Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Pawełku gratujemy Super Produkcji z resztą jak zawsze. Filmik Super Żałujemy tylko że my musieliśmy przyjechać puszką.
Klubowicze DaniL Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Obejrzałem super filmik i... jeszcze bardziej zazdraszczam...
szyszczak Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Paweł teraz na 100 proc. kupię kamerkę-filmik oddaję cała atmosferę naszego nastroju tego dnia-było zajefajnie Artur też dzięki za kawał dobrej roboty
Sympatycy Cormoran Opublikowano 3 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2015 A ja ponowię pytanie ......... co robimy w przyszly weekend ?
Sympatycy orzeł Opublikowano 3 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2015 Slyszalem ze grill u Cormoranõw.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 3 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2015 Slyszalem ze grill u Cormoranõw. Ta ........ na trzecim pietrze na balkonie metr na metr hehe. Myślałem o jakiejś wycieczce gdzieś może za miasto. Tak mnie korci te Wilkowyje bo tam jeszcze nie byłem. Oczywiście jak będzie w miarę ciepło a przede wszystkim nie będzie lało.
Sympatycy orzeł Opublikowano 3 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 3 Marca 2015 Ta ........ na trzecim pietrze na balkonie metr na metr hehe. Myślałem o jakiejś wycieczce gdzieś może za miasto. Tak mnie korci te Wilkowyje bo tam jeszcze nie byłem. Oczywiście jak będzie w miarę ciepło a przede wszystkim nie będzie lało. Ja tez nie byłem.Mamrota szklane by walnął.
Klubowicze arturas Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 W zasadzie ja też nie byłem, taki Mamrot by egzotycznie wygladal w barku. Hihi :-)
Klubowicze Piootr Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 Panowie, jak pogoda w sobotę będzie sucha to lecę z Wami po mamrota. Nie byłem tam jeszcze i chętnie przygarnę ze dwie flaszeczki. Skuterek już do wiosny przygotowany i trzeba tlumiczek przedmuchać. W niedziele nie dam rady bo jadę na imieniny do Kazika.
Alesklar Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Pgizi zaje... robota!! super filmik, który jak myślę ładuje pozytywnie każdego z nas Jak pogoda dopisze to to i ja odpalam maszynę po długim zimowym śnie i lecę z Wami na mamrrotka hehe Chyba już czas zamieszać olej w przekładni Pozdr. i mam nadzieje do zobaczenia
Klubowicze Jack Opublikowano 3 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Marca 2015 Zawsze musicie coś wymyślić wtedy, kiedy ja nie mogę! Chociaż... prawdopodobnie w niedzielę będę leciał puszką w Ostrołęki do Lublina. To Jeruzal prawie po drodze jest. Może, jak zwykle ja, zdążę na kilka ostatnich minut spotkania
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2015 Panowie, jak pogoda w sobotę będzie sucha to lecę z Wami po mamrota. No to musimy poczekać do weekendu jaka będzie pogoda. Zapowiadają że w niedzielę ma być ładniej http://www.weatheron...&R=0&NOREGION=1 dla tego pomysł był na niedzielę. Ale naszym pogodynkom wierzyć nie można więc czekamy. Proponuję miejsce startu niedziela LukOil Piaseczno o 10.00 i ruszamy 10.15 ..... trasa: https://www.google.p...56026!3e0?hl=pl Zaznaczam że to tylko propozycja
Klubowicze Piootr Opublikowano 4 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2015 Robert w niedzielę to ja lecę do Kazika. Poczekajmy do piątku z ostatecznymi decyzjami. W końcu można polecieć na dwie grupy - jak komu pasuje.
Dunaj Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 W zasadzie ja też nie byłem, taki Mamrot by egzotycznie wygladal w barku. Hihi :-) A tam egzotycznie. Podstawa, nie ma dnia bez Mamrota? マキシスクーターホンダシルバーウイング600
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 4 Marca 2015 Robert w niedzielę to ja lecę do Kazika. Poczekajmy do piątku z ostatecznymi decyzjami. W końcu można polecieć na dwie grupy - jak komu pasuje. Dlatego napisałem powyżej że poczekamy z decyzja kiedy czy sobota czy niedziela. Ale miejsce wycieczki i startu może być takie samo. A że ja lubię jeździć to pojadę i w sobotę i w niedziele . Tak że nie martw się ..... nie pozbędziesz się mnie tak szybko
ARTURRO 73 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Witam-a może ktoś organizuje jakiś grubszy wyjazd weekandowy (taki na tydzień).Może jakaś majówka.?
Dunaj Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Witam-a może ktoś organizuje jakiś grubszy wyjazd weekandowy (taki na tydzień).Może jakaś majówka.? Takie wypady w zakładce : Imprezy podróże, マキシスクーターホンダシルバーウイング600
Klubowicze Jack Opublikowano 4 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 4 Marca 2015 Arturo, myślimy, myślimy ... Na pewno będą jakieś Bałkany. Ja jestem zdecydowany jechać, myślę, że w dniach 1-10 maja. Na razie czekamy, aż Zibi się namyśli. Może odwiedzimy Tinę...
ARTURRO 73 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Jack -daj znak ,to może się podczepię ,pod Waszą ,zacną drużyne.Tina -to miły klimat na relax.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 6 Marca 2015 Poczekajmy do piątku z ostatecznymi decyzjami. W końcu można polecieć na dwie grupy - jak komu pasuje. Piootruś chiba z tą sobotą to Nam nie wyjdzie http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=50&R=0&NOREGION=1 Na razie podtrzymuję propozycję niedzielnego wyjazdu. Ale też poczekam do rana do niedzieli bo u Nas to wszytko możliwe z pogodą.
ARTURRO 73 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Dziś odebrałem swego burka z serwisu od Mirka, w dalekiej Hajnówce i chętnie bym go gdzieś jeszcze przegonił. Troche szkoda- spotkał bym się z Wami w sobote w Wilkowyjach.
Klubowicze Piootr Opublikowano 6 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2015 Piootruś chiba z tą sobotą to Nam nie wyjdzie Na razie podtrzymuję propozycję niedzielnego wyjazdu. Ale też poczekam do rana do niedzieli bo u Nas to wszytko możliwe z pogodą. Robert, faktycznie sobota nie zachęca temperaturą Pójdę se pobiegać :-( na to jest niestety zawsze dobra pogoda, a w niedzielę nie mogę jechać. Zatem zostaje mi życzyć wszystkim wycieczkowiczom miłego niedzielnego śmigania.
Rekomendowane odpowiedzi