Sympatycy orzeł Opublikowano 6 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2015 A może by tak zapodać gdzie i o ktõrej spotkanie?
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2015 A może by tak zapodać gdzie i o ktõrej spotkanie? Pisał Cormoran: "Proponuję miejsce startu niedziela LukOil Piaseczno o 10.00 i ruszamy 10.15 " Nie wiem czy jeszcze aktualne.
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2015 Panowie, znalazłem info o takiej imprezie w niedzielę wieczorem, od 20:00 : https://www.facebook.com/nightillegalwarsaw?fref=ts I tak się zastanawiam, czy jeżeli pogoda będzie o.k. to nie podjechać. oczywiście na 200. Na YT jest kilka filmików i wygląda to dość... szalenie. Jakieś Wasze opinie, komentarze, zgłoszenia do udziału?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Marca 2015 Nic sie nie zmieniło 10.00 LukOil obok Decathlonu w Piasecznie .... 10.15 startujemy ..... pogoda zapowiada się rewelacyjnie.
Klubowicze arturas Opublikowano 7 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Marca 2015 Skoro pogodzianka zamowiona przez Cormorana to to bede 10-10.15, a moze i przedluze na wieczorne z toba pgizi zobaczymy - czas pokaze.
Sympatycy Jaco Opublikowano 8 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2015 Troszkę wam zazdroszczę , ale i ja doczekam kulania w waszym towarzystwie. Sprawy zdrowotne potrzymają mnie w wyrku minimum do kwietnia. Powodzenia Panowie Szlachta.
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 No to dojechalim w nieduzym komplecie...
Sympatycy orzeł Opublikowano 8 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2015 We wszystko uwierze ale Andrzej z %.to mi smierdzi jakims " hłitem martetingowym"
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 Kto dzisiaj chętny na wieczorne kulanko po Warsaw,zapraszam o 19.oo pod C66...STOP ✋ Jesli sie pogoda spierdaczy,akcja automatycznie odwołana...STOP ✋
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 Będziemy ze wstępnym zamiarem udania się pod Stadion.
Przemo_ST Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Bardzo udany wiosenny wypad. Dzięki i do następnego.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Marca 2015 Cormoran wylądował. Wycieczka udana, razem nakręcone 230 km. Ale nie obyło się bez małych strat Po zakupie słusznej ilości "mamrotów" spoczęliśmy na ławce przed sklepem jak tradycja serialowa nakazuje: Niestety niektórym z uczestników wycieczki nie udało się wszystkich zakupów przywieść do domu złapałem moment utraty uchwytu butelki I wielki żal ......... flaszki nima A Arturas mówi ........ zabieram swoją bo zaraz też rozbije hehe i w nogi Ale generalnie dzień udany
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 Ja też w doma dzieki wszystkim za wysmienite towarzystwo. U mnie ten trunek zaczal popuszczac, jakas nieszczelnota albo gaz ze skladniko Dzionek sie nie skonczyl, wiec zaraz rodzinny obiadek, poźniej POM na 2oo i zamiaruje byc pod c66 o 19ej.
Tatko Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Wszystkim dzięki mile spędzony dzionek,słodkie kwiaty dowiezione w całości,mamrot tyż. Pozdrawiam i do następnego. Wszystkim dzięki mile spędzony dzionek,słodkie kwiaty dowiezione w całości,mamrot tyż. Pozdrawiam i do następnego. P,s JACO zdrówka życzę.
szyszczak Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Ja dopiero teraz w domciu Bardzo fajna trasa od Stoczka Łukowskiego-tę zakręty zakręciki....Musimy do tego zajazdu jeszcze kiedyś przyjechać Za mamrota do teraz żałuję-ale to było na szczęście....
Skała Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Jak ja chciałem z Wami polecieć ale moto cały czas w serwisie. Naprawa z AC trwa już za długo
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 No to trzeba będzie po niego pojechać... może ktoś jeszcze ze mną żeby uzupełnić? Droga Pani i Panowie, Gizińszczaki dziękują za miłe wieczorne kulanko. Jaco, głowa do góry, jesteśmy z Tobą i mamy głęboka nadzieję że wsio budziet w pariadku! Nasze foty nie bardzo wyszły - czekamy na Mistrza ArturAs'a. Może wyjdzie jakaś etiuda filmowa... zobaczymy.
Klubowicze arturas Opublikowano 8 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Marca 2015 Paweł, nie musi być od razu etiuda, wystarczy krótki split Jaco można powiedzieć, że miałeś swój niezły udział w dzisiejszym wieczornym spocie - chłopie Zdrowia Ci życzę i dużo pozytywnego nastawienia
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Marca 2015 Administrator Opublikowano 8 Marca 2015 Całkiem sympatyczne spotkanie na koniec dnia na Night illegal Warsaw Byłem w niemałym szoku jak dopisała frekwencja Ciekawostka, jeszcze nigdy nie widziałem takiej ilości Policji na podobnym spędzie. "Dyskoteki" migały wszędzie, chyba to słowo "illegal" miało taki oddźwięk Przy wszystkich wyjazdach były kontrole i praktycznie każde 4oo >na bok<.
Jerry_R Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 nie widziałem takiej ilości Policji na podobnym spędzie. "Dyskoteki" migały wszędzie [...] Przy wszystkich wyjazdach były kontrole i praktycznie każde 4oo >na bok<. Bylem swiadkiem czegos podobnego na takiej imprezie na ul. Ordona, ze 20-25 lat temu... Do dzis nie zapomne tych kilkunastoletnich stuningowanych Fiatow, Polonezow, Skod, i in.
Trenex Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Dzięki Panowie za niedzielne kulanie po Mamrota Trasa poniżej: Mamrot
Klubowicze arturas Opublikowano 9 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Marca 2015 Dołączam jeszcze kilka foci z wczorajszego fajnego dzionka. Troszkę km mi wczoraj wyszło, i dzięki temu dzisiaj funkcjonuję z bananem na twarzy... pod obstrzałem paparazzi
Rekomendowane odpowiedzi