Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki to ja już nic nie wiem,do soboty bez flachy tego nie rozgryziemy :msn-wink::laughing:

Pozdrawiam.

Oki wypijemy po pół litra................

wody mineralnej i wszystko będzie ok :)

Opublikowano

Oj jak ja wam zazdroszczę-a ja muszę w sobotę siedzieć w pracy od 14tej do 22giej !placz1

• Sympatycy
Opublikowano

Jak ogarnę pozytywnie fabrykę, to czekam na Was w Nowym Dworze Mazowieckim przy Mark Polu. Andrzejku masz telefon, to jakby co dzwoń.

Opublikowano

Jacuś gitara.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wituś jaka szkoda że musisz dzisiaj pracować będziemy nad samą wodą ,mógłbyś rybkę złowić :) . W takim razie miłej pracy może następnym razem. Pozdrawiamy

Opublikowano

A ja w pracy :( dobrej zabawy :)

Opublikowano

Fajnie Wam. Dziś moja szanowna obchodzi urodziny więc nawet "" nie zaglądam ""na forum.

Bawcie się dobrze.

Pozdrawiam

ホンダシルバーウイング600マキシスクーター

• Sympatycy
Opublikowano

Fajnie Wam. Dziś moja szanowna obchodzi urodziny więc nawet "" nie zaglądam ""na forum.

Bawcie się dobrze.

Pozdrawiam

ホンダシルバーウイング600マキシスクーター

Moja Pani też dziś baluje, ale zgodziła się na mój wypad. Ja już doma, wypad bardzo pozytywny, Basia i Janek dziękuję za gościnę, było wspaniale. Sorki że musiałem uciekać ale za kilka godzin fabryka wzywa. ArturAs byczo że do nas przybyłeś, dzięki za śmiechy, pogaduchy, kąpiel i żarełko u Basi i Janka. Gospodarze ugościli nas jak dewizowców za czasów PZPR. DZIĘKI.

https://goo.gl/photo...iz3RftxE7PuTL26

P.S. Ekipa - Ania dziękuje za FANFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFARY !!! i żałuje, że jej z nami nie było.

Opublikowano

Dzięki Jaco że wpadłeś :) super fotki

P.S Ania może następnym razem się uda lato dopiero się zaczęło. Pozdrawiamy

Opublikowano

Basia,Jasiu dzięki za super przyjęcie, dobre jedzonko,wszelakie napoje,pogaduchy,śmiechy

i w ogóle za mile spędzony dzionek. :clapping::notworthy:

Pozdrawiam.

P.s.Drodzy moi szmalec Mistrza Jana :chef: klękajcie narody jak to mówi mój Przyjaciel Saper.

Opublikowano

Wylądowałem. Basia, Janek dzięki za extra smalec, ognisko, pogaduchy.

Miejsce bajka. Kto nie był niech żałuje :P, a naprawdę jest czego :) .

• Klubowicze
Opublikowano

Przyłączam się do podziękowań dla Basi i Janka. Było Super, smalec super i kielba super (duzy wybór) i nikt nie wspomniał że Basia poporowadziła nas po swojej okolicy i to na 2oo - ale zaskoczenie, kto by się spodziewał :) ze takowe posiada i wie o co chodzi. :)

849e2938666f79fc450b33689311b361.jpg

Jacus, dzieki z uzyczenie orzeszka, przy paradnej predkosci OK i zapewne na upalne miasto tez bedzie w porzadku.

Czy ktos sie wybiera jutro na Motoserce do Grodziska?

Opublikowano

Arturas, jeżeli jutro nie będzie padało to wybieramy się z Gochą.

Opublikowano

B)

My również dziękujemy za miło spędzony dzionek w Waszym towarzystwie. Pozdrawiamy i polecamy się na przyszłość :rolleyes:

Opublikowano

Wituś jaka szkoda że musisz dzisiaj pracować będziemy nad samą wodą ,mógłbyś rybkę złowić :) . W takim razie miłej pracy może następnym razem. Pozdrawiamy

No tak chętnie bym złapał jakąś złotą rybkę u was nad woda ;) ale może jeszcze będzie okazja :) Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Przyłączam się do podziękowań dla Basi i Janka. Było Super, smalec super i kielba super (duzy wybór) i nikt nie wspomniał że Basia poporowadziła nas po swojej okolicy i to na 2oo - ale zaskoczenie, kto by się spodziewał :) ze takowe posiada i wie o co chodzi. :)

849e2938666f79fc450b33689311b361.jpg

Jacus, dzieki z uzyczenie orzeszka, przy paradnej predkosci OK i zapewne na upalne miasto tez bedzie w porzadku.

Czy ktos sie wybiera jutro na Motoserce do Grodziska?

No to teraz wszystko jasne skąd w czwartek takie pewne prowadzenie hondy ;) Basieńko gratki :)

• Klubowicze
Opublikowano
Arturas, jeżeli jutro nie będzie padało to wybieramy się z Gochą.

Z prognoz wyglada na to ze nie bedzie padalo. Skad ruszacie i o ktorej? Moze ktos dolaczy :)

... I ciesze sie na wieczor - koncert Dzemu w Ozarowie za free :)

Dzisiaj chyba slipy i recznik zapakuje, moze bedzie okazja jakies kapielisko zaliczyc. Wczoraj tak tego zalowalem.

Opublikowano

Arturas, teraz lecimy do kościoła na 10 więc do Grodziska wyruszymy przed 12-tą z Pruszkowa.

Opublikowano

Artur jak by co to gdzie i o której. :question:

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Andrzej, proponuje 11.30 przy c66 i 11.40 a2 do Grodziska.

Opublikowano

TO zróbmy tak, że jak Wam się uda podjechać na stację BP o 12-tej przy autostradzie w Pruszkowie to podjeździe i o 12:10 ruszymy na Motoserce. Jeżeli nie to spotkamy się na miejscu. My podjeżdżamy na BP o 12:00 i 12:15 ruszamy do Grodziska.

• Klubowicze
Opublikowano

Zobaczymy, powoli ruszamy spod c66. Jaakby co spotkamy sie na miejscu.

Opublikowano

oki :)

Szerokości Panowie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jestesmy na miejscu. Oddac krwi nie mozemy, bo za malo czasu uplynelo od ostatniego razu - musi uplynac 8 tygodni, inaczej zblokujemy system. White Arrows przyjeli nas bardzo goraco, super organizacja, ciasto, napoje, usciski, informacja, itd.... Zaraz ruszamy w paradzie..

f5b77996f40178bfef0b272ec917eb55.jpg

Parada

1dc54892dc90c37424ddc91379ad6fa5.jpg

63484696065318ea36e7e984633eb012.jpg

I spotkania..

552feabcd25b26fb5eda2c2a2e6bc243.jpg

Duzo narodu i stragany

c561cb9954509c4659f880a302cff6b8.jpg

Opublikowano

Było miło. Dzięki za spotkanie. Zaraz drugi wyjazd. Tym razem z "malizną" na placyk zabaw :)