Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako punkt spotkania proponuję stację Shell na ul. Ostrobramskiej przy BMW. Godzina spotkania 11.30 odjazd 12.00.

• Sympatycy
Opublikowano

Będziemy na pewno, możemy się tylko troszkę spóźnić ( chociaż będziemy robić wszystko żeby być na czas ), Jak by co to chwilkę poczekajcie :rolleyes1:

Opublikowano

Ja też w domu, cały mokry zmęczony po szkoleniu i kulaniu ale z wielkim bananem na twarzy pokazuje Martusi teraz fotki. Do następnego ☺

• Klubowicze
Opublikowano

Heyka. Dzieki wszystkim za mile spedzony dzionek :) :) mimo dziarskiej pogody, towarzycho Super, nastawienie super pozytywne i humory jak zawsze na plus (twardzielki tez mamy extra). I pomysly sie nowe zrodzily na mazowieckie leniwcowe spontany z łaźnią w tle. HiHi ;)

Mam nadzieje ze teraz tempo bylo na poziomie Optimum? Moich kilka foci zarzuce pare chwil pozniej.

Co do jutrzejszego dnia musze za Wami potesknic, bo sie nie rozdwoje :( nieco po poludniu musze byc przy chorej osobie.

... ostatni Mohikanie...

752de40b13a22948734ada77c95bbe75.jpg

Nasza strawa..

da4a897a82c9db4899ba03b43ac1a816.jpg

de54e3c4c8e6ff710e778a1d10fc3682.jpg

Strawa musi byc odpowiednio przyrzadzona..

bce891ebcee780e3345654ff5fa3681b.jpg

..i mimo pogody, miejsce i towarzycho robi swoje...

59a101799a4a9d16e7a1e550bc74da8d.jpg

..wczesne pozegnania...

5a9c92043919ee3bf19f84ed441a4144.jpg

...i zasluzone, piekne slodkosci...

d403b26967a53b0e2145b90ed2c2e317.jpg

dd6b557a4ed3154e7ca8329d26dd5f22.jpg

Mozna podsumowac, ze znow mamy fajne miejsca, gdzie warto wracac po pozytywna energie :)

• Klubowicze
Opublikowano

Jako punkt spotkania proponuję stację Shell na ul. Ostrobramskiej przy BMW. Godzina spotkania 11.30 odjazd 12.00.

Kusicie...Koleżanko...

Szkoda że nie wcześniej dałyście ten temat, szkoda.

Będę się starał być - nie czekajcie, jak dojadę, to będę.

• Sympatycy
Opublikowano

A wy gdzie? My na was czekamy :-P

Opublikowano

Już w domku dzionek mile spędzony Wszystkim uczestnikom wielkie dzięki,Gienia Orzeł dzięki za kawę i ciacho.

Macieju podziękowania za drogę powrotną i ogólnie niech żyją Skuteromaniacy.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Już na chacie. Wszystkim Wielkie dzięki za dzisiejszy i wczorajszy dzień.

Gienia i Orzeł dzięki za kawkę i ciacho.

Andrzejku dzięki za drogę powrotną.

A tak w ogóle mamy juz jakieś plany na kolejny weekend?

Może Kazimierz Dolny?

• Sympatycy
Opublikowano

My też dotarli na wioskę. Było barrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdzo miło, towarzystwo zaj...te, zamek w Liw, skansen i lody w Jadowie pyszotka. Kto nie pojechał niech żałuje, droga super, pogoda boska. Dziękujemy z Ziutą za miło spędzony dzionek, licznik stuknął 243.

Kilka fotek ;

https://plus.google....CJWp8YLWuPa1kwE

Weekend ( sobota ) Maciejku jak u mnie odpada - fabryka. A w niedzielę spotykamy się na pikniku, mam nadzieję że poznamy twoją ŁADNIEJSZĄ POŁOWĘ. :msn-wink:

Opublikowano

Ja do domku dotarłam parę minut po 17, ale dopiero teraz usiadłam, musiałam trochę TMaxa brudasa ogarnąć ;)

Dzięki wielkie całej ekipie za dzisiejszy dzionek, droga super i widoki a o pogodzie już nie wspominam bo było genialnie.

