Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trenex,dzięki za info,byłem Święconkę Poświęciłem,było 10-motorów no i ja 11-sty.

Podobno to jedyne w Wawie Święcenie Święconek dla Motocyklistów, ma to robić co rok.

Przy okazji dla Was Wszystkich Zdrowych Spokojnych Świąt i mokrego dyngusa z serca życzę .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzieki ale chyba bedzie śnieżny ;)

Opublikowano

My z Dunajem zrobiliśmy dziś parę km i wcale nie było tak zimno :)

Opublikowano

Wiemy bo byliście widziani,trzeba było pisać że będą jakieś ruchy.[samoluby] :msn-wink:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wedle różnych pogodynek i pogodynków idzie ciepłe :). Czuj duch!

Opublikowano

Wiemy bo byliście widziani,trzeba było pisać że będą jakieś ruchy.[samoluby] :msn-wink:

Pozdrawiam.

Przepraszam :) To mi odbiło coś około 12 tej i wpadłem do DUNAJA na pogaduchy....a tam jak zawsze-,,może się przejedziemy?....(DUNAJ) ale jest zimno i może padać....(Ja) wydaje ci się :) (DUNAJ) Ok... No i jazda :)

Kurcze jaka ta Warszawa mała :(

Opublikowano

Panowie, a może w sobotę coś takiego Was zainteresuje:

Warszawskie otwarcie sezonu motocyklowego organizowane przez Klub Miłośników Dawnej Motoryzacji "KARDAN" na terenie SGGW ul. Nowoursynowska 159 . Początek o 10:00.

www.kardan.sggw.pl

Ja wpadam:)

Z Tapatalk-iP6

• Klubowicze
Opublikowano

No to się zapowiada ciekawa sobota:

1) Motobajzel ( http://www.mototarg.pl/ ),

2) Kardan ( https://www.facebook.com/events/1581696065405217/ choć dwa lata temu niezbyt ciekawie to wyglądało:

ale byliśmy bardzo wcześnie)

3) Youngtimer Warsaw ( https://www.facebook.com/events/1537706359842377/ )

A jeszcze w telewizorze powiedziały że pogoda ma być git.

Da się pogodzić? Da się.

Tak kombinuję żeby zameldować się na otwarcie Motobajzlu ( godz. 8, parking od ul. Poleczki, poczekam chwilę przed wjazdem na teren wyścigów - jak zwykle ) potem przemieścić się na Kardan ( ok. godz. 10 ) i na koniec zajechać pod Stadion ( ok. godz. 12 ). Nie namawiam, ale jak ktoś chętny...

• Klubowicze
Opublikowano

Pawle. W krótkich żołnierskich słowach. Melduję się w sobotę o 8:00, a potem zgodnie z planem ! Do 15:00 śmigam, a potem ruszam na:

logo-8-PPM-174x131.jpg

• Sympatycy
Opublikowano

Melduję się w sobotę o 8:00

Opublikowano

Paweł napisałeś ''nie namawiam ale jak ktoś chętny''zapomniałeś dodać a niech no ktokolwiek spróbuje nie przyjechać. :msn-wink:

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

Ale się ekipa szykuje :) w tym bogaty program atrakcji :).

Melduję się między godz. 8:00<>8:30

Rano córkę muszę odstawić na wycieczkę autokarową, w razie co, nie czekajcie dogonię Was gdzieś na trasie ...

Opublikowano

A ja w sobotę mam wyjazd yamaha na Ukrainę jakieś 550-600 km w jedną stronę a piątek z powrotem :crutch: Tak że w niedziele musicie sobie poradzić jakoś beze mnie :laughing:

Opublikowano

Niestety nie wpadam:( Tak pięknie dzień się przedstawia a tu tyrka :frusty::msn-cry::evil:

Udało się! Wydębiliśmy zamiankę! Jestem jutro o 8:00:):):)

• Klubowicze
Opublikowano

Zapowiada się ciekawie postaram się być

• Sympatycy
Opublikowano

W niedzielę jakby ktoś chciał do nas dołączyć to Larwą lecimy nieco wytrzeć jej nowe oponki, zatem będzie bardzo spokojnie .

Proponowana trasa to Warszawa-Pułtusk-Ciechanów-Warszawa.

Wyjazd z Warszawy w niedziele (12-04-2015) o godzinie 11:00 (spotkanie około 10:45), na przy stacji BP na skrzyżowaniu Modlińskiej i Kowalczyka.

Tam są dwie stacje na przeciwko siebie ale spotykamy się przy tej w stronę Jabłonny. Tak jest sklep ogrodniczy i przy nim (jest tam parking).

Następny przystanek i miejsce zborne to Pułtusk, Stacja Orlen przy wlocie od Warszawy około 12:00 (plus minus 15 minut).

W Ciechanowie jakaś pizza :pizza: i powrót przez Nasielsk.

Jak ktoś chętny to zapraszamy.

• Sympatycy
Opublikowano

Obieram kierunek Pułtusk, tam się spotkamy. :fish:

Opublikowano

Teraz nie wiem czy jechać z Wami Jacek pokazuje że będzie bił,to mnie nie przeraża ale ten śmiech to już przesada. :msn-wink:

Pozdrawiam.

• Sympatycy
Opublikowano

ja nie bić, Andrzej spoko, ja głaskać

Opublikowano

No to ja być spokojny,do zobaczyska.

Pozdrawiam.

Opublikowano

jakby co będę bronić :-P

Opublikowano

K....A!!! Nie będzie mnie o 8:00 :frusty::mad2::evil: Dopiero na 10:00 mogę :msn-cry:

• Sympatycy
Opublikowano

Będziecie na youngtimer ok 12? Na bajzel nie chce mi się jechać, ale pod stadion to bym się przejechał.

• Klubowicze
Opublikowano

8:00 brama od Poleczki ->jestem :)

• Klubowicze
Opublikowano

Będziecie na youngtimer ok 12? Na bajzel nie chce mi się jechać, ale pod stadion to bym się przejechał.

Grzesiu, taki mamy plan, a przynajmniej ja. Czasowo może się trochę porozjeźdzać ale pewnie tak, czy siak, dotrzemy pod Stadion.