Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2015 Jest jakiś plan na jutro? Oczywiście jak pogoda dopisze.
Tatko Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Trza spełnić obywatelski obowiązek z rańca a następnie można pomyśleć. Pozdrawiam.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2015 Jestem z wami jak by co...... oczywiscie pogoda bo na razie zapowiada się kiepsko. Poproszę o ewentualne miejsce zbiórki.
Dunaj Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 No to tak. Dziękuję Panom "Szyszczak "i " Długi " za wspólną pętelkę szlakiem Fryderyka. Do następnego. ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
Skrystos Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Po skończeniu wczoraj uzbrajania Burgmana, postanowiłem, że dzisiaj przejadę się gdzieś by zobaczyć czy wszystko działa Na cel padł zamek Liw, do którego mam 44km z pod domu. Nawigacja się sprawdziła, manetki grzeją, kufry nie odpadają niestety zestaw kufer centralny plus boczne powoduje w Burgmanie ogromne shimmy, które jest wyczuwalne w czasie jazdy. Zwłaszcza przy prędkości ok 50kmh. Pogoda ładna, zamki lubię więc wycieczka udana
szczepanj23 Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Coś się dzieje jutro (niedziela ) w Opocznie chyba to sprawdzę ?
szyszczak Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Dzięki chłopaki-,,Długi i Dunaj" za zajefajna trasę Ursynów-Żyrardów-dom Fryderyka Szopena-Warszawa. Żyrardów z jego starymi kamienicami i kościołem,ale największe sprawiło na mnie wrażenie budynek przędzalni Było ciekawie i wesoło,nie mogę się doczekać następnego wyjazdu....(żałujcie kto nie był ) Pa.
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2015 Czekam na informacje co do jutra.
Sympatycy Jaco Opublikowano 9 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2015 Szlachta następnym razem proszę wpisać pomysł na forum lub zadzwonić, a nie samemu kulać.
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2015 Masz racje Jaco. Jestem tego samego zdania. Planujesz coś na jutro?
Dunaj Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Pisałem. Witam. Czy ktoś coś moźe dzisiaj jakaś mała przejażdżczka ?????????!!!
Tatko Opublikowano 9 Maja 2015 Opublikowano 9 Maja 2015 Jacuś przepraszam pojechaliśmy z Młodym do szkoły wyciągnąć Chłopaków na wagary ale się nie udało. Instruktor na nas nakrzyczał i z tego stresu musieliśmy coś pożreć,człek nie pomyślał. Więcej razy to się nie powtórzy-sorki. Pozdrawiam.
szyszczak Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Foty z naszego wypadu https://plus.google.com/u/0/112633683286065857025/photos
Tatko Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Cóż takiego będzie się działo w Opocznie i o której się zaczyna jakieś info proszę od wtajemniczonych. Pozdrawiam.
Sympatycy Jaco Opublikowano 10 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2015 Jak na razie u nas na wiosce pada, taki mamy klimat. Czekamy do 10.30 i się zobaczy.
Tatko Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Wieś Warszawa też płacze. !placz1 Pozdrawiam.
Skrystos Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 http://grupamotosieradz.pl/news/opoczno-10052015-niedzielny-wyjazd Coś takiego znalazłem ale chyba temat Opoczna troszkę nie w temacie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Maja 2015 Wybacz Skrystos, ale na dział "Imprezy, podróże" to Twoja relacja jest lekko na wyrost . Bardziej pasuje do regionalnego wątku weekendowych wypadów. Tym bardziej, że więcej piszesz o shimach burka (jak dociążysz kufry i posadzisz plecaczka to shimy będą mniejsze) niż o tym gdzie byłeś, jak jechałeś, co widziałeś. A tak swoją drogą gratuluję odbioru PJ.
Skrystos Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Może i tak ale pierwsza wyprawa burkiem tak mnie ucieszyła, że chciałem się pochwalić. Tak czy owak miłej niedzieli wszystkim
Użytkownicy Długi 1973 Opublikowano 10 Maja 2015 Użytkownicy Opublikowano 10 Maja 2015 Foty z naszego wypadu https://plus.google....65857025/photos Dzięki chłopaki za miłe towarzystwo. Do następnego!!! Szlachta następnym razem proszę wpisać pomysł na forum lub zadzwonić, a nie samemu kulać. Trzeba by opracować jakiś system powiadamiania SMS-em o planowanym kulaniu Wiadomo, że przed kompem nie każdy ciągle siedzi.
Sympatycy Jaco Opublikowano 10 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Maja 2015 Ja odpada,na wiosce leje,pada
Tatko Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Wa-wa się przejaśnia tylko nie wiem może to dla tego że zdjąłem czapkę albo pogoda się robi. Pozdrawiam.
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2015 Ja niestety w najbliższy weekend nie będę mógł pokulać, bo będę daleko od doma, ale zarzucam info/zaproszenie od naszego kolegi "magika" (może ktoś pamięta magikowanie w Ryni) - może ktoś będzie chciał skorzystać. Relacje z poprzednich edycji rajdu >>>TUTAJ 16 maja (sobota) XVI POWIATOWY RAJD MOTOCYKLI 10:00 - zbiórka motocyklistów przy Starostwie Powiatowym w Wołominie, ul. Prądzyńskiego 3 11.00 - wyjazd do Okręgowej Stacji Kontroli Pojazd WWL 008 Jana Zientary trasą: Prądzyńskiego, Ręczajska ( Kobyłka), Wołomińska, Al. Armii Krajowej, Geodetów, Szosa Jadowska 12:30 - wyjazd z Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów, przejazd turystyczny po gminach powiatu Planowana trasa - Wołomin, Kobyłka, Ostrówek, Klembów, Radzymin, Kuligów 15:00 - zakończenie Rajdu w Skansen w Kuligowie
Rekomendowane odpowiedzi