Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no widzisz a zapiekankami handluje...

a tak powaznie to pojechalismy trochę na około, ale przejazd paradny przez zaporę zaliczony

Opublikowano

ufffff.........dopiero w domu, troszkę zajęła podróż do tych Włoch z Maćkiem..........a na poważnie, dzięki za towarzystwo.

Szkoda że nie mam kamerki bo fajny film mógłby być jak wszystkie maxi "leżały" na boku w pełnym pędzie przy nagłych podmuchach wiatru.

Specjalnie jechałem ostatni bo rzadko można zobaczyć takie "zjawisko"

Do następnego.....

• Klubowicze
Opublikowano

No to dobrze że w ogóle trafiliście do domu.

• Klubowicze
Opublikowano

Obejrzalem wszystkie FOTO wszystkich paparazzi, no i powiem krotko zajefajny wyjazd wyszedl, super focie. Wiedzialem ze bedzie czego zalowac :) ale sily wyzsze istnieja...

• Klubowicze
Opublikowano

Jaco Miętus i Justa wasze linki nie działają mi na telefonie. Bardzo proszę to naprawić :)

Sorry już wszystko działa, użyłem złej przeglądarki :)

Opublikowano

Ja też dziękuję za wspólne kulanie, szkoda tylko że musiałem się urwać w Ciechanowie :(

Opublikowano

W sobotę 25-go będzie Motoserce w Rypinie. Jak dopisze pogoda to można by śmignąć...

• Sympatycy
Opublikowano

Może by poleciał, tylko o której i gdzie spotkanie. Z Rypina , Skępe do Dąbka na rybkę. Dobry pomysł. Pogoda ma być lux.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja bym chetnie polecial, ale u mnie na ta chwile sobota stoi pod duzym znakiem zapytania. Mimo tego wrzucam Wam plakat - tutaj wiecej info... I mamy kolege w Rypinie - moze cos podpowie - @stachurski1970

61ad1bdc504b0e939f8f2ecc5b2893b3.jpg

Opublikowano

W sobotę jest też rozpoczęcie sezonu w Sochaczewie na terenie muzeum kolejki wąskotorowej.

Opublikowano

Witam!Serdeczne dzięki Arturas za przedstawienie tematu ,fajnie było by spotkać się z grupą z Wa-wy i nie tylko.Na pewno jeszcze u mnie tyle maxi nie widziano.

Opublikowano

Ja jak by co dopisuje się do listy :-)

• Sympatycy
Opublikowano

No to namówiliscie mnie na to MotoSerce w Rypinie.

Proponuję spotkanie około 8:00 w McDonalds na Pułkowej 60 w Warszawie. Ruszamy o 8:12.

Następny przystanek na stacji Statoil na trasie S7 w kierunku Gdańska (pierwsza za zjazdem na Modlin) i z tej stacji ruszamy 8:53. To dla tych co nie chcą wjeżdżać do Warszawy lub nie zdążą na "dobre jedzonko".

W Rypinie powinniśmy być około 10:30, czyli jeszcze przed paradą.

Powrót tak jak proponuje Jaco przez Skępe itd.

Co Wy na to?

Opublikowano

Pasuje :-)

Opublikowano

Jako, że mój szanowny nie wziął mnie pod uwagę, tylko sam się zapisał na Rypin, to ja ze swojej strony powiem tak... ja też z Wami jadę, a czy Sławka zabiorę to się jeszcze okaże

• Klubowicze
Opublikowano

Witam!Serdeczne dzięki Arturas za przedstawienie tematu ,fajnie było by spotkać się z grupą z Wa-wy i nie tylko.Na pewno jeszcze u mnie tyle maxi nie widziano.

No tutaj uklon w strone @Klamy ;) on zainicjowal temat.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mogę dopiero ruszyć 9.15 +- 9.30 ( fabryka ) , jak coś będziemy do was dojeżdżać lub was gonić. Sławek przesuń wszystko o 25 minuty i będzie guco. :msn-wink:

Opublikowano

No tutaj uklon w strone @Klamy ;) on zainicjowal temat.

To fakt POZDRO! dla KLAMY

Opublikowano

Witam.

Właśnie wróciłem z roboty i widzę, że temat Rypina ma się dobrze ;)

Statoil przy S7 może być. Co do godzin to kwestia dogadania.

Będąc już na miejscu w Rypinie można by podjechać i zwiedzić Sanktuarium w Oborach. Znajduje się kilkanaście km od Rypina.

Piękne miejsce. No ale to oczywiście do uzgodnienia :)

Jeżeli pogoda dopisze to się kilkaset km nakręci :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mogę dopiero ruszyć 9.15 +- 9.30 ( fabryka ) , jak coś będziemy do was dojeżdżać lub was gonić. Sławek przesuń wszystko o 25 minuty i będzie guco. :msn-wink:

Fabryka załatwiona więc wyjazd z samego rana, jak było planowane.

Maćku, zakończenie dnia też nie wygląda najgorzej :beer:

• Sympatycy
Opublikowano

No to namówiliscie mnie na to MotoSerce w Rypinie.

Proponuję spotkanie około 8:00 w McDonalds na Pułkowej 60 w Warszawie. Ruszamy o 8:12.

Następny przystanek na stacji Statoil na trasie S7 w kierunku Gdańska (pierwsza za zjazdem na Modlin) i z tej stacji ruszamy 8:53. To dla tych co nie chcą wjeżdżać do Warszawy lub nie zdążą na "dobre jedzonko".

W Rypinie powinniśmy być około 10:30, czyli jeszcze przed paradą.

Powrót tak jak proponuje Jaco przez Skępe itd.

Co Wy na to?

Powrót do starego planu, ( fabryka ) załatwiona. 8.53 ruszamy ze Statoila. Sorki za zmiany.

Opublikowano

A ja na to jak zawsze tylko te godziny wróć minuty wyjazdów to co pociągiem tą razą brykamy. :question::msn-wink: .

Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Jak pogoda dopisze a pewnie tak to ja też się piszę tylko nie wiem na której stacji :)