Orzełkowi i Gieńce dziękuję, że poprowadzili cały peleton.

Kolejka za lodami w Jadowie opłacała się, co prawda proponuję następnym razem wyprawę na lody do Radzymina.

Moja foto relacja:

https://plus.google.com/photos/118170440413805029473/albums/6152495129290912513

Do następnego

Opublikowano

A ja dziś mijałem w Starej Miłosnej burgmaniaków jak jechali grupą w kierunku Mińska :) Machaliśmy sobie. Jechałem z moja Magdą Do Warszawy głosować :)

• Sympatycy
Opublikowano

Spoko bylo jak zawsze.Nakrecone 215km.Dzieki wszystkim za smiganie.Nastepny weekend niestety odpada jestem na morzu.Sobier jak tam spodnie /dziadka/?Ziuta nie martw sie o ograniczenia. to Jaco za sterami.Nastepne kulanie prowadzi Sobier.

Opublikowano

Jakiś mały spacerek w sobotę :question: co by nie zardzewieć.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Jędruś jestem za. Dawaj propozycje i lecimy.

PS Sobier i Andrzej

nie schodzę dziś do garażu hehe

EDIT !

Cuś cisza taka :-( a przecie pogoda ma być :-)

Opublikowano

Wszyscy pakują się na Burgmanie

Opublikowano

A co tu się pakować stroje kąpielowe i olejek do opalania wystarczy. :msn-wink:

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie klepać proszę o niczym tylko co robimy ?

Ja będę między 9.00 a 9.30 pod 66-mi. Jak ktoś przyjedzie do 10.00 to sobie gdzieś pojedziemy a jak nie to se sam gdzieś dalej bryknę :-)

zapraszam.

Opublikowano

Jestem.

Pozdrawiam.

P.s.A kąpielówki to nie głupoty co na golasa będziesz latał. :msn-wink:

• Sympatycy
Opublikowano

Sobier mówił że będzie dzwonił około 9,00. Mam nadzieje że przeczyta i też będzie.

Może ktoś jeszcze nas zaskoczy i przyjedzie :Jumpy:

Opublikowano

Już w domku Kazimierz zaliczony Sobier Cormoran dzięki za mały spacerek i do następnego.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już na bazie ........ aleśmy się rozjechali hehe ...... myślałem że walniemy w prawo na Konstancin i po drodze jeszcze McDonalda tam zahaczymy no ale się zgapiliśmy.

W sumie nakręciłem 320 kilosów jak na małą przejażdżkę to sporo. Pogoda nam dopisała, w Kazimierzu Wielkim było sporo ludzi.

Jutro widzimy się na pikniku.

Dzięki i do następnego.

Opublikowano

Ja rownież na bazie. Jak zwykle było zajefajnie.

Za 2 tygodnie obieramy kolejny punkt na południe Sandomierz ? .

• Sympatycy
Opublikowano

Ale mieliśmy pogodę i fart. Ty Jędruś coś musi być w tym że jak jedziesz to nie pada :ninja:

Zdążyłem pojechać na myjkę i umyć motocykl z mych które zebrałem na wycieczce.......zjechać do garażu a tu jak nie pier...... z nieba :confused:

Opublikowano

Ma sie te układy.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja rownież na bazie. Jak zwykle było zajefajnie.

Za 2 tygodnie obieramy kolejny punkt na południe Sandomierz ? .

Maciuś a może by my polecieli do Sandomierza 19,20,21. 06. 2015 lub 20,21. 06. 2015 z dobrym kulankiem. Czasu jest sporo, można się ogarnąć z noclegiem.