Dunaj Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Wielkie dzięki wszystkim za ekstra ognicho.pysznego mużyna a nawet dwóch/ Tobie też Kormoran za jednego z nich/ Ale oczywiście największe podziękowania dla PAŃSTWA SOŁTYSOSTWA - dzięki,dzięki Gienia dzięki Orzeł. Do następnego. マキシスクーターホンダシルバーウイング600 --------------------------------------------------------------
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 Ja dotarłem od strony Ostrołęki jak już było prawie po imprezie. Sorki, ale obowiązki rodzinne nie pozwoliły wcześniej. Pozdrowienia dla wszystkich niespotkanych i dla ostatnich maruderów spotkanych jeszcze w Orłowym Gnieździe. Dzięki dla Pgiziego za pokierowanie, spotkanego, gdy minąłem zjazd na "Orłowo". Trochę ogrzałem się przynajmniej przy orłowym ognisku. Dzięki, Gienia, za propozycję herbaty. Wiem, że chciałaś dobrze, ale ... herbaty!!?? Jak już wychodziłem, to pies nie chciał mnie wypuścić
Gieńka Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Dobra teraz ja. Wszystkim, którzy przybyli (nie ważne czy 200 czy 400, o czasie czy spóźnieni) bardzo dziękujemy za przybycie na nasze ranczo. Było super jak zawsze, frekwencja dopisała, humory również. Szkoda tylko, że tak szybko się zakończył tak miły dzionek. Dzięki
szyszczak Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Dobra teraz ja. Wszystkim, którzy przybyli (nie ważne czy 200 czy 400, o czasie czy spóźnieni) bardzo dziękujemy za przybycie na nasze ranczo. Było super jak zawsze, frekwencja dopisała, humory również. Szkoda tylko, że tak szybko się zakończył tak miły dzionek. Dzięki He he- a mówiłaś że wredna jesteś a nam ręką na pożegnanie nie machałaś Sama wiesz jak
Klubowicze Campto Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 Dołączam się do podziękowań. Było naprawdę super. Atmosfera extra, dobre jedzonko i napitki a spotkanie z Wami wszystkimi - bezcenne. Do następnego.
Sympatycy Foczka Opublikowano 1 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2015 Dziękuję za miłe spotkanko. Przy ognisku nawet cieplutko... ale konkluzja nasuwa się jedna... Pierwszy dzień wiosny dopiero za 3 tygodnie. 20 marca zaczyna się astronomiczna, a 21 kalendarzowa. Pozdrowienia dla Sołtysików (podobno mają zmienić nazwisko !!!) F.
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 To jeszcze ja powiem tak po prostu, jestem happy i mega podładowany â°(*´ď¸ś`*)âŻ. Bardzo dziękuję gospodarzom za przesympatyczną gościnę i wszystkim za wspaniałą atmosferę i wspólne kulanko, które dla mnie skończyło się wieczorkiem - nakręcone ponad 100. Jeszcze focie które właśnie ogarniam.
Gieńka Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 He he- a mówiłaś że wredna jesteś a nam ręką na pożegnanie nie machałaś Sama wiesz jak Szyszczak to tylko dlatego że nie widziałam jak wyjeżdżacie. Inaczej na pewno by Cię nie ominęło.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 1 Marca 2015 Administrator Opublikowano 1 Marca 2015 Podziękował Gieni i Orłowi za gościnę na ranczu Specjalne THX za brown'iaka... Był jak zawsze pyszny Było nas dziś sporo, atmosfera super, tematów po "zimie" dużo Sporo obgadaliśmy, akumulatory naładowaliśmy i super miło dzień zakończyliśmy 120 km nakręcone, m.in dlatego, że później z arturas;em jeszcze pokręciliśmy się to tu, to tam i ... no właśnie, czekamy na fotki i oczywiście materiał video od pgizi'ego Dzięki wszystkim za miło spędzony dzień
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 1 Marca 2015 W przyszły weekend ma być podobna pogoda ...... Przynajmniej na razie tak mówią ............ Kręcimy jakieś spotkanie ?
