Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Jest jakiś plan na jutro? Oczywiście jak pogoda dopisze.

Opublikowano

Trza spełnić obywatelski obowiązek z rańca a następnie można pomyśleć.

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Jestem z wami jak by co...... oczywiscie pogoda bo na razie zapowiada się kiepsko. Poproszę o ewentualne miejsce zbiórki.

Opublikowano

No to tak. Dziękuję Panom "Szyszczak "i " Długi " za wspólną pętelkę szlakiem Fryderyka.

Do następnego.

ホンダシルバーウイング600マキシスクーター

Opublikowano

Po skończeniu wczoraj uzbrajania Burgmana, postanowiłem, że dzisiaj przejadę się gdzieś by zobaczyć czy wszystko działa :)

Na cel padł zamek Liw, do którego mam 44km z pod domu. Nawigacja się sprawdziła, manetki grzeją, kufry nie odpadają :) niestety zestaw kufer centralny plus boczne powoduje w Burgmanie ogromne shimmy, które jest wyczuwalne w czasie jazdy. Zwłaszcza przy prędkości ok 50kmh.

Pogoda ładna, zamki lubię więc wycieczka udana :)

91c3141f44fee087b52e1b7e847bd52d.jpg

5b8cda0e7cef769addd964014c3eefb4.jpg

40e16048ba39a53c68b3315eb755ea06.jpg

0c80eb71d48264521df0d9d004e8a7fe.jpg

65874bfbe7c3d99a67619e5099837c37.jpg

eedd6b8926f8ff7685a8ccb5c6dde5b3.jpg

119fd96828ab9c0e53fb83ea07f4a9f5.jpg

Opublikowano

Coś się dzieje jutro (niedziela ) w Opocznie chyba to sprawdzę ?

Opublikowano

Dzięki chłopaki-,,Długi i Dunaj" za zajefajna trasę Ursynów-Żyrardów-dom Fryderyka Szopena-Warszawa. Żyrardów z jego starymi kamienicami i kościołem,ale największe sprawiło na mnie wrażenie budynek przędzalni :surrender: Było ciekawie i wesoło,nie mogę się doczekać następnego wyjazdu....(żałujcie kto nie był :cowboy: ) Pa.

• Klubowicze
Opublikowano

Czekam na informacje co do jutra.

• Sympatycy
Opublikowano

Szlachta następnym razem proszę wpisać pomysł na forum lub zadzwonić, a nie samemu kulać. :lamo:

• Klubowicze
Opublikowano

Masz racje Jaco. Jestem tego samego zdania. Planujesz coś na jutro?

Opublikowano

Pisałem.

Witam. Czy ktoś coś moźe dzisiaj jakaś mała przejażdżczka ?????????!!!

Opublikowano

Tak, jutro Opoczno jak co roku :)

Opublikowano

Jacuś przepraszam pojechaliśmy z Młodym do szkoły wyciągnąć Chłopaków na wagary ale się nie udało.

Instruktor na nas nakrzyczał i z tego stresu musieliśmy coś pożreć,człek nie pomyślał.

Więcej razy to się nie powtórzy-sorki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cóż takiego będzie się działo w Opocznie i o której się zaczyna jakieś info proszę od wtajemniczonych. :question:

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak na razie u nas na wiosce pada, taki mamy klimat. Czekamy do 10.30 i się zobaczy.

Opublikowano

Wieś Warszawa też płacze. :blush: !placz1

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Wybacz Skrystos, ale na dział "Imprezy, podróże" to Twoja relacja jest lekko na wyrost :renske: . Bardziej pasuje do regionalnego wątku weekendowych wypadów. Tym bardziej, że więcej piszesz o shimach burka (jak dociążysz kufry i posadzisz plecaczka to shimy będą mniejsze) niż o tym gdzie byłeś, jak jechałeś, co widziałeś.

A tak swoją drogą gratuluję odbioru PJ.

Opublikowano

Może i tak ale pierwsza wyprawa burkiem tak mnie ucieszyła, że chciałem się pochwalić. Tak czy owak miłej niedzieli wszystkim

• Użytkownicy
Opublikowano

Dzięki chłopaki za miłe towarzystwo. Do następnego!!!

Szlachta następnym razem proszę wpisać pomysł na forum lub zadzwonić, a nie samemu kulać. :lamo:

Trzeba by opracować jakiś system powiadamiania SMS-em o planowanym kulaniu :lightbulb:

Wiadomo, że przed kompem nie każdy ciągle siedzi.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja odpada,na wiosce leje,pada

Opublikowano

Wa-wa się przejaśnia tylko nie wiem może to dla tego że zdjąłem czapkę albo pogoda się robi. :question:

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja niestety w najbliższy weekend nie będę mógł pokulać, bo będę daleko od doma, ale zarzucam info/zaproszenie

od naszego kolegi "magika" (może ktoś pamięta magikowanie w Ryni) - może ktoś będzie chciał skorzystać.

Relacje z poprzednich edycji rajdu >>>TUTAJ

16 maja (sobota) XVI POWIATOWY RAJD MOTOCYKLI

10:00 - zbiórka motocyklistów przy Starostwie Powiatowym w Wołominie, ul. Prądzyńskiego 3

11.00 - wyjazd do Okręgowej Stacji Kontroli Pojazd WWL 008 Jana Zientary trasą: Prądzyńskiego, Ręczajska ( Kobyłka), Wołomińska, Al. Armii Krajowej, Geodetów, Szosa Jadowska

12:30 - wyjazd z Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów, przejazd turystyczny po gminach powiatu

Planowana trasa - Wołomin, Kobyłka, Ostrówek, Klembów, Radzymin, Kuligów

15:00 - zakończenie Rajdu w Skansen w Kuligowie

Opublikowano

d096256e0c2422fe2556104b95d1548f.jpg

A może ktoś się wybiera do Ciechanowa