Larwa Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 no widzisz a zapiekankami handluje... a tak powaznie to pojechalismy trochę na około, ale przejazd paradny przez zaporę zaliczony
ALFI Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 ufffff.........dopiero w domu, troszkę zajęła podróż do tych Włoch z Maćkiem..........a na poważnie, dzięki za towarzystwo. Szkoda że nie mam kamerki bo fajny film mógłby być jak wszystkie maxi "leżały" na boku w pełnym pędzie przy nagłych podmuchach wiatru. Specjalnie jechałem ostatni bo rzadko można zobaczyć takie "zjawisko" Do następnego.....
JuStA Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ja również dziękuję za super dzionek A oto efekt pracy paparazzo z dzisiejszego kulania: https://plus.google....930801981606673
Klubowicze .maniek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No to dobrze że w ogóle trafiliście do domu.
Klubowicze arturas Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Obejrzalem wszystkie FOTO wszystkich paparazzi, no i powiem krotko zajefajny wyjazd wyszedl, super focie. Wiedzialem ze bedzie czego zalowac ale sily wyzsze istnieja...
Klubowicze .maniek Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jaco Miętus i Justa wasze linki nie działają mi na telefonie. Bardzo proszę to naprawić Sorry już wszystko działa, użyłem złej przeglądarki
Trenex Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Ja też dziękuję za wspólne kulanie, szkoda tylko że musiałem się urwać w Ciechanowie
Klama Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W sobotę 25-go będzie Motoserce w Rypinie. Jak dopisze pogoda to można by śmignąć...
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Może by poleciał, tylko o której i gdzie spotkanie. Z Rypina , Skępe do Dąbka na rybkę. Dobry pomysł. Pogoda ma być lux.
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja bym chetnie polecial, ale u mnie na ta chwile sobota stoi pod duzym znakiem zapytania. Mimo tego wrzucam Wam plakat - tutaj wiecej info... I mamy kolege w Rypinie - moze cos podpowie - @stachurski1970
Trenex Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 W sobotę jest też rozpoczęcie sezonu w Sochaczewie na terenie muzeum kolejki wąskotorowej.
stachurski1970 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam!Serdeczne dzięki Arturas za przedstawienie tematu ,fajnie było by spotkać się z grupą z Wa-wy i nie tylko.Na pewno jeszcze u mnie tyle maxi nie widziano.
radi Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja jak by co dopisuje się do listy :-)
Sympatycy Radoslav Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No to namówiliscie mnie na to MotoSerce w Rypinie. Proponuję spotkanie około 8:00 w McDonalds na Pułkowej 60 w Warszawie. Ruszamy o 8:12. Następny przystanek na stacji Statoil na trasie S7 w kierunku Gdańska (pierwsza za zjazdem na Modlin) i z tej stacji ruszamy 8:53. To dla tych co nie chcą wjeżdżać do Warszawy lub nie zdążą na "dobre jedzonko". W Rypinie powinniśmy być około 10:30, czyli jeszcze przed paradą. Powrót tak jak proponuje Jaco przez Skępe itd. Co Wy na to?
Larwa Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jako, że mój szanowny nie wziął mnie pod uwagę, tylko sam się zapisał na Rypin, to ja ze swojej strony powiem tak... ja też z Wami jadę, a czy Sławka zabiorę to się jeszcze okaże
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam!Serdeczne dzięki Arturas za przedstawienie tematu ,fajnie było by spotkać się z grupą z Wa-wy i nie tylko.Na pewno jeszcze u mnie tyle maxi nie widziano. No tutaj uklon w strone @Klamy on zainicjowal temat.
Sympatycy Jaco Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja mogę dopiero ruszyć 9.15 +- 9.30 ( fabryka ) , jak coś będziemy do was dojeżdżać lub was gonić. Sławek przesuń wszystko o 25 minuty i będzie guco.
stachurski1970 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 No tutaj uklon w strone @Klamy on zainicjowal temat. To fakt POZDRO! dla KLAMY
Klama Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam. Właśnie wróciłem z roboty i widzę, że temat Rypina ma się dobrze Statoil przy S7 może być. Co do godzin to kwestia dogadania. Będąc już na miejscu w Rypinie można by podjechać i zwiedzić Sanktuarium w Oborach. Znajduje się kilkanaście km od Rypina. Piękne miejsce. No ale to oczywiście do uzgodnienia Jeżeli pogoda dopisze to się kilkaset km nakręci
Sobier Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A na sobotni wieczór dla wytrwałych i spragnionych znalazłem jeszcze jedną atrakcje Więcej info : http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/juz-wkrotce-warszawski-festiwal-piwa/cz74n9
Sympatycy Radoslav Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ja mogę dopiero ruszyć 9.15 +- 9.30 ( fabryka ) , jak coś będziemy do was dojeżdżać lub was gonić. Sławek przesuń wszystko o 25 minuty i będzie guco. Fabryka załatwiona więc wyjazd z samego rana, jak było planowane. Maćku, zakończenie dnia też nie wygląda najgorzej
Sympatycy Jaco Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2015 No to namówiliscie mnie na to MotoSerce w Rypinie. Proponuję spotkanie około 8:00 w McDonalds na Pułkowej 60 w Warszawie. Ruszamy o 8:12. Następny przystanek na stacji Statoil na trasie S7 w kierunku Gdańska (pierwsza za zjazdem na Modlin) i z tej stacji ruszamy 8:53. To dla tych co nie chcą wjeżdżać do Warszawy lub nie zdążą na "dobre jedzonko". W Rypinie powinniśmy być około 10:30, czyli jeszcze przed paradą. Powrót tak jak proponuje Jaco przez Skępe itd. Co Wy na to? Powrót do starego planu, ( fabryka ) załatwiona. 8.53 ruszamy ze Statoila. Sorki za zmiany.
Tatko Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 A ja na to jak zawsze tylko te godziny wróć minuty wyjazdów to co pociągiem tą razą brykamy. . Pozdrawiam.
Klubowicze .maniek Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak pogoda dopisze a pewnie tak to ja też się piszę tylko nie wiem na której stacji
Rekomendowane odpowiedzi