Trenex Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Sorki to ja już nic nie wiem,do soboty bez flachy tego nie rozgryziemy Pozdrawiam. Oki wypijemy po pół litra................ wody mineralnej i wszystko będzie ok
szyszczak Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Oj jak ja wam zazdroszczę-a ja muszę w sobotę siedzieć w pracy od 14tej do 22giej !placz1
Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2015 Jak ogarnę pozytywnie fabrykę, to czekam na Was w Nowym Dworze Mazowieckim przy Mark Polu. Andrzejku masz telefon, to jakby co dzwoń.
Maruda Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wituś jaka szkoda że musisz dzisiaj pracować będziemy nad samą wodą ,mógłbyś rybkę złowić . W takim razie miłej pracy może następnym razem. Pozdrawiamy
Dunaj Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Fajnie Wam. Dziś moja szanowna obchodzi urodziny więc nawet "" nie zaglądam ""na forum. Bawcie się dobrze. Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
Sympatycy Jaco Opublikowano 13 Czerwca 2015 Sympatycy Opublikowano 13 Czerwca 2015 Fajnie Wam. Dziś moja szanowna obchodzi urodziny więc nawet "" nie zaglądam ""na forum. Bawcie się dobrze. Pozdrawiam ホンダシルバーウイング600マキシスクーター Moja Pani też dziś baluje, ale zgodziła się na mój wypad. Ja już doma, wypad bardzo pozytywny, Basia i Janek dziękuję za gościnę, było wspaniale. Sorki że musiałem uciekać ale za kilka godzin fabryka wzywa. ArturAs byczo że do nas przybyłeś, dzięki za śmiechy, pogaduchy, kąpiel i żarełko u Basi i Janka. Gospodarze ugościli nas jak dewizowców za czasów PZPR. DZIĘKI. https://goo.gl/photo...iz3RftxE7PuTL26 P.S. Ekipa - Ania dziękuje za FANFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFARY !!! i żałuje, że jej z nami nie było.
Maruda Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzięki Jaco że wpadłeś super fotki P.S Ania może następnym razem się uda lato dopiero się zaczęło. Pozdrawiamy
Tatko Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Basia,Jasiu dzięki za super przyjęcie, dobre jedzonko,wszelakie napoje,pogaduchy,śmiechy i w ogóle za mile spędzony dzionek. Pozdrawiam. P.s.Drodzy moi szmalec Mistrza Jana klękajcie narody jak to mówi mój Przyjaciel Saper.
Sobier Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wylądowałem. Basia, Janek dzięki za extra smalec, ognisko, pogaduchy. Miejsce bajka. Kto nie był niech żałuje , a naprawdę jest czego .
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Czerwca 2015 Przyłączam się do podziękowań dla Basi i Janka. Było Super, smalec super i kielba super (duzy wybór) i nikt nie wspomniał że Basia poporowadziła nas po swojej okolicy i to na 2oo - ale zaskoczenie, kto by się spodziewał ze takowe posiada i wie o co chodzi. Jacus, dzieki z uzyczenie orzeszka, przy paradnej predkosci OK i zapewne na upalne miasto tez bedzie w porzadku. Czy ktos sie wybiera jutro na Motoserce do Grodziska?
Klama Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Arturas, jeżeli jutro nie będzie padało to wybieramy się z Gochą.
Maruda Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 My również dziękujemy za miło spędzony dzionek w Waszym towarzystwie. Pozdrawiamy i polecamy się na przyszłość
szyszczak Opublikowano 13 Czerwca 2015 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Wituś jaka szkoda że musisz dzisiaj pracować będziemy nad samą wodą ,mógłbyś rybkę złowić . W takim razie miłej pracy może następnym razem. Pozdrawiamy No tak chętnie bym złapał jakąś złotą rybkę u was nad woda ale może jeszcze będzie okazja Pozdrawiam.
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2015 Przyłączam się do podziękowań dla Basi i Janka. Było Super, smalec super i kielba super (duzy wybór) i nikt nie wspomniał że Basia poporowadziła nas po swojej okolicy i to na 2oo - ale zaskoczenie, kto by się spodziewał ze takowe posiada i wie o co chodzi. Jacus, dzieki z uzyczenie orzeszka, przy paradnej predkosci OK i zapewne na upalne miasto tez bedzie w porzadku. Czy ktos sie wybiera jutro na Motoserce do Grodziska? No to teraz wszystko jasne skąd w czwartek takie pewne prowadzenie hondy Basieńko gratki
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2015 Arturas, jeżeli jutro nie będzie padało to wybieramy się z Gochą. Z prognoz wyglada na to ze nie bedzie padalo. Skad ruszacie i o ktorej? Moze ktos dolaczy ... I ciesze sie na wieczor - koncert Dzemu w Ozarowie za free Dzisiaj chyba slipy i recznik zapakuje, moze bedzie okazja jakies kapielisko zaliczyc. Wczoraj tak tego zalowalem.
Klama Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Arturas, teraz lecimy do kościoła na 10 więc do Grodziska wyruszymy przed 12-tą z Pruszkowa.
Tatko Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Artur jak by co to gdzie i o której. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2015 Andrzej, proponuje 11.30 przy c66 i 11.40 a2 do Grodziska.
Klama Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 TO zróbmy tak, że jak Wam się uda podjechać na stację BP o 12-tej przy autostradzie w Pruszkowie to podjeździe i o 12:10 ruszymy na Motoserce. Jeżeli nie to spotkamy się na miejscu. My podjeżdżamy na BP o 12:00 i 12:15 ruszamy do Grodziska.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zobaczymy, powoli ruszamy spod c66. Jaakby co spotkamy sie na miejscu.
Klubowicze arturas Opublikowano 14 Czerwca 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jestesmy na miejscu. Oddac krwi nie mozemy, bo za malo czasu uplynelo od ostatniego razu - musi uplynac 8 tygodni, inaczej zblokujemy system. White Arrows przyjeli nas bardzo goraco, super organizacja, ciasto, napoje, usciski, informacja, itd.... Zaraz ruszamy w paradzie.. Parada I spotkania.. Duzo narodu i stragany
Klama Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Było miło. Dzięki za spotkanie. Zaraz drugi wyjazd. Tym razem z "malizną" na placyk zabaw
Rekomendowane odpowiedzi