Klubowicze arturas Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 W dniu 20.03.2015 o 12:01, Cormoran napisał(a): Ja jestem od 10.00 do 12.00 na starówce . Potem robię to co wymyślicie ...... ale na pewno nie będę siedział w domu Heyka, a kiedy będziesz na Starówce? w sobotę, czy niedzielę?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 20 Marca 2015 Sobota jutro znaczy. Andriu też ma być.
Klubowicze arturas Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 To może i ja podjadę. Pozazdrościłem trochę Worlanowi tego wagarowania.
Klubowicze pgizi Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 Kusicie Panowie, kusicie... Brakuje mi tu klawisza "Może wezmę udział" - jeszcze zobaczę, 50/50. Rozumiem, że o 10 pod Zygmuntem? Jak mnie nie będzie do 10:15 to odpadam.
Klubowicze .maniek Opublikowano 20 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2015 Toć może i ja wpadnę jutro jak kawa odpali.Bedziemy w kontakcie.
Tatko Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Maniuś dziecko drogie wpadaj jak Nas więcej to moim zdaniem lepiej,do zobaczyska. Pozdrawiam.
Trenex Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Tylko co Wy chcecie robić między 10 a 12, jeżeli dobrze rozumiem Cormoran ma w tym czasie jakieś zadania.
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Ja to zrozumiałem zupełnie inaczej; Cormoran między 10 a 12 zapewnia nam atrakcje na Starówce a później daje nam wolna rękę . Tak czy inaczej, wszystko wskazuje na to, że ok. 10 będę pod Kolumną.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Z tego co się orientuję to tok rozumowania Trenexa jest bardziej zbliżony do prawdy, ale może Cormoran sam wyjaśni.
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Trochę się spóźnimy. Ja i ARturas.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2015 No i się spotkaliśmy i nic nie trzeba wyjaśniać. :-) Wszyscy wszystko zrozumieli i w sumie pojechaliśmy na wycieczkę fo muzeum motoryzacji e Otrębusach. Co dalej ? Nie wiem ........ mówią ze głodni są więc pewnie coś zjeść pojedziemy.
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Szanowne Panie i Wielcy Panowie, powiem tak: pierwsze muchy na szybie roztrzaskane Wiosna nie zawiodła. Z podziękowaniem,
Tatko Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Byłem,jechałem,widziałem,jadłem i było super Wszystkim wielkie podziękowania i do następnego. Pozdrawiam.
JuStA Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Dziękujemy bardzo całej ekipie dzisiejszego kulania. Pogoda nam dopisała, pierwszy dzień wiosny zaliczony i to na 2oo. A obiadek w mlecznym barze w Sochaczewie poprostu palce lizać no o rurki z kremem w cukierni obok też prima sort dzięki raz jeszcze i do następnego
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 U wszystkich bylo widac wiosenne usmiechy na twarzach i to slonce i to ciepelko i ten relaksik na ryneczku w Sochaczewie... po prostu wioseneczka bajeczka nie wiem ile nakrecilismy, ale to nie wazne i dzien sie jeszcze nie skonczyl. Wszystkim bardzo dziekowac za atmosfere i fajny przelocik i tu kilka pamiatkowych foci.. Muzeum Moto w Otrebusach.. Andrzej uwydatnial polaczenie Liverpoolem Pgizi rozpoznal swoje numery.. I w galerii bylo kilka eksponatow ktore polykaly km na glowach innych pasjonatow.. Justa tez cos wspolnego z Liverpoolem odkryla.. Sochaczewski rynek przywital nas w sloneczku.. Dawne Społem juz nie takie dawne, milo nas zaskoczylo swoimi posilkowymi przywarami, ach i ech, mnia, mniam... bylo smacznie i warto tam zajechac jeszcze raz.. To tuz obok tej fajnej cukierenki... w ktorej tez doslodzilismy sobie.. I dalej ruszylismy przez Wyszogrod, traska juz nieraz przecieraną. Ps. Z nieprzetartych wczesniej odcinkow milo nas zaskoczyly winkle pomiedzy Otrbusami a Bloniem - warto to powtorzyc. Dzien sie nie skonczyl i jeszcze cieplutko. Jak ktos chetny na krotki Spot i POM, to proponuje 18.45 przy wejsciu dolnej stacji Powisle pod m. Poniatowskiego. Heya
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Marca 2015 Cormoran wylądował. Nakręcone w sumie 320 kilometrów Po całym dniu kulania wpadliśmy jeszcze ze Strażakiem i Patrykiem na lotnisko a potem nad Wisłę od strony Konstancina. Najedzony i z bananem na pysku wróciłem na bazę i teraz to tylko czekam na zdjęcia z dzisiejszego dnia. Edit na zdjęciu z Justą widać jak Arturas się męczy co by dobre ujęcie zrobić ....... odbicie w szybie.
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Artur, jak zwykle, uwiecznił to co trzeba - dzięki.
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 No to teraz na ciebie kolej Panie Reżyserze chociaż króciusieniuńki filmiczek :-)
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 A ja bardzo wielkie dzięki za pomoc z czarnulą, sonorowi+qashqai i orzechowi. Pierwsze kilometry naliczone. Tradycyjny kebab i ocena stanu ognistego mostu m.st. . Dzięki Tadkowi za kawkę i gościnę. Geba mi się jeszcze cieszy. Pogoda sprzyjała. Jeszcze jeszcze uwielbiam ten stan początku sezonu, warto było czekać!
Bosy Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 W dniu 21.03.2015 o 15:44, pgizi napisał(a): pierwsze muchy na szybie roztrzaskane U mnie też były muchy... też na szybie... też roztrzaskane... Do umycia w domowych oknach Ale Wam fajnie
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 Bosy, Chłopaku, niedawno o Tobie gadaliśmy (dobrze), wykop się spod zaspy i wpadnij do C66!
Kubus Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Już w domu Podziękować wszystkim za długą wycieczkę
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Marca 2015 No i dzisiejszy wypad w weekend zakonczony w towarzystwie Tmaxa, ktory poprowadzil wprost na wysmienitą kolacyjkę. Dzieki Maciek za towarzycho.. Juz bylo chlodniej, pewnie przed jutrzejsza zmiana aury. Spotkalismy jeszcze muzeum motoryzacji na Poniatoszczaku. Strażacku Zuk, Warszawe pick-up i Warszawe hatchback
Sobier Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Nie ma za co Arturze, polecam się na przyszłość. Fakt kolacyjkami była zaj...a.
Rekomendowane odpowiedzi