Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

A może ktoś ma pomysł na krótki niedzielny wypad ? (dla tych co nie pojechali na zlot) :fireman2:

Opublikowano

Witam!

Niedługo bo w przyszłą niedzielę jest organizowane Motoserce w Grodzisku Mazowieckim. Będzie zbierana krew dla dzieciaków.

Może ktoś będzie chętny się przejechać? Tu specjalny ukłon dla krwiodawców, którzy od Nas z Burgmanii wybrali się na Motoserce do Rypina :) Prawda, że było miło i sympatycznie?

Link do info: http://wiadomosci.wpr24.pl/motocyklowa-zbiorka-krwi;23851.html

Pozdrawiam,

Klama

• Klubowicze
Opublikowano

W niedzielę do "roboty" - taki los. Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Witam!

Niedługo bo w przyszłą niedzielę jest organizowane Motoserce w Grodzisku Mazowieckim. Będzie zbierana krew dla dzieciaków.

Może ktoś będzie chętny się przejechać? Tu specjalny ukłon dla krwiodawców, którzy od Nas z Burgmanii wybrali się na Motoserce do Rypina :) Prawda, że było miło i sympatycznie?

Link do info: http://wiadomosci.wp...krwi;23851.html

Pozdrawiam,

Klama

Hey, myślę już o tym. Chciałbym zrobić coś pozytywnego... jak czas na to pozwoli to jestem. (do potwierdzenia pewnie Pt/So)

Opublikowano

WITAMY

Sobota zapowiada się ciepła i słoneczna.

Propozycja jest taka aby spędzić ją na opiekaniu giętej nad ogniskiem , na łonie natury

na naszym ranczu nad wodą ok. 70km od wa-wy

Spotkanie w sobotę na McD Modlińska w stronę Legionowa o godz.11.00 po czym ruszamy w kierunku Nowego Dworu

tam w Marc Polu możemy zrobić zakupy i ruszamy dalej na wyznaczone miejsce .

Planowane przybycie 12.00-12.30

KTO CHĘTNY???? :):):) ZAPRASZAMY

Opublikowano

O rany będzie gięta i coś jeszcze i tu nie chodzi mi o jedzenie :msn-wink:

Jasne że jestem nawet jak byście mnie nie zaprosili.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Anrzejku ty to nie to że,chcesz ale ty musisz być bo od CIebie zależy czy będzie nam świeciło słońce :):):)

Opublikowano

Szkoda, że tym razem nie będzie mi dane spędzić z Wami weekendu, bo zapowiada się interesująco :(

• Sympatycy
Opublikowano

Sorki, odpadam, fabryka. Chyba że cuś zamącę.

Opublikowano

Jaco zamąć bo ja bym chetnie, ale sama się wstydze, a mój szanowny S na imprezie służbowej

• Sympatycy
Opublikowano

Toć wstyd masz zakryty, z tego co pamiętam.

Opublikowano

Larwa ty schowaj wstyd i przybywaj :)

Opublikowano

Zakryty czy nie przybywaj.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Jaco może i w pracy coś zamąci, ale niestety w niedzielę w chałupie pełno gości. Fajnie by było jakby się trochę przyczynił do ich ugoszczenia :msn-wink: tak, że nie tym razem :confused:

• Klubowicze
Opublikowano

Kruca bomba, też nie mogę :frusty: Przylatuje szwagier z obcego kraju.

• Sympatycy
Opublikowano

Taka luźna propozycja a może by się wybrać na pokazy lotnicze do Dęblina 20.06.15

http://mpl.wsosp.pl/

• Sympatycy
Opublikowano

Można, można, to polatamy

Opublikowano

Chcielibyśmy nadmienić że na jutrzejszym ognisku będzie pyszny smalec zrobiony własnoręcznie przez mistrza Jana . Szczegóły odnośnie spotkania we wcześniejszym poście . Zapradzamy :)

Opublikowano

A czy ten specjał ze skwarkami, :question: czy ogóras też w zestawie. :msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

oczywiście że z ogórem bo nie może być inaczej

Trenex motoserce to chyba w niedzielę ?

Opublikowano

Trenex motoserce to chyba w niedzielę ?

Tak i ten piknik też w niedziele :)

Opublikowano

Treneksik przeczytaj uważnie pierwszy post Basi i Janka nie mąć Chłopie ,zapraszają nas na sobotę

a co do niedzieli to będzie lało.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Andrzejku przecież ja nigdzie nie napisałem że piknik drogowy i motoserce jest w sobotę..........

Zaproponowałem to :

po Motosercu w Grodzisku....

Opublikowano

Sorki to ja już nic nie wiem,do soboty bez flachy tego nie rozgryziemy :msn-wink::laughing:

Pozdrawiam.