Klubowicze arturas Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 Kilka już wspomnieniowych foci. Wiele nas, nie wiem czy ktoś liczył Humor nam dopisywał od pierwszych chwil... ... zdominował kolor rożowy Czyja to twarz? "baby by sticker's" nieźle się prezentuje... Rodzinne foto, a tu tajemnicze niewiasty.. Nie ma to jak fachowe podłożenie ognia... ktoś tu robił chyba w harcerstwie... znów mi robią zdjęcia... Wiosnę było czuć, nawet Cormoran chciał latać... I'm czerwony kapturek.. Strudzony drogą, aby się ogrzać... hierbatką Dalej jeszcze było sympatyczne kulanie... DZIĘKI Mariusz za życiowe pogaduchy... Był Zamkowy... I na tym jeszcze nie był koniec weekendowego kulania, zarazik dorzucam resztę fotek z przygody. ... dalej zrobiliśmy objazd jeszcze nie nawiedzanych przez nas rewirów. Zastanawiam się po tym, gdzie nas jeszcze nie było w W-wie? Tutaj nasze 2oo złapały UFO.. Z lekka underground'owy Tmax.. ..i jego nightRider .. STypeS vs. YTmax w kilku odsłonach
Skała Opublikowano 1 Marca 2015 Opublikowano 1 Marca 2015 Pięknie mieliście, pięknie Patrząc na zdjęcia z ogniska "widać kto tu jest szefem. " Jedno krzesło - jeden szef Pozdrawiam wszystkich!
Klubowicze pgizi Opublikowano 1 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2015 O! Nie prawda. Krzesło było przechodnie. Żeby je zająć trzeba było kurturalnie (!) zapytać.
JuStA Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Potwierdzam z własnego doświadczenia, z krzesełka mógł skorzystać każdy
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo dziękuję za miłe towarzystwo,ale niestety mnie troszkę połamało (starość). Trochę za wcześnie na jazdę skuterem.Pozdrawiam wszystkich i do następnego
Tatko Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Krzytro zdrowia życzę w moim wieku mówi się na to sks zdrowiej bo niedługo maj,Zakopane czeka. Pozdrawiam. Strażak,Cormoran dzięki za info o światełkach,maszyna już w warsztacie może jeszcze coś tam dołożę. Pozdrawiam.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 2 Marca 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2015 Strażak wczoraj wylądował po swojej pierwszej jeździe w tym sezonie i padł jak mucha Ale dzisiaj dziękuje za miłą gościnę u Orzełków i suuuper towarzystwo Mimo że najcieplej nie było, pająki z tłumika zostały wypędzone !scooter Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego
Klubowicze Campto Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Bardzo dziękuję za miłe towarzystwo,ale niestety mnie troszkę połamało (starość). Trochę za wcześnie na jazdę skuterem.Pozdrawiam wszystkich i do następnego Oj tam, zaraz za wcześnie.. Pora dobra tylko Twoje 2oo jakby.... inne...
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Marca 2015 Administrator Opublikowano 2 Marca 2015 DZIĘKI Mariusz za życiowe pogaduchy... Artur, nie ma za co. Cieszę się, jeśli nawet w jakimś min. stopniu Ci pomogłem ... dalej zrobiliśmy objazd jeszcze nie nawiedzanych przez nas rewirów. Zastanawiam się po tym, gdzie nas jeszcze nie było w W-wie? Z lekka underground'owy Tmax.. .. STypeS vs. YTmax w kilku odsłonach Baja te focie, 2 X black in black Dzięki za raz jeszcze za wspólny POM Stolicy. Ewidentnie czuć było, że jesteśmy "niewyjeżdżeni" Patrząc na zdjęcia z ogniska "widać kto tu jest szefem. E tam, na tym krześle chwile wcześniej siedział Czerwony Kapturek... tylko akurat na fotkę się nie załapał Trochę za wcześnie na jazdę skuterem. A kalofiksy żeś ubrał?
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Podaję linki do galeryjki z pozostałych fotek, których wczoraj nie wrzucałem. Zauważyłem, że jak załączam foto przez Tapatalk, to siada znacznie jakość. Na ekranie phona tak źle nie wygląda. Miło dzisiaj popatrzeć, tym bardziej że golfik jeszcze pamięta zapach ogniska OGNISKO >>> TUTAJ POM >>> TUTAJ
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Zjednoczeni w Burgmani! Z materiału nagranego w jakże przemiłym wczorajszym dniu powstało dzieło przecudnej urody pt. The Road To Karpin które mam przyjemność prezentować poniżej:
Klubowicze arturas Opublikowano 2 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Marca 2015 Paweł - krótko, zwięźle i w temacie - po prostu FAJNIE - nawet kamerka zasmakowała dymu miejscami MAXI było King Road naszych szos dziękować że Ci się chciało
Tatko Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Paweł i oby tak dalej,dzięki super !OKK Pozdrawiam.
Dunaj Opublikowano 2 Marca 2015 Opublikowano 2 Marca 2015 Super Paramount Pictures Pgizi. Dzięki . マキシスクーターホンダシルバーウイング600
Rekomendowane odpowiedzi