Klubowicze DaniL Opublikowano 19 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2015 W dniu 19.06.2015 o 12:55, Cormoran napisał(a): ... Jak myślicie co robimy ? ... E, tam, takiego deszczyku będziecie się bali. Poproście PIN'ka, to wyczaruje dobrą pogodę. A tak na zachętę, to mam dla Was 8 biletów wstępu na jutro (ja jak pisałem wcześniej nie jadę). Myślałem, żeby je Wam przekazać o 20-stej pod C-66, ale nie wiem czy będę mógł podjechać (na paradę niestety się nie wybieram). Jakby ktoś z jutrzejszej grupy przejeżdżał dziś przez Ochotę, to chętnie przekażę bilety - proszę o kontakt na PM. Pozdrawiam, Andrzej
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2015 W dniu 19.06.2015 o 12:55, Cormoran napisał(a): Nie wiem czy na tą chwilę jest sens bo najlepsza pogodynka pokazuje dość obfite opady http://www.meteo.pl/...&cname=Warszawa Jak myślicie co robimy ? bo tak jak pisałem przy propozycji spotkania "jak nie będzie lało" .. nie ma co przesadzać, u mnie meteo pokazuje przelotne burze, w tym opad 0,5L/m2, taki opad jak w czwartek, więc nie będzie źle. Jakbym mógł to bym pojechał, a tak będę córci dopingował na zawodach.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 19 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Czerwca 2015 Niestety większość ludzi na dzisiejszej paradzie powiedziało ze nie jedzie ze wzgledu na pogodę. Wiec odwołujemy wyjazd do Dęblina.
ALFI Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 A ją z młodym jednak po dyskusji i w pełni świadomi możliwości zmoczenia za ok 40 min ruszamy z Otwocka
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 Super chlopaki, deszczu tyle co kot naplakal chiba jakieś fotki zadacie, aby oko nacieszyć? Dzisiaj na podzamczu do późnych godzin nocnych Wianki - czy ktoś się wybiera na 2oo?
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 Podobno my się wybieramy na Wianki. Piszę "podobno" bo kilka dni temu dostałem zlecenie dowozu na tą imprezę, ale za cholerę nie mogę się dowiedzieć o której godzinie ma nastąpić wyjazd z garażu Jest decyzja! Jedziemy jak nie będzie padać. Proponuję spotkać się na Orlenie w Al. 3-ego Maja, pod Mostem Poniatowskiego przed 21 ( tu: https://www.google.p...a8983fae0?hl=pl ) i wystartować Solec i Dobrą w kierunku Nowego Zjazdu prę minut po 21. Pasi?
Tatko Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dęblin zaliczony pokazy mogły być lepsze za te pieniądze szkoda że się nie podjechało do Daniła po wejściówki tak to by na flachę było Alfi z Pociechą,Jaco,Sobier dzięki za mały spacerek. Alfi ukłony dla Żony podziękowania za poczęstunek. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 Pawel, bylem i straszne korki. Dojechalismy, mozna fajnie zaparkowac moto na ul. Przyrynek od Nowego Miasta. Tuz przy schodach zejsciowych na fontanny. Niestety musielismy wracac, wiec kto dojedzie, zyczymy dobrej zabawy
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Czerwca 2015 Spontan w Doborowym Towarzystwie zaliczony. Alfi, Sobier, Olek i Dziadzia Andrzej dzięki że poczekaliście na mnie aż do was dolecę z wioski. Dęblin zaliczony, winkle Alfiego pokonane, Dorcia dzięki za słodkości i kawę. Na ostatnich 15 km zlał mnie deszczyk, ale dla takiej EKIPY warto było. https://goo.gl/photo...kAcHanrHgwCnhF9 P.S. Maciek dawaj foty
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Czerwca 2015 W dniu 20.06.2015 o 19:11, arturas napisał(a): Niestety musielismy wracac, wiec kto dojedzie, zyczymy dobrej zabawy I bardzo dobrze, że nie dojechaliście. Zaczęło padać i starsi państwo po 10 zawinęli się na chatę. Co ciekawe padało tylko w śródmieściu
Sobier Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Oto kilka fotek z sobotniej imprezy w Dęblinie. Były samolociki i helikopterki Podniebne akrobacje Szybko i głośno Bezpieczne lądowanie Na koniec pozdrowienia od pilotów Wszystko to najlepiej oglądało się w pozycji leżąc Na koniec podziękowania dla całej ekipy za udany wypad, oraz dla Doroty za kawę i pyszne ciacho.
