknij oczy bo będę się chwalić-pływałem Janka kajakiem po zalewie,jadłem kiełbaskę z ogniska,zwiedziłem piękną okolicę na motorze,posłuchałem Beatlesi (scena była za drzewami to nie wiem czy prawdziwi )
Rekomendowane odpowiedzi