Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17.45 Statoil Polczynska przy MC Donald, o 18 startujemy, wstępnie Zelazowa Wola, ale może coś wyjdzie na gorąco.

Ze mną jedzie kolega.

• Użytkownicy
Opublikowano

Ok. Jestem.

Opublikowano

Kierunek zmienimy, ponieważ Panowie słuchali Chopina w zeszłym tygodniu ☺

f66488d7ce3117f61bba61285b19d451.jpg

01526cdcf95580e04ceaebe4e0e507b7.jpg

Majowa Roztoka.

Opublikowano

Ja właśnie wróciłem :) Sprawdzałem forum o 10.30 i była cisza. Pojeździłem trochę sam i w innym kierunku. Jeżeli macie jakieś plany na jutro to piszcie. Jeżeli uda mi się rodzinnie wszystko poukładać to chętnie rano bym gdzieś wyskoczył, tak żeby koło 13-14 być z powrotem.

Nie wykluczam Nieborowa.

Opublikowano

Również już w domu dzięki Panowie .

ホンダシルバーウイング600マキシスクーター

Opublikowano

Również na bazie, dzięki i do miłego.

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran żadna cisza wszystko pod kontrolą jutro 9,15 c 66 tylko nie wpadaj dziś do garażu.

Elegancko człowiek poczekał na niedzielny wyjazd a tu dupa .......... u mnie leje deszcz w Piasecznie :-(.

Opublikowano

Praga- robi się sucho.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Na Tarchominie sucho to jak jedzie ktoś pod 66?

Tapnięte z LG G3

• Użytkownicy
Opublikowano

Ja również dzięki za wczoraj :notworthy: Fajna trasa.

A pro pos dzisiejszego dnia: Melduje się pod c66,

Sytuacja pogodowa wygląda tak : na północ od Grota sucho(prawie) na południe do Wałbrzyskiej mokro( nie pada)

Opublikowano

Troszkę się pokręciliśmy,pod stadionem można rzec lipa [ !NOT ] miło było spotkać nielicznych Burgmaniaków.

Wszystkim dzięki za spotkanko no i !scooter

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Fakt pogoda nie dopisała , ale każdą można znieść w miłym towarzystwie. Dzięki wszystkim :notworthy: :notworthy: Długi , fotki zajefajne :photo: Dopiero na dobre zjechałem do chaty.

Opublikowano

Zlot Iława 2015

f82cbf8a57be5613med.jpg

Zlot w Ciechanowie 2015.05.16

5d9dcd8b2a7d2ce7med.jpg

442dcde84be44755med.jpg

0e5b6f0e3b1f17f5med.jpg

c711fe1537ce730fmed.jpg

32b07af153b1ec45med.jpg

637af3d5b5473506med.jpg

caed896917beb610med.jpg

Opublikowano

To w końcu Sochaczew czy Ciechanów bo ten zamek ze zdięcia to o ile mi wiadomo to jest w Ciechanowie ♡

Opublikowano

Sorry! za gafę. Dzięki za informację.Teraz już wszystko gra.P

• Sympatycy
Opublikowano

To co Pany robimy jakieś kulanko w sobotę i niedzielę, bo jakaś dziwna cisza tu nastała. !OK

Opublikowano

Jak nie będzie padało to czemu nie

Opublikowano

Jestem za, czekam na jakieś propozycje.

• Klubowicze
Opublikowano

Na sobotę z chęcią się piszę. Niedziela w tym tygodniu dla rodziny. Może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł. Bo jak nie to może ... Ostrołęka ? W sobotę odbędą się tam zawody kawaleryjskie. Informacja organizatora:

W ramach przypadających na maj Dni Ostrołęki na Błoniach nad Narwią odbędą się kawaleryjskie. Jednym z jej elementów będą pojedynki na szable i lance.

Zawody kawaleryjskie organizuje Stowarzyszenie Sympatyków 5 Pułku Ułanów Zasławskich w Ostrołęce. W tym roku odbędą się one w dniach 23 i 24 maja na nadnarwiańskich Błoniach. Pierwszego dnia, po zameldowaniu się wszystkich drużyn i przeglądzie oddziałów o godzinie 11:00 odbędzie się msza polowa, a po jej zakończeniu o godzinie 12:30 zaplanowano najbardziej widowiskową z konkurencji – walkę na szable i lance.

zawodykawaleryjskie-2015-jpg_15_05_2015_09_43.jpg

Zbiórka pod C66 o 9:30, start o 9:45. Oczywiście cała wyprawa zależna od pogody. Proponuję przelot przez Legionowo, Pułtusk i Różan. Czas przejazdu w jedną stronę około 2 godzin. Prędkość przelotowa zasadniczo zgodna z przepisami ruchu drogowego. Zawody kawaleryjskie zaczynają się o godz.13:00, wcześniej będzie można posilić się na urządzonych na miejscu stoiskach gastronomicznych. Wyjazd powrotny z Ostrołęki planuję na godz 15-16, tak aby w Warszawie zameldować się na 18:00.

Oczywiście możemy tą wycieczkę lekko zmodyfikować. To co ? Jest ktoś chętny ?

Opublikowano

Brzmi ciekawie ale u nas sobota jeszcze pod znakiem zapytania

• Klubowicze
Opublikowano

U mnie na tą chwilę ze względu na małe obowiązki 9 to za wcześnie, więc pewnie Ostrołęka odpadnie, ale później... myślałem coś w majowym jeszcze klimacie i okolicznościach przyrody taka "Mazowiecka pętelka" z dwoma przystankami - 1. nad Wkrą i później 2. mniamuśna kaweczka.

Jak będę znał godzinowe konkrety - dam znać.

Opublikowano

U mnie ten weekend niestety odpada zupełnie :(

• Sympatycy
Opublikowano

Dla nas sobotnie godziny późniejsze są lepszą alternatywą, więc czekamy na wiadomości od ArturAs-a. Sorki Piootrze ale sobotę z rana mamy już troszkę zajętą.

• Sympatycy
Opublikowano

U mnie na tą chwilę ze względu na małe obowiązki 9 to za wcześnie, więc pewnie Ostrołęka odpadnie, ale później... myślałem coś w majowym jeszcze klimacie i okolicznościach przyrody taka "Mazowiecka pętelka" z dwoma przystankami - 1. nad Wkrą i później 2. mniamuśna kaweczka.

Jak będę znał godzinowe konkrety - dam znać.

Artur,

W jaką godzinę celujesz?

Na ile czasu przewidywana trasa?

Tak orientacyjnie oczywiście, "na oko" ;)