Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Noo pogadam z chłopakami, może się wyskoczy do Wawy w lipcu. A jak nie będą chcieli, to sam na koń o przylecę, żeby zaliczyć choćby jedno RWBN. A ponadto, skoro takie pyszności-słodkości zajadacie, to trzeba przyjechać i o czwartkowy spot zahaczyć :).

Jak już będziesz się wybierał to osobiście zapraszam pomiędzy 13 a 30 lipca. Wtedy sam zorganizuję komitet powitalny.

• Sympatycy
Opublikowano

Zapraszasz Piotrze do stolicy, między 13 a 30 lipca...?!? Hmm, w sumie niezły pomysł... Coś wymyślimy z KriSSem na 3-dniowy wypad do Warszawy...

Od środy do piątku... W środę rano wyjeżdżamy a wracamy w piątek... Tylko musimy koniecznie zaliczyć wtedy jakiś RWBN no Wasz czwartkowy spot...

Może wtedy to i Sobier mi wybaczy mój ostatni cichy weekendowy pobyt w Warszawie, kiedy byłem w ostatni weekend maja...

• Sympatycy
Opublikowano

Tak, mam taki zamysł. Nie byłem w Wawie od 10 lat, albo nawet dłużej. Chciałbym przyjechać powiedzmy w środę, po południu, coś pozwiedzać, zaliczyć jakąś kolację w knajpce, w czwartek od rana pojeździć, pozwiedzać, może zahaczyć o rodzinny grób na cmentarzu w Rembertowie, potem RWBN !!! koniecznie i piątek wieczorkiem powrót do Szczecina. OOooo taki mam plan. Warunek - NIECH SIĘ WRESZCIE ZACZNIE LATO !!! bo to jakieś nieporozumienie.

• Klubowicze
Opublikowano

Panowie, miło bedzie gościć ! Jak sprecyzujecie terminy proszę dać znać. Fajnie by było Was gościć w Syrenim Grodzie w drugiej połowie lipca.

• Klubowicze
Opublikowano

Ładnie, Ładnie - miło nam będzie gościć ekipę z Pomorza - Zapraszamy :)

Opublikowano

Witam! Artur i Piootr jak najbardziej będziecie miło widziani w moich stronach .POZDRO!

Opublikowano

Podoba mi się wasz pomysł :) Chyba pojadę jak pogoda pozwoli...... Może nawet z namiotem !piwko

• Klubowicze
Opublikowano

Bardzo fajny pomysł na sobotę. Ja oczywiscie zaczął bym od punktu 1 programu tj:

1. Godz 10:00 Bieg uliczny na 10 km.

Kto jedzie ze mną tak rano ? Pokibicować :-). Może i pobiec? Jest już kilku biegaczy w naszej mazowieckiej grupie. Szykować się Panowie.

Pewnie wyjazd musiał by być z Warszawy o 7:30 co by zdążyć, na bieg ( parkowanie maszyn, przebiórka do biegu i formalności przed startem).

Opublikowano

Pewnie wyjazd musiał by być z Warszawy o 7:30 co by zdążyć, na bieg ( parkowanie maszyn, przebiórka do biegu i formalności przed startem).

To hasło (godzina) dla tych kto chce sobie pobiegać :) A dla leniuszków (tacy jak Ja) może zrobimy zbiórkę troszkę póżniej ? Co wy na to?

Opublikowano

My też trochę później

• Sympatycy
Opublikowano

Jak się wykuruję to też postaram się dołączyć do wyprawy do Glinojecka.

Wyjazd pewnie gdzieś tak około 14:00-14:30.

Muszę nieco rozruszać "rumaka" bo już zastał się w garażu ;)

• Klubowicze
Opublikowano

E tam. Sam tak rano nie jadę. Śledzę temat i zdecyduję w sobotę.

Pobiegać to ja mogę w lesie kabackim w każdej chwili.

Gdyby jednak ktokolwiek zmienił zdanie to proszę o info.

Opublikowano

My do Glinojecka jedziemy o 11.00 wyruszamy z Mc Pułkowa na chętnych czekamy do 11.15 . Pozdrawiamy

• Sympatycy
Opublikowano

My do Glinojecka jedziemy o 11.00 wyruszamy z Mc Pułkowa na chętnych czekamy do 11.15 . Pozdrawiamy

A jakie macie dalsze plany (co na miejscu i kiedy planowany powrót)?

Bo może uda mi się podłączyć.

Opublikowano

Sławek podłączaj się zawsze coś się wymyśli. :lightbulb::msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Impreza trwa do późnych godz. wieczornych o 22.00 będzie parada z pochodniami ale to już do uzgodnienia kiedy powrót

Opublikowano

Ją chyba będę do końca

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Namówiliście mnie ;)

Postaram się być o 11 przy dobrym jedzonku ;)

Opublikowano

Skoro powrót 22 - 23 .to może wystartujmy póżniej.

Nawet 12:00 to ok. Te 45 minut ,to dla mnie jechać lub nie - Please

Opublikowano

Ok. Nie ma sprawy myślę że dla Ciebie możemy to zrobić ,czyli ostatecznie umawniamy się jutro o 12.00 na Mc na Pułkowej.

Opublikowano

Bardzo dziękuję.

Sorki za małe zamieszanie.

Pozdrawiam.

ホンダシルバーウイング600マキシスクーター

Opublikowano

I teraz mam dylemat-brać śpiwór czy nie? :)

Opublikowano

I teraz mam dylemat-brać śpiwór czy nie? :)

Jeszcze taka informacja dla Ciebie Wituś przynajmniej tak było w zeszłym roku że każdemu na paradę dają dziewczynę na plecaka żeby trzymała pochodnie ?
Opublikowano

No to śpiwór trza brać :)