Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 Ja też się piszę na jutro tylko rano na 9.30 mamy komunie Mam nadzieję że się wyrobie.
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 To dopiero szykuje sie mala parada jutro, ale fajnie...
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 2 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2015 Jeszcze jedno.O której planujemy powrót do Wawy? Muszę być w chacie na 17.
rutek Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Aj, szkoda... Taka przejażdżka fajna a ja nie nie mogę :/ No nic, następnym razem mam nadzieję. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Sympatycy irasko Opublikowano 2 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Maja 2015 To może wszyscy po tą "cebulę" pojedziemy? Nie upieram się... taki luźny pomysł. Pawełku, fajny pomysł jak i tak będziecie w Pomiechówku. Nie znam jeszcze godziny o której jadę. Jak coś będę wiedział to dam znać do Arturasa.
Klubowicze Piootr Opublikowano 2 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 Ale bym z wami pośmigał. Ale ... o 11:00 biegnę "piatkę" w Biegu Konstytucji 3 maja start na Agrykoli - patriotycznie, a wiecie jeszcze nie mogę przez tydzień kasku wkładać przez to nieszczęsne lewe ucho. Życzę miłego kulanka... tęsknię za 2oo.....
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Maja 2015 Jeszcze jedno.O której planujemy powrót do Wawy? Muszę być w chacie na 17. Jest duza szansa, ale przy spontanach roznie bywa. Najwyzej sie wczesniej urwiesz ..i jeszcze jedno. Jutro wszyscy trzymamy kciuki dla Piootra i Xmarcina chlopaki dajcie znac jak Wam poszlo.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Maja 2015 Administrator Opublikowano 3 Maja 2015 Mała przerwa na loda w Pułtusku... Skutery jadą bezawaryjne, moto się posypało
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 3 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki za wspólne kulanko i fajne ognicho.W sumie nakręcone 260 km. Pozdrawiam.
padre Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Już doma:) Dzięki za miłe choć szybkie kulanko! To nie moto, tylko nawi przez nasze piękne i bezpieczne drogi Z Tapatalk-iP6
Dunaj Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Ja też w domciu. Arturas dzięki traska zawodowa .dzięki wszystkim .barerje naładowane na jakiś tydzień.wydajność we fabryce wzrośnie ze 100 a może i 200% Do następnego . ホンダシルバーウイング600マキシスクーター
pabloxl Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki za miło spędzony z Wami czas... Nakulałem 230km, hondzia spaliła średnio 3,3l.
Maruda Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 My już w domu. Dzięki za super spędzoną niedzielę z wami dzięki Arturas za fajne ognisko z pieczeniem kiełbasek i do następnego .
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Po nakręceniu 245 km (bo powrót odrobinę naokoło) i zamordowaniu 864 much Gizińszczaki (jedno zziębnięte - Ewa a drugie nieco obolałe w dolnych partiach pleców - pgizi) wylądowały. ArturAsie jeżeli chodziło Ci o to żeby nas zmęczyć, to Ci się udało. Ale to taki rodzaj przyjemnego zmęczenia. Dziękujemy Koleżeństwu za miłą niedzielę spędzoną na łonie mazowieckich krajobrazów i asfaltów.
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 U mnie wyszlo ok. 220km'ów, ale jeszcze nawijam po Wwie, bo mi malo. W te chwili pyknal maly jubileusz mojej czarnej i zamiaruje to wynagrodzic bakiem do pelna... ...a tak wogole dzieki calej przewspanialej ekipie wyjazdowej i przepraszam za wszelkie drogowe niedogodnosci. Chyba nie bylo ich tak duzo... Dzien dodatkowo mily bo spotkalismy na trasie kilka maxi i Mussola, i ja na Statoilu Marcino - Pozdrowionka dla Was. Mariusz, Padre jechalismy tak wolno czekajac az nas dogonicie, ze puszki sie mocno niecierpliwily, ale po zobaczeniu korka dalismy bocznym objazdem. Moje focie nieco pozniej...
Bosy Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Ja już doma, brzuszek napasiony. Dzięki wszystkim za przesympatyczne kulanko
Klubowicze .maniek Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 My również w domku. Dziękujemy za przemiły dzionek. Jednak mazowieckie rejony mają wiele urokliwych miejsc. Szkoda, że musieliśmy się urwać wcześniej, ale niestety obowiązki były silniejsze od nas. No to co można powiedzieć, do następnego
Sympatycy Jaco Opublikowano 3 Maja 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Maja 2015 Foty z dzisiaj, dzięki ArturAs. Wymęczyłeś nas. https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/6144702199448951553?authkey=CLHoz7rR6M7nqQE
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Maja 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Maja 2015 Usiadlem wygodnie w fotelu i musze stwierdzic ze chyba cos u mnie weną do robienia zdjątek, bo nieco mało ich zrobiłem. Oto małe foto podsumowanie... Gdzie my nie bylim? Chyba wszystkie dziury na mazowieckich drogach zostały policzone... Test Forza 125 nadal trwa... Forza tez miala przebiezkę i naprawdę dawala rade ... pogadanki w temacie nie stygną Po przejechaniu ciekawszej czesci trasy mielismy ognisko i kielbaske i miłą gościnę. Nic tylko trwaj chwilo, trwaj... Paparazzi w akcji.. ...i sesja grupowa z bohaterem pierwszego planu..
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Maja 2015 Administrator Opublikowano 4 Maja 2015 Dziękuję Arturowi za opracowanie trasy i ogarnięcie ciekawego punktu nad Wkrą z ogniskiem Wszystkim pozostałym za wspólnie nawinięte kilometry i każdy pozytywny zastrzyk energii Bardzo sympatyczna wycieczka Ps. Wracając, przy blisko 400 km zrobionym na 1 zbiorniku, po zapaleniu się ostatniej kreski zjechałem na stację... bo przypomniałem sobie jak kiedyś w Integrze zabrakło mi (pierwszy taki przypadek ) paliwa na autostradzie... więc nie chcąc ryzykować stanąłem nakarmić Forzę. Później przed Serockiem przypomniałem sobie aby zjechać z trasy i zaliczyć jeszcze jeden punkt... w efekcie wracałem chwilę później. Tuż po wjechaniu na dwupasmową obwodnicę Serocka zaczął się korek, który ciągnął się do....... ronda w Zegrzu vis a vis MC.D W tym miejscu wyrazy współczucia dla kierowców puszek
Trenex Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Ja również dziękuję za wspaniałą wycieczkę, aż żal było się urywać Mam pytanie czy na takie wypady mogę czasami zabrać motocyklistę poza klubu??
Rekomendowane odpowiedzi