Tatko Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Ciacho było naprawdę pyszne tylko szkoda że wyżarłeś poziomki i już po ciachu Po za tym focie super będzie co wspominać. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 22 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2015 Maciuś dzięki za focie, a te poziomki trza było zostawić w spokoju. Andrzejek będzie Ci je jeszcze długo wypominał.
Sobier Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 W dniu 22.06.2015 o 11:54, Andrzej.S napisał(a): Ciacho było naprawdę pyszne tylko szkoda że wyżarłeś poziomki i już po ciachu Po za tym focie super będzie co wspominać. Pozdrawiam. Jeżeli dobrze pamietam to ciacho było z malinami , więc poziomki nie mają z nim nic wspólnego .
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2015 Macie może jakieś foto tego ciacha? Zawsze narobicie smaka kurczę.
Tatko Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Tak dobrze to nie ma trza przyjeżdżać to i na ciacho się załapiesz a tak to na zdjęcie się będziesz patrzył smaku i tak nie poczujesz. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 KriSSo przyjeżdzaj ja Ci upieke takie cudo Jędrusiowi będzie ślinka ciekła
Tatko Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Basia Janek nie róbcie smaka człowiek nie będzie mógł spokojnie zasnąć To kiedy na te ciacho zostawcie troszku. Pozdrawiam.
Maruda Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 już go malo zostało, ale nie ma sprawy dajesz znać i robimy nastepne. Pozdrawiam
stachurski1970 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 WITAM! Kilka fotek z Sobotniego i jak zwykle samotnego wypadu do Radzynia Chełmińskiego. ZAMECZEK! Makieta Zamku! Poznany miejscowy kolega! Sala Tortur! To co ocalało! Jedna z Wież! Hobbiści starych czasów! Zadymy dla odwiedzających! W całej okrasie zameczek! Wieża! Jaki mój Burguś mały! Teraz już widać co trzeba! POZDRAWIAM!
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2015 Mirek, fajną wycieczkę sobie zrobiles. No i szkoda ze solo. Musimy kiedys wypuscic sie w Twoje strony - tyle jeszcze czlowiek nie widział, a widzę że masz co pokazywać.
stachurski1970 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam! Artur,dzieki za słowo fajną,tak szczerze mówiąc wybrałem się na sp.....na i nie przypuszczałem ze aż coś takiego zobaczę.Zrobiłem sobie kółeczko Rypin-Brodnica-Jabłonowo Pomorskie-Radzyń Chełmiński-koło Wąbrzeżna -Golub Dobrzyń-Rypin.
Klubowicze Piootr Opublikowano 22 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2015 Coś mi się wydaje, że musimy się wybrać liczniej w strony @Stachurski1970, ładnie tam masz kolego. Do zobaczenia w ... w drugiej połowie lipca ? KirSSo , nie gadaj (pisz) tyle tylko siodłaj kobyłę i ruszaj na Warszawę. Coś przygotujemy. A może w liczniejszej grupie ? Zapraszamy !
Sympatycy KriSSo Opublikowano 22 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2015 Noo pogadam z chłopakami, może się wyskoczy do Wawy w lipcu. A jak nie będą chcieli, to sam na koń o przylecę, żeby zaliczyć choćby jedno RWBN. A ponadto, skoro takie pyszności-słodkości zajadacie, to trzeba przyjechać i o czwartkowy spot zahaczyć .
Rekomendowane odpowiedzi